• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok tatlim bizim firma sadece havalandirma sistemleriyle mesgul. aman havamiz temiz olsun gerisi kolay deyip..
birgün bende buraya incecik resmimi koyup bir hava atacagimkiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bütün takim nezle olacak havamdan..naniknanikzemuszemusbuyrunnnnnnnnn

ay insallah hepimiz böyle havalari atariz.bayanssulusmile

6. takimdanim ben.suan 78 kiloyum.dogumda aldim 6 aylik bir oglum var:emir_bebek: .emzirmiyorum o yüzden kolay gidiyor kilolar ama bakalim.hedefim 62.kaydirigubbakcemile4

dogumda alinan kilolar cabuk veriliyor. benim kizimin bebegide 6,5 aylik 28 agustosta dogdu bizimde bir kaanimiz var.. benim kilom 89 canim senin cabuk verirsin merak etme hem bebis bakiyorsun hem daha cok gencsin
bebeginide saglikla büyüt insallah:1hug:

dogumda alinan kilolar cabuk veriliyor. benim kizimin bebegide 6,5 aylik 28 agustosta dogdu bizimde bir kaanimiz var.. benim kilom 89 canim senin cabuk verirsin merak etme hem bebis bakiyorsun hem daha cok gencsin
bebeginide saglikla büyüt insallah:1hug:

insallah.tesekkür sende torununu saglikli anali babali anneanneli büyüsün.benim oglumda 25.agustosta dogdu.hamza efem var benimde.:ecrin_bebek:

bir bakınayım dedim, kızlar yemek hazırlıyor herkes yemek saatini erkene çekti :)) geç saatte yine gelirim
mersam gelmişken yaz yaa sizi merak ettik mervişi özellikle :)) kontrole gitmişti ya...

merhaba...annem söylemiştir ufak köpek yüzünden bayağıdır giremiyorum neyseki iyileşti.:sm_cool: tartılmama 1 gün kaldı inşallah vermişimdir çok merak ediyorum acaba ne kadar verdim???...CADIARZU
dün yediklerim:
sabah:bir salatalı, bir domates,biraz peynir,süt,1 dilim ekmek.
ara:1 portakal
öğle:yoğurt,6 tane etli yaprak sarması.
akşam:bol salata,1 kase çorba,1 tane haşlanmış küçük patates.
yatmadan önce:1 bardak süt.:lepi:

canım yediklerini hiç beğenmedim kızma ama hiç oturtamamışsın..
arnavut ciğeri yağda pişmiş bu baştan yanlış..
balıkta kızartmadır büyük ihtimal olmasada mücver herşeyi götürüyor işte hemde iki tane gerçi o yağa atılmış kızarmış ha bir ha iki farketmez... kolada cabası olmuş üstüne cila olmuş...yanında iki dilimde ekmek...
şöyle bol salata yapsaydın ızgara bir şeyler yeseydin ay ne bileyim düşünürsen sende bulursun zaten bakalım ne yapacaksın bu hafta..

yok arnavut ciğeri çok farklıydı menemen gibi pişirmişler arnavut benim bi tarafım bilirim unlanır bol yağda kızartılır bu öyle değildi.. masum görünüyordu un ya da kızartma değildi yemek gibitdi yedim bende.. mücveri çok az yağda kızarttım ama tabi kızarmış oldu haklısın.. kolaya ben de çok üzüldüm :çok üzgünüm: ama cumartesiyi beğeneceksin bence..

cumartesi sabah kahvaltıda iki yumurta birazda peynir yedim.. öğleden sonra da fırında ıspanak mücver yaptım ama un yok içinde diyet tarif Halley nickli arkadaşımdan.. içine bir dilim kepek ekmeği az yağlı peynir ıspanak ve yumurta karıştırılıyo.. fırına attım fırında pişti hiç yağ ve un barındırmıyo.. lezzetli de oldu.. beğendim.. akşam tam 6 ya 5 vardı haşlanmış yeşil mercimeği bir kase yoğurda karıştırıp yedim.. hatta köpeğimle aynı menüyü yemiş olduk kaydirigubbakcemile3 bi daha hiçbişey yemedim... meşrubatta içmedim.. bugün saba hafif bi kahvaltı ettim.. peynir ve domatesle.. yanında çay içtim.. öğlen yağsız tavada tavuk göğsü yedim bi parça yanında ayran içtim.. yarım gofret yedim :kedi: biraz önce de ton balıklı salata yedim.. ton balığı lıght..

