- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.901
Zaten bunca isi kendi nasil hallediyo hayret ediyodum yardimci alabilir aslindabirisi yazmıs bırısı yardım etsın sana dıye.. güzel öneri aslında.. hepımız motıve oluyoduk acıkcası. bırakırsa bu ısı gercekten dagılır bence buralar
Ozman brawoo bize zireyi hic birakmiyoruz kac haftadir illaki ilk 3 giriyoruz masallah bizeKızlar ücüncü olmusuz bu hafta, hatta ikinciligi de kıl payı kacırmısız. Hepinizi tebrik ediyorum tekrar
Ahhh bennnnn yok muyum bennnnHep senin yüzünden işte yarışıyor olsaydık yemiycektim o kuru fasulyeyi
Bugun ödül yok mu :)Menum gelsınnn
8 de 2peksımet,1 yumurta,peynir,domates, salatalık,1b sut,3ceviz,üzüm
12.30 da chaili yoğurt,humana tea
14.30 da sade tkahvesi,yanında lokum-1madlen
19 da 2 küçük çipura,salata
2 lt su
Galiba bu ara cok taktimYa cokmu iciyosun bitki cayi acaba
Nasil yani artik takimlar arasnda yarisma olmicakmibirisi yazmıs bırısı yardım etsın sana dıye.. güzel öneri aslında.. hepımız motıve oluyoduk acıkcası. bırakırsa bu ısı gercekten dagılır bence buralar
Bugun arkadaslara gıtcektık ıptal oldu odul yapmadım o yuzden daha haftasonu uzun ordegımm merak etme yaparımmmmBugun ödül yok mu :)
Lokum haric guzel canoMenum gelsınnn
8 de 2peksımet,1 yumurta,peynir,domates, salatalık,1b sut,3ceviz,üzüm
12.30 da chaili yoğurt,humana tea
14.30 da sade tkahvesi,yanında lokum-1madlen
19 da 2 küçük çipura,salata
2 lt su
Herseyin fazlasi zarar 3fincani gecmemeli bagisraklar aliskanlk yapar birakinca kotu olur diyolar bence azalt cnmGaliba bu ara cok taktimama tok tutuyo en azndan napim
Seni goremedm kac kilo verdin bakiyimAhhh bennnnn yok muyum bennnn
Cano olsun mu bu serveyyy oğle yemek de yoktuu vakıt kalmadı cunkuLokum haric guzel cano
Cano yarıssaydık pert etmiştım seniiiLokum haric guzel cano
He gormedın heeeeSeni goremedm kac kilo verdin bakiyim
Su icmednmi
Ole yapayim canim saolHerseyin fazlasi zarar 3fincani gecmemeli bagisraklar aliskanlk yapar birakinca kotu olur diyolar bence azalt cnm
Hee valla iyiki yarismamszCano yarıssaydık pert etmiştım seniiiacaba toplight a caktırmadan yarıssak mı ezer gecerım bu kıloyla vallaaaa
Gozumden nasl kacmis iyi vermissin bravoHe gormedın heeee
Neyyyyyy karnbhr suyumuAhahah onu yazmayı unutmuşum 1 lire su içtim bir bardak da karnıbahar suyu içtim
Canini yesinler seninOle yapayim canim saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?