- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.221
ayy inşallah .. bugün de protein günü yapıyorum canım kaçamak olmicak akşam yemeği de yemezsem süper..Ben senin metonun hızlı olsuğunu düşünüyorum. Tatlı kaçamaklarında fazla bir artıyla gelmiyorsun.Ve hızlı veriyorsun.
67.5 olursun bence :))
Bak bugun hiç kaçamak yapmak yok
mantıklı canım o hücreleri çekip kenara konuşcam zaten kafanıza göre iş yapmayın ben ne diyosam o diye kulaklarını çekecemVerdıkten snr 1 yıl korursan kolay kolay almıyorsun tabı abartırsan alırsın yıne. Hucreler en cok kaldıgı kılo aralıgına kendını cekmeye calışıyor hep mantık oymusss dıkkat edın 3-4 kılo verınce az bırakın dıkkat etmeyı hemen uzun sure kaldıgın kıloya donuyorsun hatta bazen kılo vermek duruyor neden mı cunku hucreler en cok kaldıgı kılodan uzaklasmak ıstemıyor butun sıstemler ona goreyken hersey degısecek mantık buymus
Kız hepsini kumesten kesmiyorumki markettende alıyom...
hadi yaa 36 beden için 5 kilo daha mı vermem lazım5kg bır bedenmışş
Ayy üç kere kalkıp tekrar uyudum.akşam oldu uleyn....
Azıcık tembellik yaptımöğlen oldu bacım
Ayy ben o yüzden sürekli 60 oluyorum.Verdıkten snr 1 yıl korursan kolay kolay almıyorsun tabı abartırsan alırsın yıne. Hucreler en cok kaldıgı kılo aralıgına kendını cekmeye calışıyor hep mantık oymusss dıkkat edın 3-4 kılo verınce az bırakın dıkkat etmeyı hemen uzun sure kaldıgın kıloya donuyorsun hatta bazen kılo vermek duruyor neden mı cunku hucreler en cok kaldıgı kılodan uzaklasmak ıstemıyor butun sıstemler ona goreyken hersey degısecek mantık buymus
Tamam canim bi kac gun snra yaparim sa ada gnderirimvaktim yokki beybi bide tatlandırıcı falan almam lazım.. ya bişey sorcam yulaf kepeği karışımıyla yapıyolar bunları bende yulaf kepeği var karışım da bulursam alcam saf protein günlerine kullanabilir miyim
sorma kızz bende dukana uygun ıslak kek buldum işte
kız sen yap bizede yolla saniyesinde biter merak etmebana niye bırakmadınız deme sonra
cok gzel olmus ellerine saglik ya dukana basladiginda ilk zamanlar krepde ekmekte yaptim ama yiyemiyorum ekmek aramiyrum ben krepde suan peynirim bttii icin yapmiyorum bgun alicam yarn yaparm insallahEki Görüntüle 1906714
Kızlar sabah namazından sonra yatmayayim dedim bende dukan ekmek yaptım mikrodalga da yulaf kepegi yumurta yoğurt ve biraz kabartma tozuyla yaptım 6 dakkikada mikrodalga da pişiririm birini şimdi yedim diğerini öğlen yicem hem pratik hem lezzetli oldu @keremcemimazaydidem @w e n d y @Pdr93
evet canim ama inan acikmadim sabah 600 gr gitmisti erken yedm bide suan 100 gr daha azim cuma gunku kilomdanpek bir az yemişsin....
