- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.041
Dedım ya en basta ben de bugun yazmayarak kk ya ceza vereyım dıyeeeSende ceza olarak girme 3 gün onları banla
Cumaki kilonu bilmnediğim için tahmin yapamadım.74.2 olarak tahmin ediyorum seni. Yeşil çay veya form çayı içmeyi unutma
Bol bol da su içiyoruz tabi :))
Perşembe de akşamı erken kapatıyoruz.Ve belkide73'leri göreceksin.Sonra ver elini 69.. Amin amin inşllh
Eşine sakın kanma.
Canın bişey isterse cuma günü kahvaltıda yersin. Ben arada desteğe devam ederim.
@toz-pembe sende kilonu yaz sanada tahminde bulunayım.
İşte tam ben de boleee dusunup sıldımmm snr olan olduHmm ozman kaldi ole resmama nolcakki ya icime kurt dustu bak smdi
Ortim Şeyda coşkun seni özlediEşime uymuyorum ama yaptığı hain planları anneme anlatıyor. Anne bakıyorum yemiyor ben yediriyorum. Bişey olacak diye korkuyorum. Halbuki aç kalımiyorum
bide bak anne tatlı bişey olunca bir parça veriyorum sonra kendini kaybediyor yiyor diyor yaa..
ama uymuyorum artık ona.
Cumaya 73.5 in altında olmak benim de hedefim
sensiz olur mu şeker hoşgeldin
canım oğlun iyi olsunda sen yaparsın diyetini tatlım bende didem gibi düşünüyom acaba atak mı yapsan 3 gün
sakın haa gecen haftada sabittin sanki ödem atıcı çay yap iç hemen
Sabah karnıbahar mıbu günkü menüm
sabah :1 yumurtadan karnıbaharlı yumurta yağsız tuzsuz
ara : 10 tane goji berry -- aldım nihayet kıydım paraya kuş üzümü gibi tadı var daha tatsız hatta
+ az sütlü nescafe
öğlen : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar --- evet kinoa da aldım çok pahalı azcık koydum :)
ara 1 salatalık + 1 az sütlü nescafe
akşam : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar
su : 2 lt
yeşil çay içtim
akşamı kapadım inşallah....
spor : jillian inşallah....
Öyle oldu maleseffffborclarm var canim onlari tutuyorum pazartesi basladim ne kadar tutabilrsem tutcam bakalim
Ne oldu servey banlandnmi kiz
Servey bunu begendııBugün pek uğrayamadım kusuruma bakmayın canlarım. Bugünkü menum
Sabah: 1 Dilim kepek ekmeği üzeri 1 tatlı kaşığı labne yanında espresso
Ogle: Yoğurtlu, 2 kaşık kara bugday, 3 köfte
Ara: 1 kahve, 1 dukan kurabiye
Aksam: Balık, yeşil soğan
Su: 2 lt
Kime karıscam kızzzzz ne işim olur kımseyleee benım askolsunnAllah kabul etsin canım.
Kime karıştı acaba
Gecmiş olsun canımmmmMerhaba lar
Bugün hastanelerde geçti zamanım poliklinik sağlık ocağı derken en son Özelde bebeğe serumu taktılar serum bitene kadar beni bayag yordu iki saat
Ama değdi şimdi daha iyi inş yarın daha iyi olacak bende diyete donecegim
Okkızlar servey fotoyu sikdiği için ban yemiş ben size demiştim foto buraya eklemeyin diye gözünüzü seveyim ok mi
Saol cnmGecmiş olsun canımmmm
Hiçbır zaman 100 olmaz (kimyacı konuştuuubilemedim o çantayı :)
neyi gıı ben tarif sordum.... ben yapmıyorum yani :)
hıııı bi daha kine öyle yaparım.... çok sinir oldum sabah :)) kaynamadı su.... fizik kurallarına karşı geldi.... 100 derece olmadın sen hala diye söylenip durdum....
Ben de ılk kez attım işte sanssso resmi atıp sonra da silmiş ondan dolayı öyle omuş anladığım kadarıyla yoksa bende 2-3 tane resim attım sorun olmadı kii başka topiklere de birsürü resim atmıştım
Gecmişten bulurum gec de olsa gelırımmm bebe kucagımda olmssa kalkar yapardımmm
Ben de sızı ozledım sekerrrrr 1 gun du bıttı allahtannnEvet ya özledik onu.Ban kaç günde kalkıyor.
@morordek de yok bu aralar.
He sahnurum olur neden olmasınnnnkasım sonunda 69 u görmek istiyorum sizce olur mu kızlar hatta 68 i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?