- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.021
Bise olmaz bizim takımda okadar çok sayfa var ki kim denk getirecek biz bile zor oluyoruz giremeyince şirket bizim millet okumayı pek sevmiyorHmm ozman kaldi ole resmama nolcakki ya icime kurt dustu bak smdi
Ya bişey olmaz.Sadece o sayfayı okuyan başka bir üye güzelliğini görür. Ama cidden bişey olmaz.Hmm ozman kaldi ole resmama nolcakki ya icime kurt dustu bak smdi
Evet Zaten ben bile görmedimfota attığını..Oda günüm burada geçiyor. :))Bise olmaz bizim takımda okadar çok sayfa var ki kim denk getirecek biz bile zor oluyoruz giremeyince şirket bizim millet okumayı pek sevmiyor
Hadi insallah canim bgunude sayarsak 2 gun var insallah hepimiz hedefledigimiz kiloda olurzGeçen hafta 60.6ydım ama bu hafta 61'leri ziyaret ettim. Bu sabah çok şükür 60.9 gördüm.
Ben cumaya 60.0 olayım dedim ama kızlar 59.9 istiyorlar.Onları kıramam 59.9 olacam. :))
Valla dgru soluyosun canimBise olmaz bizim takımda okadar çok sayfa var ki kim denk getirecek biz bile zor oluyoruz giremeyince şirket bizim millet okumayı pek sevmiyor
Oncesi ve snrasi resm atmistim canm kacrdinmiEvet Zaten ben bile görmedimfota attığını..Oda günüm burada geçiyor. :))
Buyrun benım
Napmış bu servey yahuuuuBuraya foto atıp sonra içeriği düzenle kısmından silmiş. Oda yasakmış.
Mesaj içeriği boşaltılmıyor.
Ama kızda haklı sonuçta bizden başka herkes görüyor.
Kaptanda bir çözüm buldu.Albüm yapıp sadece görmesini istediklerini etiketleyincede aynı şey oluyor.
Biraz karışık anlattım.
Anlaşılırumarım.
İnşallah canım.Hadi insallah canim bgunude sayarsak 2 gun var insallah hepimiz hedefledigimiz kiloda olurz
Krakerinve serveyin fotosunu hatırlıyorum ama seninkini görmemiş olmalıyım.HatırlamadımOncesi ve snrasi resm atmistim canm kacrdinmi
Sen anlat bakılm.Ne yaptın??? :))Napmış bu servey yahuuuu
Yaa anlamadım neden oldugunu yoksa amacım senı yakmak degıl zaten kımdı benden önce ekleyıp sılen hatırlayamadımmKızservey kendin düştüm maphisa beni bari arttırma içeri yahu. Kim foto atımişta silmiş bilmem tanımam ben oni
Asure gelmedı kurtulduk herhalde cumletennnnSen anlat bakılm.Ne yaptın??? :))
Diyete devam mı
Aşure yiyip durdun mu
Sende ceza olarak girme 3 gün onları banlaYaa anlamadım neden oldugunu yoksa amacım senı yakmak degıl zaten kımdı benden önce ekleyıp sılen hatırlayamadımmbu arada cok degıl ya 1-2 tane ekledım neyseee yaaa en azından uyarabılırlerdı bence hoş olmadı boylee
Evet evet aşure ayı bitti.Asure gelmedı kurtulduk herhalde cumletennnn
Menum gelsın o zamannnSen anlat bakılm.Ne yaptın??? :))
Diyete devam mı
Aşure yiyip durdun mu
Ben neyse de kumral kraker kurtuldu bence oydu dımıEvet evet aşure ayı bitti.
Görmedin mi diyanet senin dualarına karşılıksız kalmamış.Bitsin bu aşure ayı serveyim çok çekti demiş.
Sen Hakkarı de napyrsn tayın mıSen anlat bakılm.Ne yaptın??? :))
Diyete devam mı
Aşure yiyip durdun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?