Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de diyorum bi kan çekiyor ama nerden. Malatyalı olduk. Kayin valideler malatya da mi
yok onlar da antalya da geçen ramazan bayramında götürdüler beni malatya ya gördüm oraları akrabalarının çoğu orda
Tava güzel çıktı ona sevindim birde sadece yumurta ve mantar var..
Ama elde yıkamak lazım makine bozuyor böyle tavaları
aynen canım elde yıkamak gerek ona gıcık oluyorum çelik olanları atıyorum makina yıkıyor ne güzel ama seramik olanları elde yıkıyorum mecburen
19 Ocak canım neredeyse 3 ay var
oo az kalmış beybii ne heycanlı yaa aklıma geldi benim o zamanlarım burda düğündaşlarımla toğikte ne heycanlar paylaşıyorduk hey gidi günler

ayy benim kocam öyle işte kırmızı et yemezz allahtan tavuk ve balık yiyo

kızlar 90 kilodan 65 kiloya düşüp tekrar 73 kiloya çıkmış bir insan olarak beni de aranıza alır mısınız? tekrar kilo vermem lazım vee bunun içinde motivasyona ihtiyacım var.
ahh ahh sende bendensinn evlenince mi aldın yoksa sende kiloları
toplight canım bi arkadaş geldi kaptanımız olarak bi el at istersen

nasıl bir rejim uyguluyorsun peki
akşam yemeklerini çıkardım hayatımdan evlenince doğum kontrol hapı yüzünden bide yeni bi düzene alışma süreci derken kilo aldım şimdi eski düzenimi oturtturuyorum.. akşam yemiyorum ve haftanın 2 günü protein günüm o günler sadece proteinli yiyecekler tüketiyorum .. sen ?

ben sadece akşamları yememeye çalışıyorum bide düzenli spor yapıyorum.. tabi bunlara yeni başladım:)

Hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…