- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.101
dün kimse spor yapamamış bende yapamadım arkadaş eldi çenesi düştü de get diyom getmeyo sporumu yedin diyom banane diyo :))
akşam yemeği yerine de bir mandalina yedim zati....
Gunaydınnnnn sekerlerrr
Soruya soruyla cevap vereyım o zamannn felsefe gıbı
Su 100 derecede buharlaşır da derler dımı camasırları asarız ve camasırlar kurur pekı 100 dereceye geldıgı için mi?Offff sabah sabah zıhnısınır olduuuu
Gunaydınnnnn sekerlerrr
Soruya soruyla cevap vereyım o zamannn felsefe gıbı
Su 100 derecede buharlaşır da derler dımı camasırları asarız ve camasırlar kurur pekı 100 dereceye geldıgı için mi?Offff sabah sabah zıhnısınır olduuuu
Harika görünüyor eline sağlık, şimdi de snapte triliçe var. Ona da uyup dukan triliçe yapma sen.Eki Görüntüle 1906714
Kızlar sabah namazından sonra yatmayayim dedim bende dukan ekmek yaptım mikrodalga da yulaf kepegi yumurta yoğurt ve biraz kabartma tozuyla yaptım 6 dakkikada mikrodalga da pişiririm birini şimdi yedim diğerini öğlen yicem hem pratik hem lezzetli oldu @keremcemim @azaydidem @w e n d yPumpkinspicelattee
kızzz, bak sabah sabah bana kimya annattırıcaksınız :)
su her derecede buharlaşır, ondan çamaşırlar kurur, ama 100 derecede kaynar, 100 derece de deniz seviyesinde, biz az daha yükseklerde olduğumuzdan 96 derecede falan kaynıyo haliyle :)
btlbetul kuzum senin 100 dereceyle derdin ne, yine mi yumurta kaynatamadın??
Harika görünüyor eline sağlık, şimdi de snapte triliçe var. Ona da uyup dukan triliçe yapma sen.
Ne yapim herkes konuşuyor artık bende konuşmaya karar verdim cadı @w e n d ykızz taze gelin, sen geçen bi aşure dedik diye bissürü söylenmedin mi vay aklıma düşürüyonuz yok olmuyo diye, şimdi senin yaptığın ne triliçeler ıslak kekler
O kadın fiks aynı şeyleri anlatıyor ya. En temel bildiğimiz şeyleriKızlar trt 1'de diyetisyen ayça kaya anlatıyor müsait olan izlesin ...
Kızlar trt 1'de diyetisyen ayça kaya anlatıyor müsait olan izlesin ...
Tum gun ekmek askina mi dustunuz.. ask olsun kaptanim sen de sus diyecegine kaymak sokmuşsun araya
Kizzzz bugunden oyle bi ekmek cezasi yazicam ki bi daha anamicaksin adini
Kuyruk yagi degil de ic yagi kullaniriz biz. Teraygi da koyariz. Dengelenir iste ikisi.. sonra fasylyesiyle misir yarmasi piser onden kendi sosunda. Lahanayi da cigden koyariz,bazisi haslayip koyuyo. Misir unuyla da lapasini yapariz kivam bulsun diye.. bol pul biberle gömül gömül ye.. ama kalorisi bi tarafa icindeki hersey siskinlik yapıyo,fasulye,misir lahana.. sismeyi göze alip yicen.. ben de zati artik senede sayili yiyebiliyom
Kiz trabzonluyum ben ondan sormustur
Ayy gel opucemmm
Ic yagi tereyagi karisik koyuyoruz canim..kuyruk kokuyo ic yagi kullanilir bizde hep
Ay çok komiksin kız ben severim bu kadını tamam temel bilgileri hep biliyoruz ama uygulayamıyoruz hepimiz....yoksa burda ne işimiz var...O kadın fiks aynı şeyleri anlatıyor ya. En temel bildiğimiz şeyleri
Evet malesef kızlar reglden dolayı tam 4 gündür aynı kilodayım 76.8dört gündür tuvalete çıkamıyorum. Dukanı hafifletme kararı aldım. Lifli gıdayı arttırdım ama çok rahatsız olduğum için bugün sağlık merkezine gideceğim vucut analizi için. Ardından özel bir hastanede diyetisyene başvurup işi biraz daha hızlandırma niyetindeyim. Belki de benim düşük kalorili ve sağlıklı bulduğum bir besin bana yaramıyordur. İki gündür akşam yememe rağmen bir gram verememi kabızlığıma ve regle bağlıyorum başka açıklaması olamaz.
özetle kız bana yazık bana ama :))
anam odanda tv yok mu senin yönetici hanım?
eğer doğru beslendiysen bir anda 1 kg lap diye gidebilir... sakın bozma... yani abur cubur yeme dukan yap demiyorum...
Buraya girdiğini söylemeoldu tv mi izlicem zaten kk ya girmeme de kızıyolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?