• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma günü kilo bildirimi yapamadım, tartıldım ama nete girip yazamadım.
Kilom yine aynıydı :gitme:
Aklım da hep sizdeydi..

Nikahıma gelince her şey çok güzeldi annemle karşılıklı ağlaşmamız dışında..
Salonda en önde oturuyordu, ben Evet diyince başladı ağlamaya, e ben de durur muyum?
Ben de başladım ağlamaya senağlama
Onun dışında her şey çok güzeldi, ailelerimiz çok çok iyi anlaşıyorlar,bunu görmek de bizi çok mutlu ediyorlar.
Akşamleyin evde saz çalıp türküler söyledik, çok eğlendik.

allah mesut etsin canım.allah bir yastıkta kocatsın.inşallah çok mutlu olursun.annelere çok zordur nazlı kuzusunu vermek.kına gecemde herkes gittikten sonra annemin kucağına yatmıştım o benim saçlarımı sevmişti bende kucağında ağlamıştım.üstünden 16 sene geçti ama hala annemin kucağında ağladğımı ve o kucağın ne kadar sıcak olduğunu hiç unutmadım.o güveni o huzuru bir daha hiç bir yerde bulamadım.ayyybeni ağlattın haa..
neyse allahım hiç ağlatmasın hep gül hep mutlu ol.

allah mesut etsin canım.allah bir yastıkta kocatsın.inşallah çok mutlu olursun.annelere çok zordur nazlı kuzusunu vermek.kına gecemde herkes gittikten sonra annemin kucağına yatmıştım o benim saçlarımı sevmişti bende kucağında ağlamıştım.üstünden 16 sene geçti ama hala annemin kucağında ağladğımı ve o kucağın ne kadar sıcak olduğunu hiç unutmadım.o güveni o huzuru bir daha hiç bir yerde bulamadım.ayyybeni ağlattın haa..
neyse allahım hiç ağlatmasın hep gül hep mutlu ol.

ay ablacım zaten çok değişik duygular içindeyim..
ağlama valla ben de çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca :(

reyhan ablam iyi akşamlar .akşam üzeri çok acil çıkmam gerekti o yüzden yazamadım.şimdi kafamda rahat.üstümden tonlarca yük kalktı.çok strese girmiştim böyle şeyler beni çok geriyor. denetlenmek ne zor şeymiş birilerine her kuruşun hesabını vermek ama sonunda alnımın akıyla çıkmam ve teşekkür etmeleri herşeyin gayet yolunda olması beni inanılmaz rahatlattı.burdayım yani yine demirbaşınız olarak.ama haziran ve temmuzda fazla buralara takılamaıycam benim en yoğun günlerim yaz sezonu hatta eylül sonuna kadar nefes alamam.

reyhan ablam iyi akşamlar sana bir sürü yazı yazdım hepsi silindi yaaa .seni çokkk öpüyorum ablacım okudğum kadarıyla hafta sonunda gayet iyi geçirmişsin.sen bu hafta hepimizi sollarsın gibi geliyor bana.opuyorumnanaktan

reyhan ablam iyi akşamlar sana bir sürü yazı yazdım hepsi silindi yaaa .seni çokkk öpüyorum ablacım okudğum kadarıyla hafta sonunda gayet iyi geçirmişsin.sen bu hafta hepimizi sollarsın gibi geliyor bana.opuyorumnanaktan

ablam aklı takılmasın sanada yollayayım:utangac: aşırı seviyorum baklayı ve bezelyeyi hımmmm ay sabah olsada yapsam canım çekti..kaydirigubbakcemile3
ay hayatim ben zeytinyagli heryemegi cok severim ama bakla ve enginarin yeri cok baskadir bende.. biliyorum imkan olsa yollarsin kallisim sagol canim haftasonu türk bakkalina gider alirim bakla insallah vardir.zemuszemus
Merhaba sevgili takımım...
Evlendim de geldim :asigim:
ah canim allah mesut bahtiyar etsin hep mutlu olun insallah. hüzünlenme mutlu olman gereken bir gün bugün. sevdin evlendin hayatin bir degisiklige ugradi ama annen yine annen baban yine baban.. yabanci olmadin onlara. uzak bile degilsin... allah bir yastikta kocatsin basa kadar huzur saadet nasip etsin canima.s.:nazar:a.s.

