- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.301
Biliyorum okudum cnm beğendim hatta ama annemler vardı cvp yazıcam fırsatım olmadı onları gönderdim bak bugün burdayım tabi düzenli katılıp menü paylaşırımayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var
içtim tatlım seni mi kıracam
aferin çekirge
canım sen nerelerdesin bu hafta ayşe yok diye mi bizim takıma hiç uğramadın eğer düzenli uğrayacağım dersen yarınki duruma göre listeye sokarız hatta bir arkadaş gelmek istedi matildayı alacaz doluyuz demiştim ben
Evet doğrudur cnm 69.9ayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var
içtim tatlım seni mi kıracam
aferin çekirge
canım sen nerelerdesin bu hafta ayşe yok diye mi bizim takıma hiç uğramadın eğer düzenli devam edeceğim dersen listeye alalım en son 477. etapta 69,9 ile izne ayrılmışsın
Cnm benim Sağol yazmışın :)Kaptanım arkadaşın misafiri vardı annesigil ondan pek gelemedi oda listeye girmeyi çok istiyor beraber bugün lahanaya başladık
Tavuk yada hındı salam ısteeeeBirde tavuk firmaları satıcılarda kalıp tarihi geçen ürünleri de geri alıyorlar. Onlarlada salam falan yapılıyormuş.
O menulerle 2 haftada 2 kg gayet guzel bır rakammn2 haftada. 1 hafta mens girdiğinden ötürü bu kadar uzadıdaha kısa sürede olabilirdi.
niye hayal olsun canım yaparsın sen güveniyorummDemi demii...Heleki ben... Yaa bir ara 57ydim ya kaburgalarıma bile dokunuyordum. Belim 63-64 santim olmuştu..
Şuan hayal gibi geliyor..
wc sorununu çözmem lazım eve giderken markete uğrayayım bütün bitki çaylarından alayım akşam bi kokteyl hazırliyim kendime.. ayy inaşşah yaa 66 lı rakamları görmeyi çok istiyorum SÜPERR OLURRBugun 3 litre su içmelisin mutlaka.Eğerwc sorununu çözersen 66 bile olursun.
sorma canım zehirliyorlar bizi resmenn yaYani herşeyde bişey var artık.Dediğin gibi. Eskiden hastane mi varmış. 100 yaşına kadar sapasağlam yaşıyorlarmış.Ama şimdi bebeler bile ayda 2 kere dr'ye götürülüyor.Kanser o kadar çok yaygınlaştı ki. Ailesinde kanserden hayatını kaybetmeyen insan kalmadı.
Hoşgeldin canımmEvet doğrudur cnm 69.9
Yarın bildirim yaoarım madem teşekkür ederim
Ayy insallah dedigin gibi olur canimYani benim tahminime 300 gramcık kalmış.Yarın daha da fazlasını vermiş olarak bildirim yapacaksın sana inanıyorum.
Sende inan ve başar. Bak 69'lara çok az kaldı.
HarikasinEki Görüntüle 1906890
Kızlar şimdi çektim basenler gitmiş dimi biraznilsub medusa38 azaydidem @w e n d y T tatlitambak toplight aklıma gelenleri etiketledim
Sinameki bir seferlik deneyebilirsin cnm ama yaprağını al hazır çayını değil kesin çözümniye hayal olsun canım yaparsın sen güveniyorumm
wc sorununu çözmem lazım eve giderken markete uğrayayım bütün bitki çaylarından alayım akşam bi kokteyl hazırliyim kendime.. ayy inaşşah yaa 66 lı rakamları görmeyi çok istiyorum SÜPERR OLURR
sorma canım zehirliyorlar bizi resmenn ya
Hoşgeldin canımm
Çok güzel gorunuyordu ölçü almamismiydin ordanda belli olurEki Görüntüle 1906890
Kızlar şimdi çektim basenler gitmiş dimi biraznilsub medusa38 azaydidem @w e n d y T tatlitambak toplight aklıma gelenleri etiketledim
Nasıl giidyor pekiKaptanım arkadaşın misafiri vardı annesigil ondan pek gelemedi oda listeye girmeyi çok istiyor beraber bugün lahanaya başladık
Bu hafta girersin inşallahBende sizi canım gitmek istemiyorum aslında hepinizi tanıdım.kankam da burda zatimedusa38 . işin doğrusu nereye gitcemide bilmiyorum ama listede de olmak istiyorum :)
Yediklerinden sana dokümanın testinde yapsaymis uyunca ins istediğin gibi kilo verirsin bende diyetisyen diyetiyle bir ayda 5 kg vermiştim ama o diyete vücut alışınca sabit kaldimMerhaba bayanlar. Diyetisyene gittim. Metabolizma yaşım 38 cikti ben 23 yaşındayım. Dukanin zararlı olduğunu, metabolizmayı çok yavaslattigini söyledi. Yağ, kas, şu analizim yapıldı yağ oranım % 15-18 arasında olması gerekirken 33 çıktı. Dengeli bir beslenme planı verdi. 15 gün sonra kontrol tekrardan. Kabiz ilacı da aldım. Kullandıktan 8 saat sonra çıkartıyor tuvalete. Akşam 10 gibi kullanacağım. Her gün tartılmanin aşırı strese yol açtığını bu sebeple haftada 1 ideal olduğunu söyledi.
Çok şükür yaGeçmiş olsun kaptanım inş düzelir sınıf benim oglanda iyileşti döndüm kürkçü dükkanına
Ben özel bir muayene yerine gittim bu liste 15 günde bir değişecek. İnşallah ama dukana göre çok daha kolay tabikiYediklerinden sana dokümanın testinde yapsaymis uyunca ins istediğin gibi kilo verirsin bende diyetisyen diyetiyle bir ayda 5 kg vermiştim ama o diyete vücut alışınca sabit kaldim
Ben çorbaya sadece soğan domates bulyon azci ev salçası ve sebze çorbası kattim tadı güzeldi ve çok acikmistim işlerden dolayı biraz gece kaldida 3 tabak yedim hemde robottan falan çekmedi taneli kapuska yemeği gibi güzel geldiBu hafta girersin inşallah
Eki Görüntüle 1906890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?