- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.321
Çok güzel menu canim
Merabaa
Gelemiyorum çok sayfa birikmiş off hepsini okuyamadım maalesef önemli bise olursa beni etiketleyin anacim
Menüm
Sabah
1 has. Yumurta
Domates
Salatalik
KK kasar peynir
5 zeytin
Öğle
1kase ezogelin
Aksam
5misket köfte
2yk pilav
Su 2 litre
Spor 35 dakika yürüyüş
@toplight @nilsub @inatettimolacak
Ayy yaparım deminiye hayal olsun canım yaparsın sen güveniyorumm
wc sorununu çözmem lazım eve giderken markete uğrayayım bütün bitki çaylarından alayım akşam bi kokteyl hazırliyim kendime.. ayy inaşşah yaa 66 lı rakamları görmeyi çok istiyorum SÜPERR OLURR
sorma canım zehirliyorlar bizi resmenn ya
Hoşgeldin canımm
Yani dukani biraktinmi canim bendemi gitsem bi diyetisyene yaa cok merk ediyrum kendimi yag oranimi fln nasil bakti bunlar kan flnmi verdnMerhaba bayanlar. Diyetisyene gittim. Metabolizma yaşım 38 cikti ben 23 yaşındayım. Dukanin zararlı olduğunu, metabolizmayı çok yavaslattigini söyledi. Yağ, kas, şu analizim yapıldı yağ oranım % 15-18 arasında olması gerekirken 33 çıktı. Dengeli bir beslenme planı verdi. 15 gün sonra kontrol tekrardan. Kabiz ilacı da aldım. Kullandıktan 8 saat sonra çıkartıyor tuvalete. Akşam 10 gibi kullanacağım. Her gün tartılmanin aşırı strese yol açtığını bu sebeple haftada 1 ideal olduğunu söyledi.
Amin canım inşallah hiçbir çocuk hasta olmasın en zoru oÇok şükür ya
Bir daha hastalık görmesin inş.
Süpersinn canım.Senin hedefin kaçtıEki Görüntüle 1906890
Kızlar şimdi çektim basenler gitmiş dimi biraz @nilsubmedusa38 azaydidem @w e n d y @tatlitambak @toplight aklıma gelenleri etiketledim
Evet kan ile tüm değerlere bakılıyor. Özel yağ kas ve metabolizma ölçen alet var. Evet dukan maceram bitti.Yani dukani biraktinmi canim bendemi gitsem bi diyetisyene yaa cok merk ediyrum kendimi yag oranimi fln nasil bakti bunlar kan flnmi verdn
Dükan amcada diyor zaten diyetisyen ler beni sevmezBen özel bir muayene yerine gittim bu liste 15 günde bir değişecek. İnşallah ama dukana göre çok daha kolay tabiki
Anladim canim bende yaptiricam en kisa zamanda insallah com merak ettim hic yaptrmadm bu zmana kadrEvet kan ile tüm değerlere bakılıyor. Özel yağ kas ve metabolizma ölçen alet var. Evet dukan maceram bitti.
Afiyet olsun canım.Bol kilo verdirsin.Ben çorbaya sadece soğan domates bulyon azci ev salçası ve sebze çorbası kattim tadı güzeldi ve çok acikmistim işlerden dolayı biraz gece kaldida 3 tabak yedim hemde robottan falan çekmedi taneli kapuska yemeği gibi güzel geldi
Dgru demis adam cagzzzDükan amcada diyor zaten diyetisyen ler beni sevmezherkes dukan yaparsa diyetisyen ler nerden ekmek yiyecek sen nasıl sağlıklı ve mutluysan onu yap cnm
Bende de tartısı var canım ama bir türlü ayarını yapıp ölçmedim.Ne tembelim yaYani dukani biraktinmi canim bendemi gitsem bi diyetisyene yaa cok merk ediyrum kendimi yag oranimi fln nasil bakti bunlar kan flnmi verdn
SaOl cnm inş bakalım haftaya goruruzAfiyet olsun canım.Bol kilo verdirsin.
Merhaba hoşgedinSelamlar kızlar eski bir dostu yeniden aranıza kabul edermisiniz
Gayrt guzellllsınnnEki Görüntüle 1906890
Kızlar şimdi çektim basenler gitmiş dimi biraz @nilsubmedusa38 azaydidem @w e n d y @tatlitambak @toplight aklıma gelenleri etiketledim
O kadar dedik kuru fasulye +800 yapiyo diye bi kaşık yersek belki yapmaztoz-pembe çok harika gorunuyosun canim ama beni etiketlememisin küstüm
morordek umarim hemen düzelir problem neyse
Pumpkinspicelattee sen diyetisyenini dinle o zaman canm her bünyeye gore değil zaten duman
servey hoşgeldin kiz geç oldu ama ben telimi düşürüp kirdm ondan giremiyom
ebrusonmez ahh keskee 65i görsem ama imkansz Sanrm dun kuru fasulye yedim şişkinlik yapti çok fena
Dün dünde kaldı.Yeşil çay ve form çayı iç.Yarına atarsın şişkinliğitoz-pembe çok harika gorunuyosun canim ama beni etiketlememisin küstüm
morordek umarim hemen düzelir problem neyse
Pumpkinspicelattee sen diyetisyenini dinle o zaman canm her bünyeye gore değil zaten duman
servey hoşgeldin kiz geç oldu ama ben telimi düşürüp kirdm ondan giremiyom
ebrusonmez ahh keskee 65i görsem ama imkansz Sanrm dun kuru fasulye yedim şişkinlik yapti çok fena
Epey olmuştur valla bilemedim kiMerhaba hoşgedin
Ne zamn ayrılmıştın buradan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?