selam millet ben geldim.az kalsın küsüyodumki reyhan ablanın yazdıklarını okudum.niye beni merak etmiyosunuz diye bağıracaktım.hiçmi beni sevmiyosunuzzzz diycektimki reyhan ablam merak etmiş.özleyin beni anacım opuyorumnanaktan
yok tatlim aman küsme . merak etmez olurmuyuz hic. biz seni cok seviyoruz.. kötü birsey olmasinda isin varmis halletmissin gözün aydin..alkisalkisalkis

saolasın ablam bu gün iyiyim.bayağı kötü oldum ama bu gün toparlandım.bide işlerim çok yoğundu dün yönetim kurulu toplantısı bu günde denetleme kurulu ile toplantım vardı.hesap verdim .alnımın akıyla çıktım içinden.
:1rolleyes: cok sükür

kalisim mervişin morali bozuk o yüzden girmiyor aslında benimde bozuldu .bayağı dikkat etmişti bu hafta yada ben öyle sandım.hiç kilo verememiş almamışta.sadece 1.5 cm incelmiş.doktoru daha bir sıkıya almış bu hafta babasıyla gitmeside iyi oldu şimdi babamızda olaya daha ciddi bakmaya başladı.mervişi sıkı takipe aldı.bakalım umudumuz bu haftada.
bu haftaya beklediginizden daha cok verir canim sikintiya stresse sokmayin cocugu . oldugu kadar. kilo almamasida basari onun. ergenlik cagi boya gidiyor falan. öp benim icin bunalim yapmasin pericikopuyorumnanaktan

ablacım canım benim. beni ne ara gördün .geçmişi okuordum ama yazmaya fırsat kalmadı acil çıkmam gerekti.yoksa bir selam vermeden gidermiyim.
gitmezsin güzelim biliyorum. onun icin telas yaptimya.. neyse hersey yolunda.:lepi:
ah canim benim senin bir istegin vardiya? kilolarimizi görmek istiyordun.. gördün degilmi yazdik.. iste durum bu seker. birkac kilo inip yazalim dedik ama olmadi. bundan sonra olur insallah.

gitmezsin güzelim biliyorum. onun icin telas yaptimya.. neyse hersey yolunda.:lepi:

ah canim benim senin bir istegin vardiya? kilolarimizi görmek istiyordun.. gördün degilmi yazdik.. iste durum bu seker. birkac kilo inip yazalim dedik ama olmadi. bundan sonra olur insallah.

neeee kilonuzumu yazdınız ben görmedimmm.şimdi arayıp bulacam bunu kaçıramammm....verecez ablacım hep beraber elele bu işi bitirecez.bu gün toplantıdada farkettiler kilo verdiğimi bana baya moral oldu ama mervişimde verebilse ona çok üzülüyorum.

