Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kız nerden kesicekler watsapı türk telekomun genelinde varmış sorun açıklamada yapılmamış neden olduğu bilinmiyomuş...

Son gelişen siyasi olaylardan ötürü whatsap twitter facebook gibi sosyal ağlara erişim engellendi geçici bir süre benim ki vodafone internet superonline ulaşım sağlanamıyordu malesef. Yeni yeni iletişim sağlanıyor.

Anladim canim gzel kilo vermis dukana uymadigin halde bide 25 gunde 6 kilo cok iyi masallah sana insallah hedefledgin kilona ulasirsin cok gzel bi gelin olursn canm
Çok teşekkür ederim. Eski halimi hatırlayınca şu halime şükrediyorum gerçekten. Kilo her derdin başı ne yazıkki. Elbette insaniz arada bir abartabiliriz ama biz her gün abarttıgi mız için bu kilolara ulaştık. Kilo vermek gerçekten sabır ve irade gerektiren bir iş.

kızlar yaa kocam baklava istiyorr
baklava yapcam akşam vakit bulursam bulamazsam yarın yapcam kurtuluş yok yememem lazım nasıl durcam yemeden pekii

Bence gunduz 1 dilim ye canim okadr igrasiyosun tadina bakmadn olmaz

gercekten ole asl mesela verdikten snra geri almamk koruyabilcekmiyiz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…