Canim bende 5 gun kabizlik cektim ve kilo vermem durmustu ama kafama takmadim ilac ictm sorunumm cozulunce patr patr kilo vermeye basladim sua reglm ve dun hic kilo verememistim dikkat ettim halde kasgevsetici flnda iciyorum yinede bu sabah 600 gr gitmisti bence kavzlik ve regl yzunden veremiyosun bgun bi care bul bence sinameki 1 seferligine istersen oda rahatlatr seni uzun sure kullanmadktan snra sinamekinin zarari yokmus yinede sen blirsinEvet malesef kızlar reglden dolayı tam 4 gündür aynı kilodayım 76.8dört gündür tuvalete çıkamıyorum. Dukanı hafifletme kararı aldım. Lifli gıdayı arttırdım ama çok rahatsız olduğum için bugün sağlık merkezine gideceğim vucut analizi için. Ardından özel bir hastanede diyetisyene başvurup işi biraz daha hızlandırma niyetindeyim. Belki de benim düşük kalorili ve sağlıklı bulduğum bir besin bana yaramıyordur. İki gündür akşam yememe rağmen bir gram verememi kabızlığıma ve regle bağlıyorum başka açıklaması olamaz.
bende yapmistim 5 kilo fln vermistim ama 12 gun fln ypmstimKızlar aylardır yapamadığım Muzaffer kuşana bugün başladım..... @inatettimolacak datlum bugunu kaydet bakalım 14 günde ne olacak...
Canim sen dukan mi yapiosun yeni farkettimgıızz çok güzel oldu valla pufidik ekmeklerim hemide 6 dk da oldu gel sana da yapayımm
bu bizim instagram da dukanella var sürekli yapıyor bunları kadın gene de zayıfladı canımız tatlı pasta çektiğinde yapsak yeter dışardaki yağ yüklü şeker yüklü pastaları yemekten iyidir benim en çok zorlandığım konu bu tatlılar pastalar canım sürekli istiyor yaa
ekmek güzel oldu ya normalde süt yazıyodu tarifte sabah baktım süt yok yoğurtla yaptım gayet iyi oldu yulaf kepekli yoğurt yemekten sıkılmıştım iyi geldi
kızz en sevdiğim tatlılardan trileçe off bakcam birazdan ama korkuyoomm canım çekerse diyee
dukani birakicakmisin canim dukana baslarken olculerini almismiydin eger aldiysan yarn sabah ac karnina tekrar olculerini al aradaki farka cok sasiricaksn ben kalcadan basenlerden eriyorum resmen gobektende tabi kilo gtmesede yaglar eriyoBen çok hafifledigimi hissediyorum ama tartı öyle demiyor. İnşallah bir anda gidecek. Tabi söylerim diyetisyenin soylediklerini.
sen dukanmi yaptin canim peki nye braktin geri mi aldin kilolari ay merk ettimdedim ya bende 8 ay yaptım her türlü tatlandırıcım vardı hepsini çöpe attım... kullanamadım ben yaa tadı çok kötü gelmişti... sonunda da bekleye bekleye taş gibi oldu öyle olunca da attım hep.... bir de çok pahalıydılar hala öyle mi bilmiyorum da...
dukanella yapardım :))) buzlukta çukulata :)) güzeldi bak o... ona özel kalıplar falan bile almıştım... ne heves ne heves :))
Kızlarrr ınanılmazZzzz zararlı stevıa bıle zararlı dogal agac kokunden olmasına ragmen. Vucut onun seker degıl de tatlandırıcı oldugunu anlamaz ınsulın salgısı acıktırması aynı oluyor o yuzden vucudu salak edıyormusunuz beynen seker tuketmıyorsun ama sıstemler oyle hareket edıyor. Kola ıcın zaten hıc konusmayalım. Hem meslegım geregı hem saglıklı beslenme adına cogu seyı tuketmem ben. Koka asıtlı ıcecekler mamalar tavuk konusuna bır gırsem kusarsınız pakete gıren herseyyy daha genış vaktımde yazayım sıze. Ben kimya muhendısliğinin yanında iş guvenlik uzmanıyum bırcok fırmada uzmanlık yaptım her bölümünü gostermek zorundalar calısan guvenliğini denetlemek ıcın. Gozunuzle gorunce daha beter oluyor. Hayatımdan tavuk oyle cıktııı
Ayy ben o yüzden sürekli 60 oluyorum.
