- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.981
Tamda emziren annemenüsü olmuş.Süpersin.Dun ku menummm
8de asure,mısır
10da cennet hurması,1cb sut
12de peynirli tost,domates,salatalık
13 te sade tkahvesi
14te 3 cevız,1elma,yeşilcay
16 da chaili,kuru erıklı yoğurt
17de kıymalı 2 yumurta
3 lt limonlu tarcınlı su
Rezene
Tum gun ekmek askina mi dustunuz.. ask olsun kaptanim sen de sus diyecegine kaymak sokmuşsun arayagüzel olmaz mı benim kv bi de kaymakla yapıyor ayrana doğrayıp yiyorsun çok güzel
Kizzzz bugunden oyle bi ekmek cezasi yazicam ki bi daha anamicaksin adinihımm hemde nasıl güzel. Turşu ile ye. Yoğurt ile ye. Lahana Çorbası ile ye. ye de Ye.Mısır ekmeğinin olduğu sofrada bir öğün fazla sayılır. Oda Yoğurt ile
Kuyruk yagi degil de ic yagi kullaniriz biz. Teraygi da koyariz. Dengelenir iste ikisi.. sonra fasylyesiyle misir yarmasi piser onden kendi sosunda. Lahanayi da cigden koyariz,bazisi haslayip koyuyo. Misir unuyla da lapasini yapariz kivam bulsun diye.. bol pul biberle gömül gömül ye.. ama kalorisi bi tarafa icindeki hersey siskinlik yapıyo,fasulye,misir lahana.. sismeyi göze alip yicen.. ben de zati artik senede sayili yiyebiliyomkız ortiminatettimolacak oku bakam sizde nasıl yapılıyor kara lahana çorbası benim tarifim gibimi @bsram_ dediği gibimi
Kiz trabzonluyum ben ondan sormusturevet o damar çok farklı. Tam laz olmasakta havasından kapmışız herhalde
Ahahaha ortine niye soruyorsun canımsenin ortin tabi ki senin ki der
Ayy gel opucemmmyok kız ortisini tutar ama o da dürüst vatandaştır korkma
Ic yagi tereyagi karisik koyuyoruz canim..kuyruk kokuyo ic yagi kullanilir bizde hepTrabzonlular da dediğin gibi yapıyor ama kuyruk yapı katıyorlar mı bilmiyorum
Demi demiheeee ahh bu çikolata yiyen oburlar yokmu
Bazen ara vermek iyi oluyor.elektrikli elektriksiz ben hep ona bağlıyom
Hayır hayır ben Nilgüne güveniyorum.Bence bize hoş bi sürpriz yapacak.eee senin tezerruhatta yalan oldu gibitarafını çok yanlış seçtin bebeğim ,ama daha vakit var bak dönebilirsin hala doğru yola
Bebiş iyileşsinde biz biliyoruz seni haftaya muhteşem gelirsin.Kızlar oğlumun hastalığıyla bu hafta Dükan amcayla ayrı dustuk .Şükür ki bugun oğlum daha iyi bu arada büyük kacamaklar yapamasanda meyve yiyerek ve karbonhidrat alarak Dükan amcaya ihanet ettim.
Dukana yeniden dönmeden tuttuğum odemi atmak için yarın lahana diyetine başlıyorum matldyla sonra bozmamak üzere dukana donecem ama bugün biraz olsun toparladigim menumu paylasayim
Sabah 9:30
Ceyrek bazlama
1 yumurta
3 dilim salam
2 zeytin cay
Öğle
Yarım mandalina
Arada kahve
Akşam 16:30
3 tavuk pirzola teflon tavada pisirdim
Çoban salata limonla
Cacık
18:00
Elma
Su 2 litre
Tabi meyveler ise yarıyor günde 3 kez wc
Bugün sadece 400 Gr artidayim bu hafta sabit yada çok az ekşi olurum diyorum
Haftaya bomba gibi döneceğim inş
Lahana bombası
Takımça gittik yani :)))Tum gun ekmek askina mi dustunuz.. ask olsun kaptanim sen de sus diyecegine kaymak sokmuşsun araya
Cok gecmis olsun canim oglunun iyilesmesine cok sevindim bence bi kac gun saf protein yapsan hem dukana ibabet etmemis olursun hemde aldiklarini hemen geri verirsin canm ama yinede sen blirsnKızlar oğlumun hastalığıyla bu hafta Dükan amcayla ayrı dustuk .Şükür ki bugun oğlum daha iyi bu arada büyük kacamaklar yapamasanda meyve yiyerek ve karbonhidrat alarak Dükan amcaya ihanet ettim.
