Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1906359
Kızlar yeni aldığım krep tavası efsane çıktı hiç yağsız yapıştırmıyor mantarlı omletim...
aa süpermiş bu nilgüncüm, bende alıyım madem :)

ay bende sabah krepimi waffle makinesinde yaptım, o da hiç yapışmadı şekilli şekilli bi güzel oldu ki :) yarın resim atayım kv anneler gününde almıştı bana, kullanamıodum haliyle, dukan krep yapcam artık

Eeee waflee yap...o zaman...

oo lahana olayına girmişiz
Ben hiç mısır ekmeği yemedim.Güzel mi??
güzel olmaz mı benim kv bi de kaymakla yapıyor ayrana doğrayıp yiyorsun çok güzel
Yemedim Ebru'cum. Bu kadar emeği browniye satamam malesef
aferin çekirge maşallah sana
yok canım albümde sorun yok sorun mesajın içini boşaltmakta

aa hemde 11,90? hemen takipteyim şoku o zaman :)
Kız alalı 10 gun oldu şuan aktuelinde yok gelirmi bilmem...canım ben marketlerin aktuellerini hep takip ederim gıdayı değil mutfak eşyalarını çok guzel şeyler geliyor ..birde burda herşeyi bulmak sıkıntı olduğu için takipteyim..yani

bizim evin ordakinda çok sirkülasyon olmuyo, çıkışta bakayım o zaman :) bende bakıyorum valla, A101, Bim, Şok, aynen mutfak eşyası güzel uygun oluyo :)

hiç duymadım gı foto at bize :) tarifi de aççık ver...

Kara Lahanayı alıyoruz ince ince doğruyorum ve bol su dolu kapta yıkıyorum
Soğanı yağda güzelce kavuruyorum
sonra üzerine kaynamış suyu ilave ediyorum
önceden suda bekletilmiş kuru fasulyeyi ekliyorum
patatesi çok küçük boyutlarda dilimleyip içine ekliyorum
süzdüğüm lahanayı ve mısırı da ekliyorum
güzelce kaynadıktan sonra
mısır ununu azar azar ekliyorum. üzerindeki su rengi gidene kadar.
sonra tereyağını yakıp üzerine döküyorum.
misss gibi oluyor. yanına da mısır ekmeği pişirmeyi unutmayın

e ben böyle kilo verebiliyorum ama hiç artı görmedim. o nasıl olacak zayıflayıp bide ceza mı alcam inanamıyorooom

Sende mi karadenizlisin.

Evet Doğu Karadenizliyim

Ben hiç mısır ekmeği yemedim.Güzel mi??

hımm hemde nasıl güzel. Turşu ile ye. Yoğurt ile ye. Lahana Çorbası ile ye. ye de Ye. Mısır ekmeğinin olduğu sofrada bir öğün fazla sayılır. Oda Yoğurt ile

Tam nerelisin tarifin tam değil çünkü..
Lahanayı ince ince kıyıp tencerede pişiriyorum sonra fasulye olmaz barbunya haşlanmış birde bizde lahana kudalla çırpılır mısır unu kıvam versin diye birde olmazsa olmazı azcık kuyruk yağı... Mısır ekmeği yaptıracaksınız bana mısır unum samsundan değirmenden geliyo miss gibi...

ellerine sağlık listeme ekliyeyim ben bunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…