Tamam cnm odur ozamanAma simdi onu yapsam bitene kadr hergun yemem lazm ust uste oyuzden muffin kalibiyla bir yada 2 tane yapmaya calisicam olur belki
canim en son kurabiye gbi bsey denemistim o oldu sekerini kendim ayarlamstm fazla katnca oluyo ondan snrada bsey yapmadm ama sekerini ayarlamak onemli steviada
Stevia yesil kutuda canim takitami bilmiyorum kutusunu attim kavoza bosaltmistm
Bır tek kız olsa ıyı oğlan gece ruya gordu uyandı korkuyor dedı bır posta yanında uzanıp sakınlestırdım onu o dalınca kız yıne uyandı bu esnada esın nerde dıyenleri duyuyorummmbır geldı dun tıtrıyor fena usutmuşşş zar zor yemegını yedı tıtreyerek ınleyerek uzandı gece sureklı ona da bısey ıster mısın dedım ev ev degıl bakıma muhtaclar evii sabah 7 de oğlana kahvaltı hazırla yedır gonder esıme corba ve zencefıllı cay yaptımm,şimdı kızı yıkadım uyuttum yerıne koyuyordum kı kapııııı kim geldııı ASURE degıl allahtann esım ızın almış gelmışşş şimdı yatıyorrrrrr nasılll cuma sabahı olmuş gıbı degıl miii
valla saçma demeyelim adam sonuçta kilo vermeyi ve bi daha almamayı taahhüt ediyor, o kadar insan başaramazdı heralde. ama meşakkatli haklısın.Dukan bana sacma gelıyor kızlar kızmayın lutfen yada mesakatlı gelıyor dıyelımmm
ayy bile bile yiyorum resmen hormon yükü dimi onlarKızlarrr ınanılmazZzzz zararlı stevıa bıle zararlı dogal agac kokunden olmasına ragmen. Vucut onun seker degıl de tatlandırıcı oldugunu anlamaz ınsulın salgısı acıktırması aynı oluyor o yuzden vucudu salak edıyormusunuz beynen seker tuketmıyorsun ama sıstemler oyle hareket edıyor. Kola ıcın zaten hıc konusmayalım. Hem meslegım geregı hem saglıklı beslenme adına cogu seyı tuketmem ben. Koka asıtlı ıcecekler mamalar tavuk konusuna bır gırsem kusarsınız pakete gıren herseyyy daha genış vaktımde yazayım sıze. Ben kimya muhendısliğinin yanında iş guvenlik uzmanıyum bırcok fırmada uzmanlık yaptım her bölümünü gostermek zorundalar calısan guvenliğini denetlemek ıcın. Gozunuzle gorunce daha beter oluyor. Hayatımdan tavuk oyle cıktııı
bizim bi arkadaş yaptırdı biraz kuruluk sıkıntısı var sadece, eğer ilerlemen durduysa düşünebilirsin, gerçi o arkadaşım pc kullanırken gözlük takıyo hala 0,50 ya da 0,75 onu kullanmaktansa lensi kullanmaya devam ederim daha iyikızlar gözlerimden lazer ameliyatı olmak istiyorum olanınız var mı? bana azcık bilgi versin... cesaret versin...