Pia ( 60.0 ) ( geri dönecek )Piacık şu an kayak kayıyor döndüğünde söz verdiği kiloda olmazsa elimden çekeceği var mezun olma vakti geldi geçiyoraklinialirimsmile..hülya avşar gibi bir yerlerinde arıza çıkartmadan aramıza dön opuyorumnanaktan
tombili ( 82.3 / 82.5 / -0.2 / -0.24% )tombilim bayanssulusmile sein istikrarlı paylaşımın her zaman işe yarıyor canımguclubacismile çikolatayada moral depolamayı iyi biliyorsun birde arada orkide yollada bu iş çabucak bitsinkaydirigubbakcemile3
mersa ( 78.6 / 77.6 / 1.0 / 1.27% )mersam yatak döşek yatan hatunum benimbilmiyorumkismile nazar değdi sana kesinolumunekankayizsmile çabuk ayaklan yoksa seni tombişler seni geçecekler eyvahedigeldismile
obur ( 74.8 / 74.6 / 0.2 / 0.2 / 0.27% )oburum bilmiyorumkismile seninde kaçamak mağduru olduğundan şüpheleniyorumkaydirigubbakcemile3
Ocean ( 80.3 / 80.3 / 0.0 / 0.00% )evlenme derdine düştü eyvahedigeldismile döününce iğne iplik olacak temmuza ne kaldı ohaoldumsmile
chocolategirl ( 75.0 / 79.3 / -4.3 / -5.73% ) ( eski üye ) senin kilo verememen ilgi eksikliğinden naniknanik ben ilgilenicem seninle:roflol:
citol ( 112.2 / 113.9 / -1.7 / -1.52% ) depresyona girmek gibi bir lüksün yok şekerciğim lütfen bu gün hiç kaçamak yapmadan ve şu gündüz uykularından kendini kurtarıp azıcık hareketlen şu sporu yaptım yürüdüm filan de biraz hareketlen alsanaalsanasmile artık senin listelerinde çikolata ve hamur işi görmeyelim lütfen alsanaalsanasmile yoksa daha çok üzüleceksin hepimiz kısacık tshirtleri giyicez sen uğuzun tuniklerle gezicen ona görenaniknanik
cady_ candy ( 105.5 ) hayırlı olsun aramıza hoşgeldin diyerek seninde haftaya 2 kilo inmiş olduğunu görmeyi diliyorum
bijoux ( 62.4 / 61.5 / 0.9 / 1.44% ) taze annişimiz aklinialirimsmile sen artık kilo vermeyi değil almamayı düşün vereliniortak
reyhanxx54 ( 74.2 / 89.0 / -14.8 / -19.9% )reyhan abla yüzün kızarsın azıcıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 az daha gayret etseymişin eksi 20 olacakmış listenin sonucu, haftaya bu listeyi düzelmen gerekiyor biliyorsun 88.5 olmadan buraya gelme kaydirigubbakcemile3
kalliste ( 73.6 / 84.0 / -10.4 / -14.1% )takımın yüz karası, dokor kotrolünde kilo alan tek kişi :utangac: reyhan ablaya yazdığım her şey senin içinde geçerli sempatiksalakcinni haftaya 1.5 kilo vermeden buraya uğrama sakın alsanaalsanasmile

bu haftanın başarılı sanatçısı olarak mersa yı seçtim :nazar: en güzel kiloyu o verdi tebriğide o haketti:teytey:a.s.

teşekkürler .o zaman bir şarkı söylim beni sanatçı seçmişsin bide en başarılısı kulaklarınızı tıkayın şu anda şarkı söylüyorummm..
bu arada kilolarınızda gördük be ammada gizliydi.demek ben isteyince söylediniz haaa kandırıkçılar zaten liste yapılmıycakmıydı.CADIARZU
ben başka istek düşünecem bu olmadı..

pericik ve alişin devlet sırrı gibi saklanan kiloları nedeniyle listeye alınamadığını duyurur verdikleri kilolar ile haftaya listeye girebileceklerini bildiririm saygılarımla efendim:roflol:

aynen devlet sırrı .ama biraz daha kendini sıkıya almazsa sır mır demiycem deşifre edecem az kaldı.

