Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben senin metonun hızlı olsuğunu düşünüyorum. Tatlı kaçamaklarında fazla bir artıyla gelmiyorsun.Ve hızlı veriyorsun.
67.5 olursun bence :))
Bak bugun hiç kaçamak yapmak yok
ayy inşallah .. bugün de protein günü yapıyorum canım kaçamak olmicak akşam yemeği de yemezsem süper..
bugün tartıldım aslında 67,800 çıkmıştım 300 gr daha verirsem yarına senin tahmin tutar
mantıklı canım o hücreleri çekip kenara konuşcam zaten kafanıza göre iş yapmayın ben ne diyosam o diye kulaklarını çekecem

Ayy ben o yüzden sürekli 60 oluyorum.

Tamam canim bi kac gun snra yaparim sa ada gnderirim

cok gzel olmus ellerine saglik ya dukana basladiginda ilk zamanlar krepde ekmekte yaptim ama yiyemiyorum ekmek aramiyrum ben krepde suan peynirim bttii icin yapmiyorum bgun alicam yarn yaparm insallah

pek bir az yemişsin....
evet canim ama inan acikmadim sabah 600 gr gitmisti erken yedm bide suan 100 gr daha azim cuma gunku kilomdan

Canim bende 5 gun kabizlik cektim ve kilo vermem durmustu ama kafama takmadim ilac ictm sorunumm cozulunce patr patr kilo vermeye basladim sua reglm ve dun hic kilo verememistim dikkat ettim halde kasgevsetici flnda iciyorum yinede bu sabah 600 gr gitmisti bence kavzlik ve regl yzunden veremiyosun bgun bi care bul bence sinameki 1 seferligine istersen oda rahatlatr seni uzun sure kullanmadktan snra sinamekinin zarari yokmus yinede sen blirsin

Kızlar aylardır yapamadığım Muzaffer kuşana bugün başladım..... @inatettimolacak datlum bugunu kaydet bakalım 14 günde ne olacak...
bende yapmistim 5 kilo fln vermistim ama 12 gun fln ypmstim

Canim sen dukan mi yapiosun yeni farkettim

Ben çok hafifledigimi hissediyorum ama tartı öyle demiyor. İnşallah bir anda gidecek. Tabi söylerim diyetisyenin soylediklerini.
dukani birakicakmisin canim dukana baslarken olculerini almismiydin eger aldiysan yarn sabah ac karnina tekrar olculerini al aradaki farka cok sasiricaksn ben kalcadan basenlerden eriyorum resmen gobektende tabi kilo gtmesede yaglar eriyo dukanin bu yonu cok gzel bence

sen dukanmi yaptin canim peki nye braktin geri mi aldin kilolari ay merk ettim

Ayy nolur anlatma biz dukancilar ne yicez ozman canim ben stevia aldm ama cok dgru duzgun kullanmiyorum ki kimyasal degil stevia dgerlerinin icinde en iyisi bide normal sekerden daha zararli olamaz dye dsunuyorum

Tamam cnm odur ozaman

anaam çok geçmiş olsun allah kolaylık versin.. erkeklerin hastalığı da daha bi zor valla

Dukan bana sacma gelıyor kızlar kızmayın lutfen yada mesakatlı gelıyor dıyelımmm
valla saçma demeyelim adam sonuçta kilo vermeyi ve bi daha almamayı taahhüt ediyor, o kadar insan başaramazdı heralde. ama meşakkatli haklısın.

ayy bile bile yiyorum resmen hormon yükü dimi onlar organikte yok ki ne yicez anacım başka
kızlar gözlerimden lazer ameliyatı olmak istiyorum olanınız var mı? bana azcık bilgi versin... cesaret versin...
bizim bi arkadaş yaptırdı biraz kuruluk sıkıntısı var sadece, eğer ilerlemen durduysa düşünebilirsin, gerçi o arkadaşım pc kullanırken gözlük takıyo hala 0,50 ya da 0,75 onu kullanmaktansa lensi kullanmaya devam ederim daha iyi

600 gr iyimiş....

dukanı bırakma nedenim 72 den 64 edüşmüştüm araya bayram girdi biraz bozdum ve bir ayda 70 oldum yine sonra çok kısa bir sürede hiç görmediğim bir rakama ulaştım 78 lere kadar çıktım.... aç ve çıplak halde 78 yalnız.... böyle sırtımda bile yağ vardı bıngıl bıngıldım....

ay betüşşş deme öle peki deli gibi yemek yiyesin mi geldi? iştahın açıldı mı o kadar aldın kiloyu? yani karatayı bıraktığındaki gibi mi yedin de dukanda daha mı çok aldın? onu sorcam saçmalıom..

6 dan sonra yemeyiveririm korumak için bende anacım

Aslinda her diyet icin bu gcerli canim diyeti brakinca dkkat etmek korumak lazm ki dukanda soluyo zaten hem gclendirme hemde korumayi yapmazsan fazlasyla geri aliyosun verdigin kiloyu malesef

İstemeye utanırım bennnn

ahaha ben de tek başıma yapmıcam arkdaşla o döner isteyecek, ben lahmacun. O şekilde müdeye indirmeyi planlıyorum

kızlar gözlerimden lazer ameliyatı olmak istiyorum olanınız var mı? bana azcık bilgi versin... cesaret versin...

yaptıran arkadaşım vardı, uzun süre pc kitap vs okuyunca batma yapıyormuş. sulanıyormuş diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…