Dukana yeniden dönmeden tuttuğum odemi atmak için yarın lahana diyetine başlıyorum matldyla sonra bozmamak üzere dukana donecem ama bugün biraz olsun toparladigim menumu paylasayim
Ceyrek bazlama
1 yumurta
3 dilim salam
2 zeytin cay
Öğle
Yarım mandalina
Arada kahve
Çoban salata limonla
Cacık
Elma
Su 2 litre
Lahana bombası
sensiz olur mu şeker hoşgeldinBensız eglenıyor muyuz genclerrrr
canım oğlun iyi olsunda sen yaparsın diyetini tatlım bende didem gibi düşünüyom acaba atak mı yapsan 3 günKızlar oğlumun hastalığıyla bu hafta Dükan amcayla ayrı dustuk .Şükür ki bugun oğlum daha iyi bu arada büyük kacamaklar yapamasanda meyve yiyerek ve karbonhidrat alarak Dükan amcaya ihanet ettim.
Ceyrek bazlama
1 yumurta
3 dilim salam
2 zeytin cay
Öğle
Yarım mandalina
Arada kahve
Çoban salata limonla
Cacık
Elma
Su 2 litre
Lahana bombası
sakın haa gecen haftada sabittin sanki ödem atıcı çay yap iç hemenSlm kizlarrr napiosunuz regl oldum 2 gun once ve hala artidayim gitmiyo hic insallah cumaya kadr gder 500 gr fazlayim dua edin yarn sabah gitmis olsun colda dkkat ediyrum ama gitmiyo anlamadm ben regl yzunden dyorum ama bakicaz artik
Yok kaptanim o ondan onceki haftaydi 73 dum ozman sabittim bu hafta 1.5 kilo verdim 71.5 kilydum gcen cuma form cay iciyorum kiraz sapi cayida iciyorum bakalim nolcak ama + gelmicem insallah sabitte gelmicem cok dikkat ediyrum yarindan umitliyim eger gtmez regl yzunden kesn derm cnku hic kacamk yapmiyorumsensiz olur mu şeker hoşgeldin
canım oğlun iyi olsunda sen yaparsın diyetini tatlım bende didem gibi düşünüyom acaba atak mı yapsan 3 gün
sakın haa gecen haftada sabittin sanki ödem atıcı çay yap iç hemen
aaa tamam şekerim o zamanYok kaptanim o ondan onceki haftaydi 73 dum ozman sabittim bu hafta 1.5 kilo verdim 71.5 kilydum gcen cuma form cay iciyorum kiraz sapi cayida iciyorum bakalim nolcak ama + gelmicem insallah sabitte gelmicem cok dikkat ediyrum yarindan umitliyim eger gtmez regl yzunden kesn derm cnku hic kacamk yapmiyorum
Yapmayın ya
Tamm tamm olacağım hep birlikte zayıf olacağız
Ben 59.9
Kaptanim: 73.1
Nilgün 76.8
Wendy 60.9
Betüş: 65.6
Hepimiz bu rakamları goruceğiz hanımlar
Buna inanıyorum artık 59 u göreceğim.
İyiki varsiniz canlarım
Yaa benı unutmussun falcı bacıHerkesi tahmin ettim kendimi unuttum
Bu sabah 60.9 idim.
Cumaya 60.0 olurum inşallah
Insallah bu haftada azda olsa eksi gelicem spor yapamiyorum omuzum yuzunden ilac iciyorum kas gevsetici ve d vitamini onlar yzundende veremiyo olablirim belkiaaa tamam şekerim o zaman
@nilsub odem atıcı çaylar içildi mi?
Bir litre yeşil çayı hatırlıyorum onun haricinde de maydonoz çayı falan yap.
Hatta 2 salatalık ekle akşam menusune :)
Suyu da unutmamak lazım çok ilaç kullanıyorsun ve böbreklerin rahatsız. O yüzden bol su içmeyi unutma
Öpücük öpücük
Sessss ssss seee sesss bır ıkı
Şşşş resim mesim kapatalım bu konuyu :)))
Takımı banlamasınlar
Cumaki kilonu bilmnediğim için tahmin yapamadım.74.2 olarak tahmin ediyorum seni. Yeşil çay veya form çayı içmeyi unutmaKız Beni neden yazmiyirsun cuma 75.5
bugün 74.9
beni de cumaya tahmine et dua et et bişeyler iste
Sen zaten döktürüyorsun sana yorum yok.. :)))Yaa benı unutmussun falcı bacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?