- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.861
Yok canim gunluk kalorini kilona gore hesaplamis ama sen kendinde ayarlardan istedigin kaloriyi yazabliyosun sen yedklerini ekledikce o kaloriden dusuyo sna bu kasr gunluk alabiliceginiz kalori mktarini gsteriyo yagi proteini fln hepsini ayri gsteriyo bideşimdi denedim hoşuma gitti. peki bu günlük almam gereken kaloriye 1900 diyor bu güvenlimi ki.bana diyetisyen 1500 vermişti çünkü
Ya annemden gec gelince ordada kacamak yapmamak icin tutum kendimi yemedm smdide tavgumun haslanmasni bekliyrum ben dukanciyimda brazokadar geç yersen gözün bir şey görmez yemeğe saldırırsın , bence bir daha bukadar geçe bırakma canım :)
1900 dediği şuanki kilomu korumak için galiba , 1500 alırsam zayıflama ozaman başlıyor...ben öyle anladım yaniYok canim gunluk kalorini kilona gore hesaplamis ama sen kendinde ayarlardan istedigin kaloriyi yazabliyosun sen yedklerini ekledikce o kaloriden dusuyo sna bu kasr gunluk alabiliceginiz kalori mktarini gsteriyo yagi proteini fln hepsini ayri gsteriyo bide
annende peynir yeseydin mideni yatıştırırdıYa annemden gec gelince ordada kacamak yapmamak icin tutum kendimi yemedm smdide tavgumun haslanmasni bekliyrum ben dukanciyimda brazsalata yapicam yogurt esliginde afiyetle yicem
Ama basta kilo vermek icinmi korunak icinmi soruyo ona gore kalori biciyo bence sen vermek icin dediysen ona gore kalori vermstr ama uygulama isde kafasina gore veiyo sen ayarlardan 1500 yap bence1900 dediği şuanki kilomu korumak için galiba , 1500 alırsam zayıflama ozaman başlıyor...ben öyle anladım yani
Yagli ama yiyememannende peynir yeseydin mideni yatıştırırdı
Kizz yoksa karnabahar kisirimi
Eveett yoksa atar mıyım buraya kızKizz yoksa karnabahar kisirimi
Aynen canım.Ama ucuz atlattım sadece yarım kaşık kadar tadına bakatım.Hahaha ay çok kotu oluyor :)
Afyet olsn canim eline saglik tadi nasl
Ben sana ayırdım. İstersen gönderyim.ye ye hepsini ye bol bol ye sil süpür hepsini olurmu bitanemarkandan ağlar sonra
Ben sana ayırdım. İstersen gönderyim.
Kız bi fark hissedemedim ben desem yeridirAfyet olsn canim eline saglik tadi nasl
Ne guzel gozukuyo o oyle aman yarabbimmEveett yoksa atar mıyım buraya kız
Hadi ya bende denicem ozman kesnKız bi fark hissedemedim ben desem yeridirkarnıbahar kokusu da yok.. valla yapar yapar yerim ben bunu artık
Afiyet olsun çok güzel görünüyor tadı nasıl asıl...Eveett yoksa atar mıyım buraya kız
He yaa.. pazartesı yarım kılo artıdaydım anca toparladım. pek etkım olmadı bu hafta. en azından bırılerının emegını yemedım eksıyleNe guzel gozukuyo o oyle aman yarabbimm
Sen bu hafta sabitmi ciktin kizzz
Yap şekerim yap sen de afiyet olsun şimdidenHadi ya bende denicem ozman kesn
Kız bırı yapıp getırse bana ay buna baska baharat mı koydun sen derdım o kadar.. bıraz tatlı gıbı bulgurdan. ama farkedılmez kolay kolay. içimde kalıyodu yapar yapar yerım ben artık bunuAfiyet olsun çok güzel görünüyor tadı nasıl asıl...
Artida olmadiktan sonra hic problem degil canim gerci arti bile olsan sknti olmaz hersekil kabulumsnHe yaa.. pazartesı yarım kılo artıdaydım anca toparladım. pek etkım olmadı bu hafta. en azından bırılerının emegını yemedım eksıyle
Yap şekerim yap sen de afiyet olsun şimdiden
Kız bırı yapıp getırse bana ay buna baska baharat mı koydun sen derdım o kadar.. bıraz tatlı gıbı bulgurdan. ama farkedılmez kolay kolay. içimde kalıyodu yapar yapar yerım ben artık bunuzaten sumak,bıber fılan da koydum miss gibi kısır oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?