- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.801
Çok sevindim.Senin gibi bi anne olurum inşallah
Çocuları çok seviyorum. Bu yüzden erken anne olmak istiyorum.Henüz sabrım varken.Tek derdimin bebeğimi iyi yetiştirmek olmasını istiyorum. Sadece eğitim açısından değil terbiyeli merhametli ve inançlı olarak.
ben bizimkiler öyle davranınca onu tanımıyormuş gibi yanuından uzaklaşıyorum ilk başlarda yerlere falan atıyorlar kendilerini istediklerini aldırmak için sen yüz vermeyince tepkisiz birşekilde vazgeçiyorlar inatlaşmamak lazım
Ahh nerde ebrucum
Hep senin yüzünden işte yarışıyor olsaydık yemiycektim o kuru fasulyeyiYarısıyor olsayfık keskee kuru fasulye yedıysennnnkasınıyorum dımıııı
Ahh nerde ebrucum
ye ye bol bol ye yarasınAkşama misafirim var...attım fırına havuçlu tarçınlı cevizli keki....
geldinmi eve watsapta sorun var msj gördün müye ye bol bol ye yarasın
kız faceyi washapı kesmişler haberleri okumadın mı kimse açamıyor ,nasıl görüyümgeldinmi eve watsapta sorun var msj gördün mü
yok kız nerden kesicekler watsapı türk telekomun genelinde varmış sorun açıklamada yapılmamış neden olduğu bilinmiyomuş...kız faceyi washapı kesmişler haberleri okumadın mı kimse açamıyor ,nasıl görüyüm
internette öyle okuduum ben ne biliyim, tek sosyal alanımı da mahvettileryok kız nerden kesicekler watsapı türk telekomun genelinde varmış sorun açıklamada yapılmamış neden olduğu bilinmiyomuş...
iyi aferin çekirge bende birazdan yürüyüşe çıkacağım kaplana yemek süt götürcem kek pişmek üzere mımmmm mis oldu misssssnilsub eve geldim yarım saat felan oldu
niye kızzz bugun cafelerden falan paylaşılmış resimler... aktif hatunsuninternette öyle okuduum ben ne biliyim, tek sosyal alanımı da mahvettilerkekin piştimi
köpeğin fotosunuda at bana watshapp açılsında , ye sen ye bu hafta ben geçicem bu hayal kırıklığı bir son değildi,ayakta durmaya halim yok yinede koşabilirim dımdımdımiyi aferin çekirge bende birazdan yürüyüşe çıkacağım kaplana yemek süt götürcem kek pişmek üzere mımmmm mis oldu misssss
hoca gelmeyince 4 saat yalnız kalmayım diye mecbur gittim yoksa değilim :)niye kızzz bugun cafelerden falan paylaşılmış resimler... aktif hatunsun
geldi durdüzelmiş feyza tele bakfyzanur
Ayyyy çok severimAkşama misafirim var...attım fırına havuçlu tarçınlı cevizli keki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?