- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.241
kesinlikle kiloyu korumak vermekten daha zorkorumak daha zor beybi kendimize uygun bi sistem oturtmalıyız ömür boyu uygulanabilecek bişey olmalı yoksa hep sil baştan olur metobolizma bozulur ilerki yaşlarda kilo vermek işkence olur vücut direnç kazanıyor heer seferinde çünkü
canım geçmiş olsun inşallah hepsi bir an önce iyileşirBır tek kız olsa ıyı oğlan gece ruya gordu uyandı korkuyor dedı bır posta yanında uzanıp sakınlestırdım onu o dalınca kız yıne uyandı bu esnada esın nerde dıyenleri duyuyorummmbır geldı dun tıtrıyor fena usutmuşşş zar zor yemegını yedı tıtreyerek ınleyerek uzandı gece sureklı ona da bısey ıster mısın dedım ev ev degıl bakıma muhtaclar evii sabah 7 de oğlana kahvaltı hazırla yedır gonder esıme corba ve zencefıllı cay yaptımm,şimdı kızı yıkadım uyuttum yerıne koyuyordum kı kapııııı kim geldııı ASURE degıl allahtann esım ızın almış gelmışşş şimdı yatıyorrrrrr nasılll cuma sabahı olmuş gıbı degıl miii
canım sütü etkiliyo nilgünde yazmış sebebini en az 1 yaşına kadar içme yeşil çayı diyetisyen bana öyle demiştiNeden ki uykusuzluk ıcın mı? Oyleyse test ettım etkılemıyor. Normal cay içmem ben kahvaltıyı dahı caysız yaparım bır fıncan yedılcay gunde ıcerım o daa.
marketten almadığın sürece sen yiyebilirsin senin tavukların var çünküKız tavuktamı yemiyeyim...
Kızlarrr ınanılmazZzzz zararlı stevıa bıle zararlı dogal agac kokunden olmasına ragmen. Vucut onun seker degıl de tatlandırıcı oldugunu anlamaz ınsulın salgısı acıktırması aynı oluyor o yuzden vucudu salak edıyormusunuz beynen seker tuketmıyorsun ama sıstemler oyle hareket edıyor. Kola ıcın zaten hıc konusmayalım. Hem meslegım geregı hem saglıklı beslenme adına cogu seyı tuketmem ben. Koka asıtlı ıcecekler mamalar tavuk konusuna bır gırsem kusarsınız pakete gıren herseyyy daha genış vaktımde yazayım sıze. Ben kimya muhendısliğinin yanında iş guvenlik uzmanıyum bırcok fırmada uzmanlık yaptım her bölümünü gostermek zorundalar calısan guvenliğini denetlemek ıcın. Gozunuzle gorunce daha beter oluyor. Hayatımdan tavuk oyle cıktııı
Hadi bakalım süresin. Wc sorunu olmazsa altını kesin görürsün.ayy inşallah .. bugün de protein günü yapıyorum canım kaçamak olmicak akşam yemeği de yemezsem süper..
bugün tartıldım aslında 67,800 çıkmıştım 300 gr daha verirsem yarına senin tahmin tutar
mantıklı canım o hücreleri çekip kenara konuşcam zaten kafanıza göre iş yapmayın ben ne diyosam o diye kulaklarını çekecem
ahaha ben de tek başıma yapmıcam arkdaşla o döner isteyecek, ben lahmacun. O şekilde müdeye indirmeyi planlıyorum
yaptıran arkadaşım vardı, uzun süre pc kitap vs okuyunca batma yapıyormuş. sulanıyormuş diye duydum.
selam kızlar ben geldim daha doğrusu sabah gelmiştim ama pc me arkadaş el koyduığu için gelememiştim
kızlar haftaya çarşamba deviasyon ameliyatımı olacağım 1 gece hastanede kalacakmışım sonrasında 10-15 gün evdeyim
kesinlikle kiloyu korumak vermekten daha zor
canım geçmiş olsun inşallah hepsi bir an önce iyileşir
canım sütü etkiliyo nilgünde yazmış sebebini en az 1 yaşına kadar içme yeşil çayı diyetisyen bana öyle demişti
marketten almadığın sürece sen yiyebilirsin senin tavukların var çünkü
Gider kaptanım gider.ebrusonmez bu sabah 73,8 dim nerdeyse 1 ay sonra ilk defa 73 leri gördüm bakalım yarın ne olacak bu arada öğlen 75 dk tempolu yürüdüm canım çıktı bakalım yarına gider mi 700 gr daha
Yani benim tahminime 300 gramcık kalmış.Yarın daha da fazlasını vermiş olarak bildirim yapacaksın sana inanıyorum.Canim sen muneccim olmaliydin bencebgun artilarimi verdim fazlasiyla 71.4 kiloyum yarinada daha az ckicam insallahhh
Normalde tavuk dısarda kaldıgındabozulur yemeyın denır yaa oyle yapılmalı cunku cabuk bozuluyor. Ama sunu bıle yapıyorlarmış:Deme deme o kadar kötü mü
Burnumda et ve kemik ver dediye kaptan.Onun için ameliyat olucak.deviasyon neydi geçmiş olsuuun....