kallis yaaaaaa bak cikolata ne diyorrrrrrrrrrreyvahedigeldismile mersacigim iki haftadir rekor üstüne rekor kirdi ve onun arzusuydu diye yazdik kilomuzu yoksa rüyanda bile göremezdin kilomuzu ciko bom bom..:olmaz:

bak bak bak benim arzum diye yazmışlar bir kere ben arzumu şimdi hatırladım önden arkadan totodan boydan resimlerinizi istemiştimmmm.kaydirigubbakcemile5

kızlar bijo aradı ,hastaneye yatırmışlar onu... yalnız meraklanmayın,çok önemli birşey değil,tedbir amaçlı yatırdı doktor dedi. bazı aksaklıklar varmış,ben de ofis ortamından tam anlayamadım.ama sesi iyi geliyordu ve dediği gibi tedbir amaçlı yatmış.merak etmeyin dedi.
acilen çıkmam lzm,daha spora gideceğim.reyhan ablam valla bu kadar tahmin etmemiştim,ama sen daha önce çok güzel vermiştin,tekrar vereceksin.tombili asıl eşim ama artık hepinize karışacağım ona göre... herkes ayağını denk alsın(söyleyene bak :))

akşama evden görüşürük öptümmm herkesi
çikolatam şimdi gördüm bijonun hastanede olduğunu çok üzüldüm inşallah önemli bişey değildir.bende arardım önce okusaydım çok üzüldüm.inşallah hayırlı haberlerini alırız.
çikolatam banada karışmayı unutma .sakın bana tuzak kurmaya kalkmayın ha banada karışın dedim ama nede olsa rakipiz.öyle çikolata pasta ye felan demeyin sakınnn.

bu arada bugün 1 saat cardio yaptım,ve daha önce yazdığım yeme planımı şaşmadan uyguladım.yatana kadar 1 kase yoğurt ve wasa hakkım var .onu da çok acıkınca yiyeceğim.
bijoyla konuştun demek kallisim,iyi rahatlamışsındır. hayırlısıyla doğacak bebiş inş...

ya çikolatam bende merak ettim şu wasa ne ne kadar cahilim yaaa.
bijonun iyi olmasınada çok sevindim.
iyi akşamlar kızalr
ciktolatam sabahtan senle aynı duygu ve düşüncewlerdedik ben az topladım kendimi inşallah sende iyisindir

bijo da rahatsızlanmış acil şifalar diliyorum

kalliste süper olmuş listenn
en uzun yazıda bana düşmüş eyvahedigeldismile

bugun yediklerim

7.30 ---2 y. zeytin--2 dilim k.e---1 domates- biraz peynir

11.00 bir parça içine ekmek-domates-peynir

sitresten o akdar başım agrıyoduki 1 civarı gibi yattım
3 te kalktım ve yagsız peynirli bir tabak makarna yedim

saat 6 -- kallisteye söz verdigim gibi
salata-çorba-yogurt üçlüsü

saat 8.30 gibi çubuk kreker ve süt içtim

çitol arkadaşım bak nasıl silkelenmişsin .bu hafta süper olacak ben inanıyorum.

ah canim allah mesut bahtiyar etsin hep mutlu olun insallah. hüzünlenme mutlu olman gereken bir gün bugün. sevdin evlendin hayatin bir degisiklige ugradi ama annen yine annen baban yine baban.. yabanci olmadin onlara. uzak bile degilsin... allah bir yastikta kocatsin basa kadar huzur saadet nasip etsin canima.s.:nazar:a.s.

çok teşekkür ederim ablacım..
haklısın elbette ama ağlayan gördüm mü hiç dayanamam..
hele ki bu annemse mümkün değil.
çok sulugöz ve de duygusalım.

arkadaşlar, yarışma başladı başlayalı 2007 den itibaren sanırım ilk kez sonuncu olduk o kadar ağrıma gitti kötü oldum ki hep ilk üçe girmeye alışığız biz lütfen kilo alıp gelmeyin arkadaşlar şaka bir yana herşey bir yana kimsenin kilo almasıni istemiyorum... yarışmada souncu olmamızda umarım biraz tetikler sizi..

sonuncumu olduk amanınnn tamam bu hafta birinciyiz.

