Pia ( 60.0 ) ( geri dönecek )Piacık şu an kayak kayıyor döndüğünde söz verdiği kiloda olmazsa elimden çekeceği var mezun olma vakti geldi geçiyoraklinialirimsmile..hülya avşar gibi bir yerlerinde arıza çıkartmadan aramıza dön opuyorumnanaktan
tombili ( 82.3 / 82.5 / -0.2 / -0.24% )tombilim bayanssulusmile sein istikrarlı paylaşımın her zaman işe yarıyor canımguclubacismile çikolatayada moral depolamayı iyi biliyorsun birde arada orkide yollada bu iş çabucak bitsinkaydirigubbakcemile3
mersa ( 78.6 / 77.6 / 1.0 / 1.27% )mersam yatak döşek yatan hatunum benimbilmiyorumkismile nazar değdi sana kesinolumunekankayizsmile çabuk ayaklan yoksa seni tombişler seni geçecekler eyvahedigeldismile
obur ( 74.8 / 74.6 / 0.2 / 0.2 / 0.27% )oburum bilmiyorumkismile seninde kaçamak mağduru olduğundan şüpheleniyorumkaydirigubbakcemile3
Ocean ( 80.3 / 80.3 / 0.0 / 0.00% )evlenme derdine düştü eyvahedigeldismile döününce iğne iplik olacak temmuza ne kaldı ohaoldumsmile
chocolategirl ( 75.0 / 79.3 / -4.3 / -5.73% ) ( eski üye ) senin kilo verememen ilgi eksikliğinden naniknanik ben ilgilenicem seninle:roflol:
citol ( 112.2 / 113.9 / -1.7 / -1.52% ) depresyona girmek gibi bir lüksün yok şekerciğim lütfen bu gün hiç kaçamak yapmadan ve şu gündüz uykularından kendini kurtarıp azıcık hareketlen şu sporu yaptım yürüdüm filan de biraz hareketlen alsanaalsanasmile artık senin listelerinde çikolata ve hamur işi görmeyelim lütfen alsanaalsanasmile yoksa daha çok üzüleceksin hepimiz kısacık tshirtleri giyicez sen uğuzun tuniklerle gezicen ona görenaniknanik
cady_ candy ( 105.5 ) hayırlı olsun aramıza hoşgeldin diyerek seninde haftaya 2 kilo inmiş olduğunu görmeyi diliyorum
bijoux ( 62.4 / 61.5 / 0.9 / 1.44% ) taze annişimiz aklinialirimsmile sen artık kilo vermeyi değil almamayı düşün vereliniortak
reyhanxx54 ( 74.2 / 89.0 / -14.8 / -19.9% )reyhan abla yüzün kızarsın azıcıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 az daha gayret etseymişin eksi 20 olacakmış listenin sonucu, haftaya bu listeyi düzelmen gerekiyor biliyorsun 88.5 olmadan buraya gelme kaydirigubbakcemile3
kalliste ( 73.6 / 84.0 / -10.4 / -14.1% )takımın yüz karası, dokor kotrolünde kilo alan tek kişi

reyhan ablaya yazdığım her şey senin içinde geçerli sempatiksalakcinni haftaya 1.5 kilo vermeden buraya uğrama sakın alsanaalsanasmile
bu haftanın başarılı sanatçısı olarak mersa yı seçtim
en güzel kiloyu o verdi tebriğide o haketti:teytey:a.s.