- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.941
madara olduk sanada
Herkesi tahmin ettim kendimi unuttum
Bu sabah 60.9 idim.
Cumaya 60.0 olurum inşallah
ben bu tgazla kesin kilo almadan gelecem ebruşum sana söz veriyom
bence de59,9 istiyoruz senden....
ay bende çelik seti kaldırdım valla, kim yıkıcak 2 saat onu ciflicekteflon mis gibi, yemek pişiyo tertemiz kalıyo zaten :)
canım bende beyaz granittte yapıyorum kızartma türlerini... teflonum yok... küçük tavalarımda beyaz granit birde porselen var çok güzel yumurta tavam anacığım ist yolladı
ay evlenince işin gücün zımbırtı toplamak oluyo
O yüz gram bana imkansız gorunuyor şuan ama senin için deneyeceğim59,9 istiyoruz senden....
Yapmayın yabence deebrusonmez bize bu kadar gaz verdin sende ol artık bekliyoruz seni de
Ay canım sen sakın diyeti bırakma haaa sakın sakın öyle bir hataya duşme rezil ediciğimmmm seniiiii tombul kediiii...:)kilo alırsan başına gelcekleri biliyosun bakınıznilsub
Ayyy inşallah kuzum yaaaa ne dicem buldum ne yiyeceğimi 1 salatalık.... Birde akşam çayıma kimyon koyucam bu şişkinlik geçsin...Yapmayın ya
Tamm tamm olacağım hep birlikte zayıf olacağız
Ben 59.9
Kaptanim: 73.1
Nilgün 76.8
Wendy 60.9
Betüş: 65.6
Hepimiz bu rakamları goruceğiz hanımlar
Buna inanıyorum artık 59 u göreceğim.
İyiki varsiniz canlarım
Feyzayla yarış hiç oldu bari Betüşe ezdirmeyeyim diyorsun demkkiAy canım sen sakın diyeti bırakma haaa sakın sakın öyle bir hataya duşme rezil ediciğimmmm seniiiii tombul kediiii...:)
Güzel olur canim. Başka bisey de ye yanında ama tek salatalikla çok acikirsınAyyy inşallah kuzum yaaaa ne dicem buldum ne yiyeceğimi 1 salatalık.... Birde akşam çayıma kimyon koyucam bu şişkinlik geçsin...
Ben teflon çizildi mi attım hep. Bi de öyle kibar kullanan bir tip değilim. Makinaya atılımiyor o yüzden işime geliyor. celik tenceredaha iyi her seferinde ciflemiyorum. Arada yapiyorum o islemi
Ay canım sen sakın diyeti bırakma haaa sakın sakın öyle bir hataya duşme rezil ediciğimmmm seniiiii tombul kediiii...:)
Kız feyzayı ezerim ben cumaya kadar...Feyzayla yarış hiç oldu bari Betüşe ezdirmeyeyim diyorsun demkki
Ay sağol kuzum içtim su 2 'ye yaklaştı birde 1lt yeşil çay tarçınlı limonlu...nilsub odem atıcı çaylar içildi mi?
Bir litre yeşil çayı hatırlıyorum onun haricinde de maydonoz çayı falan yap.
Hatta 2 salatalık ekle akşam menusune :)
Suyu da unutmamak lazım çok ilaç kullanıyorsun ve böbreklerin rahatsız. O yüzden bol su içmeyi unutma
Öpücük öpücük
Gelecek o güzel günler ...Allah ım düşürme beni şunun diline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?