- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.921
öğle yemeğini atladığını görmedim sanma gördüm ama yazamadım böyle emziren menüsü olmazCano yarıssaydık pert etmiştım seniiiacaba toplight a caktırmadan yarıssak mı ezer gecerım bu kıloyla vallaaaa
[QUOTE="KumraL_KrakeR, post: 48733387, member: 461066"]Canini yesinler senin bugunde sevgi pitircigi oldum
Iyi gecelr kaptanim hayrdr yolculk nereyeöğle yemeğini atladığını görmedim sanma gördüm ama yazamadım böyle emziren menüsü olmaz
beyse kızlar ben yatıyom sabah erken yola çıkacağım iyi geceler
Azcik sohbet edelim ya canim skldihemde nasl sevgi böcukleriyiz bizzz
ilk diyete kac kiloyla basladin canimIyi gecelr kaptanim hayrdr yolculk nereye
Yok canım hamile hamile ne diyeti :) ben mezun olmuştum zaten, sonra koruyayim diye burda kaldım kaptan yardımcısı oldum. Şimdi de o şekilde devam :)
Evet öyle sen ayarlardan 1500 gir gittikçe düşürürsün diyetisyenler de öyle yapıyo zaten1900 dediği şuanki kilomu korumak için galiba , 1500 alırsam zayıflama ozaman başlıyor...ben öyle anladım yani
YaAaa kısır sevmem ama çiçek severim tarif versene :)Kız bi fark hissedemedim ben desem yeridirkarnıbahar kokusu da yok.. valla yapar yapar yerim ben bunu artık
Sahnurum okula gıttım Ardam kusmus Ela ıle gıtmek ve donmek olumdu, esım hasta alışverıse gıttım malesef yoksa yemıyım dıye bır cabam yoktu ınan sahnurumöğle yemeğini atladığını görmedim sanma gördüm ama yazamadım böyle emziren menüsü olmaz
beyse kızlar ben yatıyom sabah erken yola çıkacağım iyi geceler
Cnm benim kolay gelsinNetim bitmişti akşam aldım sonra bide haber aldım kv gelmiş gorumcemdeler yatmaya bize geçerler Yarinda gorumcenin kızı ders çalışmaya gelecek çocuk yeni iyileşti ev temizlemekle uğraşıyorum çocuk kusarkwn her yeri batırdı bi ohh demeden misafir hiç keyfim yok bi fırsat bulursam menunude paylasacam
Rıca ederım ben bunu hep yapıyorummmGozumden nasl kacmis iyi vermissin bravo
Neyyyyyy karnbhr suyumufena oluyroum
İlk çocuk mu He deyince olmuyo zaten 2 3 ayda tutsa kaç olcaktınHee valla iyiki yarismamsz
Ama ben sanrm artk kilom azaldikca vermem yavasladi diye dusunuyorum haftada 500 gram vereyim yeter diyom bi yandan bi yandanda cocuk yapcam aralikta hemen vereyim diyom biyanda hamile kaklirsam izne ayrilirm diyomkafamda deli sorular
Senin adin neydi ya cano
Kola cısssssssLahana çorbası +sebze +patates 2.gün
Sabah salata çay
Öğle 2 kase çorba salata Pancarlı
Akşam 1 sade kumpir 1 bardak lıght kola 1 kase çorba
Spor 65 dk yürüyüş
Su 2 litre
Gecmişi okuyamadım canım neyden bahsedıyorsunuz
Bana değil :))Kola cısssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?