önemli olan bu akşam.. haftasonunu mahvettiğim akşamn bu akşam.. umarım ki bi yanlış yapmam mafoldumben

merhaba...annem söylemiştir ufak köpek yüzünden bayağıdır giremiyorum neyseki iyileşti.:sm_cool: tartılmama 1 gün kaldı inşallah vermişimdir çok merak ediyorum acaba ne kadar verdim???...CADIARZU
dün yediklerim:
sabah:bir salatalı, bir domates,biraz peynir,süt,1 dilim ekmek.
ara:1 portakal
öğle:yoğurt,6 tane etli yaprak sarması.
akşam:bol salata,1 kase çorba,1 tane haşlanmış küçük patates.
yatmadan önce:1 bardak süt.:lepi:

cok güzel beslenmissin fistigim..:1hug: sonucu bende cok nmerak ediyorum.. insallah umdugun kadar gitmistir. gitmese bile ilk haftaliktir bu birdahaki haftaya daha cok verirsin.

yok arnavut ciğeri çok farklıydı menemen gibi pişirmişler arnavut benim bi tarafım bilirim unlanır bol yağda kızartılır bu öyle değildi.. masum görünüyordu un ya da kızartma değildi yemek gibitdi yedim bende.. mücveri çok az yağda kızarttım ama tabi kızarmış oldu haklısın.. kolaya ben de çok üzüldüm :çok üzgünüm: ama cumartesiyi beğeneceksin bence..

cumartesi sabah kahvaltıda iki yumurta birazda peynir yedim.. öğleden sonra da fırında ıspanak mücver yaptım ama un yok içinde diyet tarif Halley nickli arkadaşımdan.. içine bir dilim kepek ekmeği az yağlı peynir ıspanak ve yumurta karıştırılıyo.. fırına attım fırında pişti hiç yağ ve un barındırmıyo.. lezzetli de oldu.. beğendim.. akşam tam 6 ya 5 vardı haşlanmış yeşil mercimeği bir kase yoğurda karıştırıp yedim.. hatta köpeğimle aynı menüyü yemiş olduk kaydirigubbakcemile3 bi daha hiçbişey yemedim... meşrubatta içmedim.. bugün saba hafif bi kahvaltı ettim.. peynir ve domatesle.. yanında çay içtim.. öğlen yağsız tavada tavuk göğsü yedim bi parça yanında ayran içtim.. yarım gofret yedim :kedi: biraz önce de ton balıklı salata yedim.. ton balığı lıght..

önemli olan bu akşam.. haftasonunu mahvettiğim akşamn bu akşam.. umarım ki bi yanlış yapmam mafoldumben

cok güzel düzene girmissin candy.. ben begendim yediklerini. ama az önce ton balikli salata yemissin bu aksamdan niye korkuyorsunki ?bugün kapanmistir fircala dislerini unut yemegi..:jeyyar:

bende bugün sabah kahvesI
arkasindan bir dilim ekmek bir yumurta 3 zeytin az peynir ve bol biber maydonozla kahvalti ettim ikide cay
kahvalti cok gecti ögle yemegi yok nedense arada yok..:umursamaz:
on dakika öncede bolcana bir sebze corbasi yedim acili eksili. corba degilde kapuska gibi olmustu lahana biber karnibahar ve kabaktan olusan.. komik gelebilir ama cok lezzetliydi hic yagsiz olmasina ragmen.
ama bol salcaliydi. doyamadim galiba tarifime bakin.laelaelaelaelae
bu arada birbucuk litre su,cay ve kahve ictim.. bunlarin disinda mutlaka iki portakal yerim

