Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şimdi denedim hoşuma gitti. peki bu günlük almam gereken kaloriye 1900 diyor bu güvenlimi ki.bana diyetisyen 1500 vermişti çünkü
Yok canim gunluk kalorini kilona gore hesaplamis ama sen kendinde ayarlardan istedigin kaloriyi yazabliyosun sen yedklerini ekledikce o kaloriden dusuyo sna bu kasr gunluk alabiliceginiz kalori mktarini gsteriyo yagi proteini fln hepsini ayri gsteriyo bide

okadar geç yersen gözün bir şey görmez yemeğe saldırırsın , bence bir daha bukadar geçe bırakma canım :)
Ya annemden gec gelince ordada kacamak yapmamak icin tutum kendimi yemedm smdide tavgumun haslanmasni bekliyrum ben dukanciyimda braz salata yapicam yogurt esliginde afiyetle yicem

1900 dediği şuanki kilomu korumak için galiba , 1500 alırsam zayıflama ozaman başlıyor...ben öyle anladım yani

1900 dediği şuanki kilomu korumak için galiba , 1500 alırsam zayıflama ozaman başlıyor...ben öyle anladım yani
Ama basta kilo vermek icinmi korunak icinmi soruyo ona gore kalori biciyo bence sen vermek icin dediysen ona gore kalori vermstr ama uygulama isde kafasina gore veiyo sen ayarlardan 1500 yap bence

Bgunku menum sebze+protein 1.gun

Kahvalti 13.00
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates

Arada su 1 kupa 5'bi yerde
1 kupa form cay
1 kupa sutlu nescafe

Aksam 19.30
3 haslanmis tavuk baget
1 tabak kirmizi lahana salatasi
2 kasik yogurt

Arada 3 kupa kiraz sapi icmeyi dusunuyorum form cayindanda icebilirim
Su zamana kadr 2 lt su ictim 3 bardak daha icicem
Spor yok boynumdan dolayi yapmaya korkuyorum bakalim sabah tarti yuzume gulucekmi

Ne guzel gozukuyo o oyle aman yarabbimm
Sen bu hafta sabitmi ciktin kizzz
He yaa.. pazartesı yarım kılo artıdaydım anca toparladım. pek etkım olmadı bu hafta. en azından bırılerının emegını yemedım eksıyle
Hadi ya bende denicem ozman kesn
Yap şekerim yap sen de afiyet olsun şimdiden
Afiyet olsun çok güzel görünüyor tadı nasıl asıl...
Kız bırı yapıp getırse bana ay buna baska baharat mı koydun sen derdım o kadar.. bıraz tatlı gıbı bulgurdan. ama farkedılmez kolay kolay. içimde kalıyodu yapar yapar yerım ben artık bunu zaten sumak,bıber fılan da koydum miss gibi kısır oldu valla

Artida olmadiktan sonra hic problem degil canim gerci arti bile olsan sknti olmaz hersekil kabulumsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…