Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel olmuş gııı sünger gibi görünüyor :))
gıızz çok güzel oldu valla pufidik ekmeklerim hemide 6 dk da oldu gel sana da yapayımm
bu bizim instagram da dukanella var sürekli yapıyor bunları kadın gene de zayıfladı canımız tatlı pasta çektiğinde yapsak yeter dışardaki yağ yüklü şeker yüklü pastaları yemekten iyidir benim en çok zorlandığım konu bu tatlılar pastalar canım sürekli istiyor yaa
ekmek güzel oldu ya normalde süt yazıyodu tarifte sabah baktım süt yok yoğurtla yaptım gayet iyi oldu yulaf kepekli yoğurt yemekten sıkılmıştım iyi geldi
Harika görünüyor eline sağlık, şimdi de snapte triliçe var. Ona da uyup dukan triliçe yapma sen.
kızz en sevdiğim tatlılardan trileçe off bakcam birazdan ama korkuyoomm canım çekerse diyee

canım diyetisyenden dönünce neler konuştuğunuzu bize de yaz .. kilo verememen bence de regl ve kabızlıktandır sıkma canını 4 gün sabit kalmak kötü bişey değil regl falan bitince eksileri görürsün merak etme

sen bakma ona yapıp yapıp yemiodur o, ben günde 1 dl kek yedim diye durdum da durdum bunlar acil çıkış planları :) zaten dukanda dışarıda pasta börek yeme gibi bi şansın yok bunları da bi seferliğe mahsus ve yolu uzun olanlar denemeli diye düşünüyorum, dişini sıksan 1-1,5 aya gider seninki, yemesen nolcak 1 ay sanki?

ne iyisiiin afiyet olsun....

bende hafta sonu light kurabiye yapçam..... malum günler kapıda tatlı krizim tuttu gene.... kayısıyla falan geçiştiriyorum ama kesmiyor.......

Ben çok hafifledigimi hissediyorum ama tartı öyle demiyor. İnşallah bir anda gidecek. Tabi söylerim diyetisyenin soylediklerini.

aynen kuzum benim çok bi fazlam yok oyüzden hafta da 2 gün protein günü yapıp diğer günler dengeli beslenmeye çalışıyorum .. ama konu tatlı olunca çok zorlanıyorum en fazla 1 hafta dayanabilirim tatlısız zaten hafta sonları yiyorum bildiğiniz üzere dayanamıyorum .. eşimde çok seviyor tatlıyı çok kasmıyorum kendimi şurda bi 3 kilo kaldı gitmesi gereken zaten

ne iyisiiin afiyet olsun....

bende hafta sonu light kurabiye yapçam..... malum günler kapıda tatlı krizim tuttu gene.... kayısıyla falan geçiştiriyorum ama kesmiyor.......

yapta bize de resim at tariflen beraber.. ya şu tatlı isteği beni mahfeden öyle ekmek falan çok aramıyorum ne olsa yer geçiştiririm yemek konusunda ama tatlı isteği hep var 21 gün şeker orucu tuttum hayat bana anlamsız gelmişti 22. gün ne kadar tatlı pasta varsa hepsinden yemiştim yüzüme renk geldi

tatlı olmayınca hakkaten insan mutlu bile olamıyor :) kesin yani.... agresif oluyorum resmen....

sorma kızz bana da bi haller oluyo çaklıt mutluluk hormonlarını arttırıyo diyolar doğru vallaa

öyle öylee...

Sen Beğenmezsin kiz sağlıklı değil dersin de ondan:)

yok canım şeyda coşkun sağlıksız bir şey söylemez... hayatta inanmam... o kadının tarzını da seviyorum... bir ara manyak gibi nerde yazısı çıksa buluyordum :)))

ama duka sağlıksız tatlandırıcıyı serbest bırakıyor... tatlandırıcı bildiğin kimyasal haa ilaç içmişin ha onu yemişin....dukancılar kızıyor ama bence öyle... kola içilebilir diyo... iyi güzel de kola bildiğin zarar....

bugun trt 1 de ayça kayada aynısını dedi yemeğe çaya koyduğunuz tatlandırıcılar çamaşır suyu koymuştan farksız yemeğinize o kadar zehirli dedi açık ve net bu tabiri kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…