- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.281
sen ayrıldığımn kiloya gel ben seni illaki sokarım listeye şekerim sensiz olmazTabi benden ümidi kestiniz
Dün sana 65.6 demişim. Ama inşallah sen 64'leride görürsün.ol ol bana uğurlu geldin kaç çıkıcam yarın hocam var mı bir tahmininizz :))) düşük söyleyin lütfen... kiloyu düşürün....
Ay ben nasıl mutlu oldum ay aman aman :) kovuluyor gibi oldum ama gitmiciiim daha beklemeyin :)Canim aslinda gecen hafta 10kisiydik listede 12 sınırımız diye biliyorum. Kaptanim da uygun gorurse girebilirsin aslinda.. nilgun var bi donus kilosunu yakalamak icin bekleyen. Mezun olmaya en yakın olarak da wendy var. Hedefi kacti bilmiyorum ama en zayifimiz o su anda
Baska kim vardi listeye girmeyi bekleyen hatirlamadigim yok sanirim
dönemez o piko yiyiyodur şimdi :)))
Yaa ben bu ara pek içemiyorum. Şişem yanımda dikeyim kafayasularını içmeyen kaldı mı bakiim
60.9kaçsın şimdik...
Dün sana 65.6 demişim. Ama inşallah sen 64'leride görürsün.
ayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var
içtim tatlım seni mi kıracam
aferin çekirge
canım sen nerelerdesin bu hafta ayşe yok diye mi bizim takıma hiç uğramadın eğer düzenli uğrayacağım dersen yarınki duruma göre listeye sokarız hatta bir arkadaş gelmek istedi matildayı alacaz doluyuz demiştim ben
Yaa ben bu ara pek içemiyorum. Şişem yanımda dikeyim kafaya
Ayy peki kaptanım.Yeni yıla girmeden listedeyim o zmansen ayrıldığımn kiloya gel ben seni illaki sokarım listeye şekerim sensiz olmaz
Ay ben nasıl mutlu oldum ay aman aman :) kovuluyor gibi oldum ama gitmiciiim daha beklemeyin :)
Çok fenasın betüşş :)
Bugun jillian yapma ama yürüyüş yap. Ks şişkinliği olmasın.aayyy sen tatlı bişisin yeaaa
inşallah Amin Amin Amin :)
Ayyy ne güzel diyorsun sen öyledik dikk.... iç bitir onu....
bi daha 60 lara çıkma.... yarına olmasa bile cumartesiye 59 ol lütfeen....
Bugun jillian yapma ama yürüyüş yap. Ks şişkinliği olmasın.
O zamn eve gider gitmez yap. :)))aaa ama dünde yapmadım... yürüyüş yapamam hava çok karanlık oluyor... aman olsun kaç çıkarsam çıkayım :)sporumu yapmam lazım çünkü bütn gün oturuyorum..... hazır canım istiyorken yapiim :)
Kaptanım arkadaşın misafiri vardı annesigil ondan pek gelemedi oda listeye girmeyi çok istiyor beraber bugün lahanaya başladıkayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var
aferin çekirge
canım sen nerelerdesin bu hafta ayşe yok diye mi bizim takıma hiç uğramadın eğer düzenli uğrayacağım dersen yarınki duruma göre listeye sokarız hatta bir arkadaş gelmek istedi matildayı alacaz doluyuz demiştim ben
Biliyorum cnm bende izindeydim geçen hafta hedefi tutturdum kaptan biliyo ama liste dolu diye bekletti bu hafta alacakmı ondan sordumCanim aslinda gecen hafta 10kisiydik listede 12 sınırımız diye biliyorum. Kaptanim da uygun gorurse girebilirsin aslinda.. nilgun var bi donus kilosunu yakalamak icin bekleyen. Mezun olmaya en yakın olarak da wendy var. Hedefi kacti bilmiyorum ama en zayifimiz o su anda
Baska kim vardi listeye girmeyi bekleyen hatirlamadigim yok sanirim
Bende sizi canım gitmek istemiyorum aslında hepinizi tanıdım.kankam da burda zatiAma biz seni çok sevmiştik.
Geçmiş olsun kaptanım inş düzelir sınıf benim oglanda iyileşti döndüm kürkçü dükkanınaayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var
aferin çekirge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?