- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.841
yok ben yapacakmışım onu daha çok seviyomuşşdışarda yiyip gelsin
yokk kıızz çalışan bir bayaanıımm ben o kadar uğraşamam hazır baklava yufkasından sarı burma yapcamElde mi açıcaksın.Ben tek başıma hiç yapamazdım.Çok yorucu
elde açmayıda biliyom bayramlarda köyde açarız ama okadar uğraşamam hazır baklama yufkasından yapcamtoz-pembe becerikli hatunun. Elde hayatta açamam ben yani.... yap misket ye kiz beni bekle ama yaa 67 de dur azcık sen
aynen canım sabah yemem lazım yoksa kilo oluyo direk bana bi kere akşam künefe yemiştim sizde biliyonuz hoop 1 kilo gelmişti o ders oldu banatatlım sabah ye 1 dilim ama öğleden sonrayı geçmesin o kadar yapıp yemeden olmaz ama 1 dilim kahvaltıda yersen sorun olmaz
aynen yaa yerim dayanamam zaten ama sabah kahvaltıdan sonra yerim geç saate bırakmamBence gunduz 1 dilim ye canim okadr igrasiyosun tadina bakmadn olmaz
gercekten ole asl mesela verdikten snra geri almamk koruyabilcekmiyiz bakalim
az para gitsin diyedir oyok ben yapacakmışım onu daha çok seviyomuşş
yokk kıızz çalışan bir bayaanıımm ben o kadar uğraşamam hazır baklava yufkasından sarı burma yapcam
elde açmayıda biliyom bayramlarda köyde açarız ama okadar uğraşamam hazır baklama yufkasından yapcamburma .. yokk yaa beklemicem banane kız zaten azar azar veriyom baksana yetişirsin sen bana
aynen canım sabah yemem lazım yoksa kilo oluyo direk bana bi kere akşam künefe yemiştim sizde biliyonuz hoop 1 kilo gelmişti o ders oldu bana
aynen yaa yerim dayanamam zaten ama sabah kahvaltıdan sonra yerim geç saate bırakmam
yokk kızz kendi alsa yese 1 posiyon 10 tlaz para gitsin diyedir ogelme bu oyunlara
marifetli hatunsun ozaman ... tek başına baklava yapmak çok zor iş ,maşallah diyimde nazar değmesin :)yokk kızz kendi alsa yese 1 posiyon 10 tl
evde yapınca daha pahalı cevizi tereyağı şerbeti yufkasıı elektriği ...hepsini biz yiyemeyiz bide alıp kayınvalidemlere götürücem tepsiyi
ondan değil biliyom .. ben yaptım bi kaç kere bayramlarda hazır yufkadan yumuşak oluyo ya daha çok seviyomuşş
Teşekkür ederim canmSağlıkla kullan
Bendede aynı sorun var hala watsapa giremiyorumWhatsapp net olmasına rağmen kullanmıyorum ben ama kk ya giriyorum:)
Hahaha ay çok kotu oluyor :)@w e n d y canım az önce komuşum bir tabak pilav ve kavurma getirdi. Ben diyete başlayınca böyle oluyor
ye ye hepsini ye bol bol ye sil süpür hepsini olurmu bitanem@w e n d y canım az önce komuşum bir tabak pilav ve kavurma getirdi. Ben diyete başlayınca böyle oluyor
Sende ye çikolata ye..... Bugün odul gunun nede olsa...ye ye hepsini ye bol bol ye sil süpür hepsini olurmu bitanemarkandan ağlar sonra
geçti o tren ben yiyeceğimi yedim , sen ne yedin diye soramadımda lan okadar çok çenen varki bi konuşturmadın beniSende ye çikolata ye..... Bugün odul gunun nede olsa...
Ben yemedim bugün aç duruyorum....geçti o tren ben yiyeceğimi yedim , sen ne yedin diye soramadımda lan okadar çok çenen varki bi konuşturmadın benisen ne yedin bugün özelden at
hehee kuruyacan yakında açlıktan ,iğne ipliğe dönecen dal gibi olacanBen yemedim bugün aç duruyorum....
İnşallah aminmnnn......hehee kuruyacan yakında açlıktan ,iğne ipliğe dönecen dal gibi olacan
telefona fatsecret diye kalori programı indiriyorum ,günlük aldığın kaloriyı hesaplıyormuşİnşallah aminmnnn......
Bende yuklu cnim cok gzel bi uygulama tavsiye ederim hem ev isine kadr yaptgin seyleri ekliyosn sana yaktgin kaloriyi fln soluyo gzel yanitelefona fatsecret diye kalori programı indiriyorum ,günlük aldığın kaloriyı hesaplıyormuş
şimdi denedim hoşuma gitti. peki bu günlük almam gereken kaloriye 1900 diyor bu güvenlimi ki.bana diyetisyen 1500 vermişti çünküBende yuklu cnim cok gzel bi uygulama tavsiye ederim hem ev isine kadr yaptgin seyleri ekliyosn sana yaktgin kaloriyi fln soluyo gzel yani
okadar geç yersen gözün bir şey görmez yemeğe saldırırsın , bence bir daha bukadar geçe bırakma canım :)Kizlarr bgun soz verdigim gibi kendimi tuttum annemde kacamak yapmadim bol bol bitko caylari su ve nescafe ictm sadece 6 da eve geldim yemegim braz gec kaldi elim ayagim titriyo suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?