Tarifi var mı cnmEki Görüntüle 1906714
Kızlar sabah namazından sonra yatmayayim dedim bende dukan ekmek yaptım mikrodalga da yulaf kepegi yumurta yoğurt ve biraz kabartma tozuyla yaptım 6 dakkikada mikrodalga da pişiririm birini şimdi yedim diğerini öğlen yicem hem pratik hem lezzetli oldu @keremcemimazaydidem @w e n d y @Pdr93
Tamam canim bi kac gun snra yaparim sa ada gnderirim
cok gzel olmus ellerine saglik ya dukana basladiginda ilk zamanlar krepde ekmekte yaptim ama yiyemiyorum ekmek aramiyrum ben krepde suan peynirim bttii icin yapmiyorum bgun alicam yarn yaparm insallah
evet canim ama inan acikmadim sabah 600 gr gitmisti erken yedm bide suan 100 gr daha azim cuma gunku kilomdan
Canim bende 5 gun kabizlik cektim ve kilo vermem durmustu ama kafama takmadim ilac ictm sorunumm cozulunce patr patr kilo vermeye basladim sua reglm ve dun hic kilo verememistim dikkat ettim halde kasgevsetici flnda iciyorum yinede bu sabah 600 gr gitmisti bence kavzlik ve regl yzunden veremiyosun bgun bi care bul bence sinameki 1 seferligine istersen oda rahatlatr seni uzun sure kullanmadktan snra sinamekinin zarari yokmus yinede sen blirsin
bende yapmistim 5 kilo fln vermistim ama 12 gun fln ypmstim
Canim sen dukan mi yapiosun yeni farkettim
dukani birakicakmisin canim dukana baslarken olculerini almismiydin eger aldiysan yarn sabah ac karnina tekrar olculerini al aradaki farka cok sasiricaksn ben kalcadan basenlerden eriyorum resmen gobektende tabi kilo gtmesede yaglar eriyodukanin bu yonu cok gzel bence
sen dukanmi yaptin canim peki nye braktin geri mi aldin kilolari ay merk ettim
Ayy nolur anlatma biz dukancilar ne yicez ozmancanim ben stevia aldm ama cok dgru duzgun kullanmiyorum ki kimyasal degil stevia dgerlerinin icinde en iyisi bide normal sekerden daha zararli olamaz dye dsunuyorum
Ya burası neresı yaaa lahmacun ıcıne adana mı,
600 gr iyimiş....
dukanı bırakma nedenim 72 den 64 edüşmüştüm araya bayram girdi biraz bozdum ve bir ayda 70 oldum yine sonra çok kısa bir sürede hiç görmediğim bir rakama ulaştım 78 lere kadar çıktım.... aç ve çıplak halde 78 yalnız.... böyle sırtımda bile yağ vardı bıngıl bıngıldım....
öyle olmuyo işte o işler 50 oldun mu bırakırsan gene bu kilolara fırlarsın... o yüzden rejim değil sağlıklı beslenme hiç yememek değil ölçülü yemek.... candan erçetine bir röprtajda sordular formunuzun sırrı nedir diye... çok severim o hatunu... çok zarif gelir bana ve kıyafetlerine bayılıyorum..... boyda var tabi hatunda.... şey demişti ben de diyet ömür boyu :)) hiç unutmuyorum bak bunu duyalı belki bir 10 yıl oldu.... o hep dikkat ediyor yani...
ajda pekkan da ben bir marka yarattım onun saygınlığını korumam lazım demişti... yani herkez bir çaba içinde...
korumak daha zor beybi kendimize uygun bi sistem oturtmalıyız ömür boyu uygulanabilecek bişey olmalı yoksa hep sil baştan olur metobolizma bozulur ilerki yaşlarda kilo vermek işkence olur vücut direnç kazanıyor heer seferinde çünkü
Ben yapmıştım güzel verdiriyo dene bakalım:)Kızlar aylardır yapamadığım Muzaffer kuşana bugün başladım..... @inatettimolacak datlum bugunu kaydet bakalım 14 günde ne olacak...
600 gr iyimiş....
dukanı bırakma nedenim 72 den 64 edüşmüştüm araya bayram girdi biraz bozdum ve bir ayda 70 oldum yine sonra çok kısa bir sürede hiç görmediğim bir rakama ulaştım 78 lere kadar çıktım.... aç ve çıplak halde 78 yalnız.... böyle sırtımda bile yağ vardı bıngıl bıngıldım....
6 dan snr yememek benım de favorım o doğru bakkkkahahha bu yöntemle 2.100 gr verdim6 dan sonra yemiyorum oluyor bitiyor
İstemeye utanırım bennnn
kızlar gözlerimden lazer ameliyatı olmak istiyorum olanınız var mı? bana azcık bilgi versin... cesaret versin...
Kac gundeeeahahha bu yöntemle 2.100 gr verdim6 dan sonra yemiyorum oluyor bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?