- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.701
Ya o hastaneye gitmişti daha gelmemiştir diye sana yazdım. Ama gelmiişşş.
Hemide seni geçmişşş
Ben sana dedim dimi muneccim olmalisin diyeazaydidem 71.1 oldun mu??
inşallah canım, yeter ki motivasyonunu bozma, eminim olacaksın.
aman dikkat bu halinle çok iyisin, çok vermişsin yeter nidalarının gazına gelme, bi gör kendini 6'larda..
ne bebeği kız regl oluyorCanım bebek konusunda eminsen rahatsızlığın ve ilaçların şişkinliğidir.Ama bak dikkat et o kadar ilaç kullanıyorsun.Bebek varsa zarar vermesin.
Canım bebek konusunda eminsen rahatsızlığın ve ilaçların şişkinliğidir.Ama bak dikkat et o kadar ilaç kullanıyorsun.Bebek varsa zarar vermesin.
Geçtim kız hahaha hava atıyodu buralarda ba ba ba bana hemdeYa o hastaneye gitmişti daha gelmemiştir diye sana yazdım. Ama gelmiişşş.
Hemide seni geçmişşş
İki mi???Kafedeyim arkadaşlar tabu oynuyor bende izli yorum,tavuk durum yedim ikitane
senden geçti artık ben sana ne yazıyım dedim hiç bişey dedin daha da yazmamGeçtim kız hahaha hava atıyodu buralarda ba ba ba bana hemde
Bak birde ne dedi banaeğer ben kazanırsam takıma bir daha feyzaya kafa tutmıcaç yazdıracakmış bana....ben ne yazdırsamki...
Evet canım maalesef cok sık ugrayamıyorum, şimdi okuldayım bilgisayar başında.morordek ördekcim nasılsın nasıl gidiyor? özlettin kendini kuzum, bak ebruya orti oldum bende, duydum ki ebrucum ortisini mezun ediyormuş
sen nasılsın, gebelik durumları minik prensin nasıl?
ödül günümüz bugün takımda sefam olsunİki mi???
Bir tane yiyeydin ya
Diyenler çok ama bende de cevap hazır. 3 .Yü doğuracam azcık daha vermem lazım diyorum bişey diyemiyorlar
O bir ediyor ama korkuttun beniiAdam iki tane yarim yarim getirmiş,ben ona iki diyorum kalindi cunku
Yok canım onlar hemen çözülecek gibi degil :) duruma alıştım diyelim, hayat devam ediyor neticedemorordek canım nasılsın ,ailevi problemlerin çözüldümü
Birde bunu aldım bugün Karatay çok önemli elma sirkesi diyor ya bulunca kaçırmadım...Eki Görüntüle 1907202
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?