Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gümüşhaneliyim. bizde çırpma işlemi olmaz fasulyede barbunya kadar çok eklemiyoruz zaten tat versin diye. Lahana ince ince kıyılıp suda yıkandıktan sonra pişiriyoruz. Kuyruk yağı yerine tereyağı kullanıyoruz çünkü kuyruk yağı bastırıyormuş gibi geliyor tadını. Mısır unu da lahana sulu sulu kalmasın diye koyuyoruz. mısır unumda gümüşhane değirmenden annem sağolsun

illa yöresel farklıklar oluyor ama kuyruk yağını be azcık atıyorum ama olmazsa olmazı kuyruk yağı canım yaa nereye gidersen git koyuyorlar.. aay birde bizde mısır ekmeği yeni çıkınca tereyağı ve biraz şeker katıp yerler yada süte doğranır mısır ekmeği yoğurdada doğruyolar gerçi ama sütte azcık şekerle efsane oluyor...

bu hafta kilo bildirimi yaptın mı kuzum sen? görmedim sanırım.

cuma günü konyada olduğum için tartılamadım zaten menstim o sebepten sabit diye bildirdim aslında. bilgim olmadığı için. Salı tartıldım 65.9 u gördüm mens in etkisi geçtiği için

dükkana yemek getirme işi iyi oldu.... bu saatlerde yicek bir şey bulamayıp aburcubura sarıyordum... böyle olunca insanın aklın abur cubur bile gelmiyo... kapıyom odamın kapısını oohhh rahat rahat yiyiyorum....

ya sormayın kızlar bende 15 gün önce reglim bitmişti dün akşam dan beri yeniden başladı anlamadım neden böyle oldu...dün sabah 77.2 bu sabah 78.4 çüşşş dimi bu kadarmı şiştim..

Immm bir ara denemek lazımm.

doğru yer yer farkediyor. bizde pek kuyruk yağı kültürü olmadığı için tereyapı ile açığı kapatıyoruz Mısır ekmeğini süt ve yoğurtla çok seviyorum gerçekten. Sofrada bir öğündür bu ikisi bizde

dükkana yemek getirme işi iyi oldu.... bu saatlerde yicek bir şey bulamayıp aburcubura sarıyordum... böyle olunca insanın aklın abur cubur bile gelmiyo... kapıyom odamın kapısını oohhh rahat rahat yiyiyorum....
ya birde bütçene fayda sonuçta evdede pişirdiklerini akşamdan akşama bitiremezsin.. aferin kedicik o abur cubur parasına kıyafet al...

hahaha beni korkutucan gel kız ben doyururum seni çok şükür burası köy yeri herşey bolllll.....

yavru inek var mı gı.... güreş yapardım ben :))

bi kere köyde ablam ineğe öpücük attı inek şöyle döndü arkasını bizi çiftelicekmiş gibi ayaklarını savurdu ama bize dokundurmadı çok korkmuştuk :))) bak dedim bize cilve yapıyo :))))

Vayy tarifler yarışıyor.

var kız dişi buzağım var adı kiraz kızım koydu adını

Bunların unlarıda doğal
Ohh sefanız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…