- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.821
hayır yalış anladın trabzonluya onların orda nasıl yapıyorlar onu sordum....evet o damar çok farklı. Tam laz olmasakta havasından kapmışız herhalde
Ahahaha ortine niye soruyorsun canımsenin ortin tabi ki senin ki der
sordun diye söyledim kurcuklama sende ben dürüst bir vatandaşım...
evet o damar çok farklı. Tam laz olmasakta havasından kapmışız herhalde
Ahahaha ortine niye soruyorsun canımsenin ortin tabi ki senin ki der
yok onlar da antalya da geçen ramazan bayramında götürdüler beni malatya ya gördüm oraları akrabalarının çoğu ordaBen de diyorum bi kan çekiyor ama nerden. Malatyalı olduk. Kayin valideler malatya da mi
aynen canım elde yıkamak gerek ona gıcık oluyorum çelik olanları atıyorum makina yıkıyor ne güzel ama seramik olanları elde yıkıyorum mecburenTava güzel çıktı ona sevindim birde sadece yumurta ve mantar var..
Ama elde yıkamak lazım makine bozuyor böyle tavaları
oo az kalmış beybii ne heycanlı yaa aklıma geldi benim o zamanlarım burda düğündaşlarımla toğikte ne heycanlar paylaşıyorduk hey gidi günler19 Ocak canım neredeyse 3 ay var
ayy benim kocam öyle işte kırmızı et yemezz allahtan tavuk ve balık yiyoBu konuda çok çok doğru söylüyorsun.Etsiz yemeği adamdan saymıyorlar burada :))
O yüzden sebzeye hasret kalıyorum bazen..
Hatta size çok komik bişey anlatayım.
Benim kv ve çok sevdiğim görümcem bana geldiler. Görümcem et yemiyor. Arada lahmacun köfte tarzı oda et tadı gelmesin diye bol sebzeli yapar.
İlkin komşularım bana geldiler. Sonra onlar bizi davet ettiler. Burada malum et çok seviliyor. Gittik ki etsiz bir pilav var.
Buranın meşhur bir çorbası var içinde haşlanmış et ve pirinçli köfte var. çorbanın suyu 1 kepçe yok.Yanına da tavuk falan yapmış.
Kadın pilav ve çorbanın suyundan yedi
ahh ahh sende bendensinn evlenince mi aldın yoksa sende kilolarıkızlar 90 kilodan 65 kiloya düşüp tekrar 73 kiloya çıkmış bir insan olarak beni de aranıza alır mısınız? tekrar kilo vermem lazım vee bunun içinde motivasyona ihtiyacım var.
ahh ahh sende bendensinn evlenince mi aldın yoksa sende kiloları
toplight canım bi arkadaş geldi kaptanımız olarak bi el at istersen
kızlar 90 kilodan 65 kiloya düşüp tekrar 73 kiloya çıkmış bir insan olarak beni de aranıza alır mısınız? tekrar kilo vermem lazım vee bunun içinde motivasyona ihtiyacım var.
gel gel kilo vermiyeni dövüyoz :)))
ben gençliğimde kiloluydum 83-84 kilo sonra 63 kiloya düştüm evlendim 71 kilo oldum 1 buçuk yılda şimdi veriyom şükür kii ... boyun kaç canım ?evet canım evlendikten sonra almaya başladım hamilelikten sonra zaten 92 olmuştum
ben gençliğimde kiloluydum 83-84 kilo sonra 63 kiloya düştüm evlendim 71 kilo oldum 1 buçuk yılda şimdi veriyom şükür kii ... boyun kaç canım ?
akşam yemeklerini çıkardım hayatımdan evlenince doğum kontrol hapı yüzünden bide yeni bi düzene alışma süreci derken kilo aldım şimdi eski düzenimi oturtturuyorum.. akşam yemiyorum ve haftanın 2 günü protein günüm o günler sadece proteinli yiyecekler tüketiyorum .. sen ?nasıl bir rejim uyguluyorsun peki
hayır yalış anladın trabzonluya onların orda nasıl yapıyorlar onu sordum....
akşam yemeklerini çıkardım hayatımdan evlenince doğum kontrol hapı yüzünden bide yeni bi düzene alışma süreci derken kilo aldım şimdi eski düzenimi oturtturuyorum.. akşam yemiyorum ve haftanın 2 günü protein günüm o günler sadece proteinli yiyecekler tüketiyorum .. sen ?
Betül dediklerim çıktı mıhadi inşallah yaa....
şşşşşş sessizzz :))tatlıtambakta yapmıştı ama görmediler demekki..
servey yakalanmış
Afiyet olsun bende yedimm.öğle yemeemi yedim şimdi suyu abartıcam betüşcüüm, bi de kayısılı form çay içmeyi planlıyorum :)
Hayırlısı olsun canım.Atalarımız da farklı bizim herhalde onlarda benimki daha güzel diye atışırken bunları söylemişler
Akışına bıraktım açıkcası herhangi bir önlem almıyorum. Ne zaman olursa fikir olarak olumlu yaklaşıyorum. Artık Allah ne zaman nasip ederse :) 60 olayım daha çok üzerine düşerim ama nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?