Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Verdıkten snr 1 yıl korursan kolay kolay almıyorsun tabı abartırsan alırsın yıne. Hucreler en cok kaldıgı kılo aralıgına kendını cekmeye calışıyor hep mantık oymusss dıkkat edın 3-4 kılo verınce az bırakın dıkkat etmeyı hemen uzun sure kaldıgın kıloya donuyorsun hatta bazen kılo vermek duruyor neden mı cunku hucreler en cok kaldıgı kılodan uzaklasmak ıstemıyor butun sıstemler ona goreyken hersey degısecek mantık buymus

ben daha insaflıyım
Bana cuma sabahı oldu resmennnhıc uyumadım hıc. Hergun yesılcay ve turk kshvesı içtıgımden mı bu kız uyumuyor dıye dusunup dun hıc ıçmedım, suana kdr en cok dun uyandıbunye ıstıyor demek kıkqhve duskunu mu olcak neee ana kız ıcerız ılerde inşşş

Bır tek kız olsa ıyı oğlan gece ruya gordu uyandı korkuyor dedı bır posta yanında uzanıp sakınlestırdım onu o dalınca kız yıne uyandı bu esnada esın nerde dıyenleri duyuyorummmbır geldı dun tıtrıyor fena usutmuşşş zar zor yemegını yedı tıtreyerek ınleyerek uzandı gece sureklı ona da bısey ıster mısın dedım ev ev degıl bakıma muhtaclar eviisabah 7 de oğlana kahvaltı hazırla yedır gonderesıme corba ve zencefıllı cay yaptımm,şimdı kızı yıkadım uyuttum yerıne koyuyordum kı kapııııı kim geldııı ASURE degıl allahtannesım ızın almış gelmışşş şimdı yatıyorrrrrr nasılll cuma sabahı olmuş gıbı degıl miii

Ya burası neresı yaaalahmacun ıcıne adana mı,

Valla ben de karataycıyım aslında amma bana terse gelen bır ıkı seyı yok degılmesela meyva yememek mantıksız bır de tatlıya ızın verse tadından yenmezztatlıyı ve meyvayı mınumumda tutan karataycıyım servey dıyetı olsun benım EN İŞE YARAR MANTIGIM GECE DAHA DOGRUSU 7 den snr YEMEMEK organlar dınlenıyor resmen sabah ac uyanıyorsun o duygu superrr

5kg bır bedenmışş

Valla tıbbın ne dedıgı belli degıl hergun farklı bır teorem bazıları da dıyor kı etle baslayın yanı yuksek kalorılı gıdalarla baslarsanız onları harcamak ıcın daha buyuk bır efor sarfedecegınden yakımı kolay olur hangısı dogruysa artıkkk bence hersey kararında olmalıııı

emzirenlerin yeşil çay içmemesi gerekiyor haberin yokmu.. kız içmee

kolay gelsin diyelim....

tamam canım her öğünde et olmuyor bana mantıklı geldi aslında tavuk sote salata mantı var diyelim önce salata ve tavuktan başlayın sonra mantıyı doymuş olduğunuz için tadıcak kadar yersiniz ama açken mantıyla başlarsanız 2 tabak yersiniz diyor bana mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…