Son düzenleme:
bende bugün sabah kahvesI
arkasindan bir dilim ekmek bir yumurta 3 zeytin az peynir ve bol biber maydonozla kahvalti ettim ikide cay
kahvalti cok gecti ögle yemegi yok nedense arada yok..:umursamaz:
on dakika öncede bolcana bir sebze corbasi yedim acili eksili. corba degilde kapuska gibi olmustu lahana biber karnibahar ve kabaktan olusan.. komik gelebilir ama cok lezzetliydi hic yagsiz olmasina ragmen.
ama bol salcaliydi. doyamadim galiba tarifime bakin.laelaelaelaelae
bu arada birbucuk litre su,cay ve kahve ictim.. bunlarin disinda mutlaka iki portakal yerim

reyhan abla bende sana az önce akşam yemekleri için çorba demiştik ya aklıma geldi yazdım mesajla ama kabak koyduğumuz söylemeyi unutmuşum yerimseniben

yarın bende sebze çorbasına geçiyorum aklinialirimsmile lahana fila ama lahana diyeti değil onun gibi disiplili değil aklıma ne zaman gelirse çorba içeceğim yanındada diğer gıdalar var tabiki bakalım nasıl olacak..

canduycim evet bende beğendim yediklerini ama şu gofretti şuydu buydu yemeyin nolursunuz yaa çitolde yiyordu geçen hafta bak sonucu kötü oldu..

benim yarın için çorbadan başka yemeğimde var aklımda bol yoğurtlu taze bakla yapacağım almıştım pazardan, bir de az etli bişey uydururum tamam işte tüm besinlerden almış olurum..

Cuma günü kilo bildirimi yapamadım, tartıldım ama nete girip yazamadım.
Kilom yine aynıydı :gitme:
Aklım da hep sizdeydi..

Nikahıma gelince her şey çok güzeldi annemle karşılıklı ağlaşmamız dışında..
Salonda en önde oturuyordu, ben Evet diyince başladı ağlamaya, e ben de durur muyum?
Ben de başladım ağlamaya senağlama
Onun dışında her şey çok güzeldi, ailelerimiz çok çok iyi anlaşıyorlar,bunu görmek de bizi çok mutlu ediyorlar.
Akşamleyin evde saz çalıp türküler söyledik, çok eğlendik.

selam millet ben geldim.az kalsın küsüyodumki reyhan ablanın yazdıklarını okudum.niye beni merak etmiyosunuz diye bağıracaktım.hiçmi beni sevmiyosunuzzzz diycektimki reyhan ablam merak etmiş.özleyin beni anacım opuyorumnanaktan

ay mersacigim merhaba nerelerdesin merak ettim seni cok.. iyisin degilmi?

saolasın ablam bu gün iyiyim.bayağı kötü oldum ama bu gün toparlandım.bide işlerim çok yoğundu dün yönetim kurulu toplantısı bu günde denetleme kurulu ile toplantım vardı.hesap verdim .alnımın akıyla çıktım içinden.

bir bakınayım dedim, kızlar yemek hazırlıyor herkes yemek saatini erkene çekti :)) geç saatte yine gelirim
mersam gelmişken yaz yaa sizi merak ettik mervişi özellikle :)) kontrole gitmişti ya...
kalisim mervişin morali bozuk o yüzden girmiyor aslında benimde bozuldu .bayağı dikkat etmişti bu hafta yada ben öyle sandım.hiç kilo verememiş almamışta.sadece 1.5 cm incelmiş.doktoru daha bir sıkıya almış bu hafta babasıyla gitmeside iyi oldu şimdi babamızda olaya daha ciddi bakmaya başladı.mervişi sıkı takipe aldı.bakalım umudumuz bu haftada.

iyi olmus kallisim erkenden yersiniz bütün aksamda keyif yaparsiniz .:)
mersa niye yazmadan gitti bilemiyorum.:gitme:

ablacım canım benim. beni ne ara gördün .geçmişi okuordum ama yazmaya fırsat kalmadı acil çıkmam gerekti.yoksa bir selam vermeden gidermiyim.

Back
X