reyhan ablam az evet az ama ben hiç farkedemedim ki sağa sola koşturmaktan, 4 tanede yaprak dolması yemiştim unuttum şimdi yazarken hatırladım :))
ama bende her zaman ki gibi hiç açlık denen şey yok benim metabolizmam sıfır çalışıyor galiba heheheee :)) bu gün herkes ayrı yedi karnı acıkan yedi bende sanırım ondan sapıttım anlamadım, aleynaya vermem gerek ben aslında saatimi listemi öyle güzel ayarlıyor ki kendi yediklerini saati şaşmıyor hiç ....mervecik ne yaptı acaba dün diyetisyene gidecekti kilo verdimi çok merak ediyorum...
eşimle dışarı çıktık yeni bir yapı market açıldı oraya tutturdum gidelim diye hesapta çiçek tohumu alayım ablam için diyordum ama bir tane tohum yoktu :(( marketide beğenmedim normal mutfak alışverişi yaptık döndük dışarı çıkınca benim düzenim şaşıyor o yüzden yemeğimde aksadı ama acıkmış olsaydım yerdim.. neyse yarı düzenli yaparım...

kalistem yok ya merviş verememiş çok üzüldüm.ama 1.5 cm incelmiş bakalım bu hafta ne olacak.kendisi girip yazmayınca ben yazdım.

hayirlisi olsun canim oda olur niye olmasin. allah saglik versin hersey olur.
mersada peride iki gündür yoklar. biryeremi gideceklerdi acaba?
hadi alisi bekliyoruz yazsin bakalim yediklerini yaptiklarini.aklinialirimsmile

ayyy ablam benim yaa beni nasılda merak edermiştabi perimide.valla gelmeyince merak edinya anacım üzülüyorum yoksa beni sevmiyolarmı diyorummm:sinifsinif::çok üzgünüm:Şeniz

Merhaba sevgili takımım...
Evlendim de geldim :asigim:
canım benim hayırlı olsun allah sağlıkla sevdiklerinizin yanından ayırmasın inşallah huzurubuz bol olsun...

neeee kilonuzumu yazdınız ben görmedimmm.şimdi arayıp bulacam bunu kaçıramammm....verecez ablacım hep beraber elele bu işi bitirecez.bu gün toplantıdada farkettiler kilo verdiğimi bana baya moral oldu ama mervişimde verebilse ona çok üzülüyorum.
işte kiloyu görmediğin gibi arada mersa nerde dediğimizide görmemişsin:dilcikar:

mersacım merviş moralini bozmasın bak o üzülürse alişte üzülür birbirlerine destek olacaklar ya gelsin yazsın o olmayınca alişte zor yazıyor birde yeni listenizi istiyoruz biz pek heveslendik çünkü...

hayatım ya wasa migros ve tansaşta satılıyor genelde ekmeğin bir çeşidi kuru kraker gibi çokta çeşidi var ben 2 yıl önce çok yedim bununla haftalarca yaptım diyeti çok kolay oluyor birde ekmekte aldığın kaloriyi hesaplayabliyorsun ... ayy yarın yine alayım iyi aklıma geldi..
203.jpg

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KıLO ALDIĞIM ıÇıN CEZAM:

BEN ŞıŞKONUN ÖNDE GıDENı,PıSBOĞASIN TA KENDıSıYıM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GıDERıM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

HEPıNıZE ıYı ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDıĞıM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DıLERıM

canım benim hayırlı olsun allah sağlıkla sevdiklerinizin yanından ayırmasın inşallah huzurubuz bol olsun...

işte kiloyu görmediğin gibi arada mersa nerde dediğimizide görmemişsin:dilcikar:

mersacım merviş moralini bozmasın bak o üzülürse alişte üzülür birbirlerine destek olacaklar ya gelsin yazsın o olmayınca alişte zor yazıyor birde yeni listenizi istiyoruz biz pek heveslendik çünkü...

