- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.781
inşallahı maşallahı yok yapan nasıl yapıyoo gııııı bizim neyimiz eksik valla millet 130 kilodan 120 kilodan 50 kilo oluyo biz 15 kilomu veremicez...çok mantıklı..... inşallah zayıflayınca alırız artık...
var kız dişi buzağım var adı kiraz kızım koydu adını
Kızz yeterrr.Yemek konusunu kapatın.Çok acıktım.illa yöresel farklıklar oluyor ama kuyruk yağını be azcık atıyorum ama olmazsa olmazı kuyruk yağı canım yaa nereye gidersen git koyuyorlar.. aay birde bizde mısır ekmeği yeni çıkınca tereyağı ve biraz şeker katıp yerler yada süte doğranır mısır ekmeği yoğurdada doğruyolar gerçi ama sütte azcık şekerle efsane oluyor...
inşallahı maşallahı yok yapan nasıl yapıyoo gııııı bizim neyimiz eksik valla millet 130 kilodan 120 kilodan 50 kilo oluyo biz 15 kilomu veremicez...
Kızz yeterrr.Yemek konusunu kapatın.Çok acıktım.
hahahaha kız zati 75 olamadım ki hepsini 75 te yapıcam diyom ama daha 75'i göremedikyapma beee sende her şeyi özenme.... aaaa.....
gitte öğlen yemeğini yeeeKızz yeterrr.Yemek konusunu kapatın.Çok acıktım.
Aaa çok erken olmuşsun. Başka bişey olmasın.ya sormayın kızlar bende 15 gün önce reglim bitmişti dün akşam dan beri yeniden başladı anlamadım neden böyle oldu...dün sabah 77.2 bu sabah 78.4 çüşşş dimi bu kadarmı şiştim..
dükkana yemek getirme işi iyi oldu.... bu saatlerde yicek bir şey bulamayıp aburcubura sarıyordum... böyle olunca insanın aklın abur cubur bile gelmiyo... kapıyom odamın kapısını oohhh rahat rahat yiyiyorum....
ya sormayın kızlar bende 15 gün önce reglim bitmişti dün akşam dan beri yeniden başladı anlamadım neden böyle oldu...dün sabah 77.2 bu sabah 78.4 çüşşş dimi bu kadarmı şiştim..
ilaçlardan galiba vucudum şaşırdı kendini ...wayyyy, odam var diyosun yani, kızım bi de ne iş olsa yaparım abi moduna girion ya ne diyim
ödemdir kuzum, çaylar ve salatalığa boğ kendini
İneğin cilveside o kadar olur zatiiyavru inek var mı gı.... güreş yapardım ben :))
bi kere köyde ablam ineğe öpücük attı inek şöyle döndü arkasını bizi çiftelicekmiş gibi ayaklarını savurdu ama bize dokundurmadı çok korkmuştuk :))) bak dedim bize cilve yapıyo :))))
Eşimi bekliyorum.Gelsin zaten duramam.öğle yemeği saati geldi yiyebilirsin....
benimki daha güzel
eneeeem foto aat....
ilaçlardan galiba vucudum şaşırdı kendini ...
Senin lakabını organikten kahveciye mi alsak..ben şöyle bol köpüklü okkalı bir kahve yapayım kendime geliyorum
Boğazımda şiş demiştin ya oda vurmuş olabilir.ilaçlardan galiba vucudum şaşırdı kendini ...
bu günkü menüm
sabah
1 parça et :))) -- yumruta pişti de biz mi yemedik....
2 kaşık lor
1 sütlü nescafe
ara
1 avuç siyah üzüm
2 kuru kayısı
1 ceviz
3 goji berry
öğlen
2 hş yumurta -- bu çok geldi ama hş yumurta yarına kalınca hiiç sevmiyorum
2 kaşık lor
marul salatası
ara
3 hurma
1 ceviz
5-6 gojiberry
akşam
1 hş yumurta
2 kaşık lor
marul salatası
ara
1 kayısı
su : 2lt
spor
jillian....
niyet bu....
şimdiye kadar öğlen de bitti....
kızzz bravo valla, ciddi ciddi diyettesin yani şaşırdım2 gün üst üste beklemiodum süper menü afiyet olsun, bol eksiler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?