Aynı hattan cıkan yumurtaları organık samanlı pakete ve normal kolıye paketlıyorlardı fıyat farklı tabı pazarlama taktıgıymışşş aslında aynı yumurtaaaNormalde tavuk dısarda kaldıgındabozulur yemeyın denır yaa oyle yapılmalı cunku cabuk bozuluyor. Ama sunu bıle yapıyorlarmış:
ÖLEN TAVUKLARI BLENDIRDAN GECIRIP YEM OLARAK YEDIRIYORLARMIŞ CANLI TAVUKLARAanlatmak ınsanı vazıfe gıbı bence. Dahası var. Anlatmazsam sucu saklarmışım gıbıme gelıyor.baslarda tavugu hayatımdan cıkarmak ımkansız gıbıme gelmıştı coooook zor oldu ama oldu. Isten geldıgımde yapmak ıkı dk ıdı cok kolay oluyordu ama artık yapmıyorummm
Etrafı burus burus sankı kagıdı burusturmusun gıbı burusuk olan yumurtalar doguruyorlardı oval olmayan kareye yakınn varın gerısını sız dusununnn
Normalde tavuk dısarda kaldıgındabozulur yemeyın denır yaa oyle yapılmalı cunku cabuk bozuluyor. Ama sunu bıle yapıyorlarmış:
ÖLEN TAVUKLARI BLENDIRDAN GECIRIP YEM OLARAK YEDIRIYORLARMIŞ CANLI TAVUKLARAanlatmak ınsanı vazıfe gıbı bence. Dahası var. Anlatmazsam sucu saklarmışım gıbıme gelıyor.baslarda tavugu hayatımdan cıkarmak ımkansız gıbıme gelmıştı coooook zor oldu ama oldu. Isten geldıgımde yapmak ıkı dk ıdı cok kolay oluyordu ama artık yapmıyorummm
Etrafı burus burus sankı kagıdı burusturmusun gıbı burusuk olan yumurtalar doguruyorlardı oval olmayan kareye yakınn varın gerısını sız dusununnn
Burnumda et ve kemik ver dediye kaptan.Onun için ameliyat olucak.
Ayy herşeyimizle oynadılar.Gerçekten yememk lazım.Normalde tavuk dısarda kaldıgındabozulur yemeyın denır yaa oyle yapılmalı cunku cabuk bozuluyor. Ama sunu bıle yapıyorlarmış:
Aynı hattan cıkan yumurtaları organık samanlı pakete ve normal kolıye paketlıyorlardı fıyat farklı tabı pazarlama taktıgıymışşş aslında aynı yumurtaaa
Birde tavuk firmaları satıcılarda kalıp tarihi geçen ürünleri de geri alıyorlar. Onlarlada salam falan yapılıyormuş.Aynı hattan cıkan yumurtaları organık samanlı pakete ve normal kolıye paketlıyorlardı fıyat farklı tabı pazarlama taktıgıymışşş aslında aynı yumurtaaa
Yani benim tahminime 300 gramcık kalmış.Yarın daha da fazlasını vermiş olarak bildirim yapacaksın sana inanıyorum.
Sende inan ve başar. Bak 69'lara çok az kaldı.
Birde tavuk firmaları satıcılarda kalıp tarihi geçen ürünleri de geri alıyorlar. Onlarlada salam falan yapılıyormuş.
Öncelikle geçmiş olsunselam kızlar ben geldim daha doğrusu sabah gelmiştim ama pc me arkadaş el koyduığu için gelememiştim
kızlar haftaya çarşamba deviasyon ameliyatımı olacağım 1 gece hastanede kalacakmışım sonrasında 10-15 gün evdeyim
kesinlikle kiloyu korumak vermekten daha zor
canım geçmiş olsun inşallah hepsi bir an önce iyileşir
canım sütü etkiliyo nilgünde yazmış sebebini en az 1 yaşına kadar içme yeşil çayı diyetisyen bana öyle demişti
marketten almadığın sürece sen yiyebilirsin senin tavukların var çünkü
Kac gundeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?