hayatım ya wasa migros ve tansaşta satılıyor genelde ekmeğin bir çeşidi kuru kraker gibi çokta çeşidi var ben 2 yıl önce çok yedim bununla haftalarca yaptım diyeti çok kolay oluyor birde ekmekte aldığın kaloriyi hesaplayabliyorsun ... ayy yarın yine alayım iyi aklıma geldi..
203.jpg

tamam canım görünce tanıdım ama hiç alıp yememiştim .bende denerim.tamam canım sabah mervişe söyliycem kaliste teyzen seni soruyor gelsin bize yazsın mutlaka diyor diycem.mervişi hiç boş bırakmamam lazım .şuraya bir girse sizlerden destek alacak biliyorum ama yarın girer heralde.

yeni liste yokta ekler var .yemekten önce 1 tabak salata ye demiş .bide proteini arttırmış karbonhidratıda daha az al demiş.

hepinize huzurlu geceler canlarım kızım bekliyor başımda çizim yapacak yarım bıraktırdım çocuğa sabahta ayçayı dişçiye götüreceğim öğlen veya öğlen sonrası burdayım kısmetse...

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:

BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN

HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM

sılacım fotoğrafımı devlet sırrı gibi saklıyordum kimselere göstermemiştim bugüne dekkaydirigubbakcemile3 sen heryere dağıtmışsın maşallah kaydirigubbakcemile3

merhaba...annem söylemiştir ufak köpek yüzünden bayağıdır giremiyorum neyseki iyileşti.:sm_cool: tartılmama 1 gün kaldı inşallah vermişimdir çok merak ediyorum acaba ne kadar verdim???...CADIARZU
dün yediklerim:
sabah:bir salatalı, bir domates,biraz peynir,süt,1 dilim ekmek.
ara:1 portakal
öğle:yoğurt,6 tane etli yaprak sarması.
akşam:bol salata,1 kase çorba,1 tane haşlanmış küçük patates.
yatmadan önce:1 bardak süt.:lepi:

canım annen söyledi ve hepimiz çok üzüldük.ama iyleşmiş onda çok sevindik.aleynacım bravo sana .böyle giderse sana soracaz bu gün ne yiyelim diye .akşam patates yedim diye ekmek yememişsin ne güzel dengelemişsin afferin.bence güzel kilo vermişsindir sabah tartılda yaz.seni kocaman öpüyorum bebişim byy...

oburum nerdesin canım ya bende seni merak ettim.bak millet burda kıran kırana rekabet içinde sakın hafta sonu kaçırdım diye gelmee.bu haftada bizim kimselere vermiycez dimi eşim.özellikle çikolat-tombili ve kaliste-reyhan (abla) iklisine duyurulur.bizi hafife almayın heleki eşimi hiççç.güçç bizdeeee...

ben yani havuçlu anne kaçar. kendinize iyi bakın bu kıyağımıda unutmayın resmime baktıkça içiniz açılıyor dimi.hepinizin yüzünde gülücükler oldu bakın ben görüyorummm...

ayy kızlar çıkmadan 1 mesaj daha yazim dedim baktım 899 mesaj bari şunu düz 900 yapıpta yatim dedim aklımda kalacaktı yoksa.inşallah 1000.mesajımda büyük bir parti verecem hepinizi beklerim.ay amma geyik yaptım haaaa...

Günaydınlarrr, size güzel haber vermek için geldim alişte şu an yanımdabayanssulusmile veeeeee açıklıyorum tammmmmm 1.0 kilo atmış üzerinden aklinialirimsmile

mervişim bu hafta sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum ama buraya gelip aliş ile yazışırsan ikinizde yaza kalmadan hedefe ulaşmış olacaksınız ayrı ayrı olursanız kendinizi yalnız hissedip yolu yarıda bırakabilirsiniz....ohaoldumsmile

Back
X