- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.881
Hee bu arada bu tarifi diyet tariflerindenmi aldn almadysan orda paylas bence supr fikirHe yaa.. pazartesı yarım kılo artıdaydım anca toparladım. pek etkım olmadı bu hafta. en azından bırılerının emegını yemedım eksıyle
Yap şekerim yap sen de afiyet olsun şimdiden
Kız bırı yapıp getırse bana ay buna baska baharat mı koydun sen derdım o kadar.. bıraz tatlı gıbı bulgurdan. ama farkedılmez kolay kolay. içimde kalıyodu yapar yapar yerım ben artık bunuzaten sumak,bıber fılan da koydum miss gibi kısır oldu valla
Yaaa yerim ki seniiArtida olmadiktan sonra hic problem degil canim gerci arti bile olsan sknti olmaz hersekil kabulumsn
Yee kiz yarasinYaaa yerim ki senii
Ahaha bi sen kaldın zaten yemediğim.. yiye yiye yarım dünya olduk resmenYee kiz yarasin
Yedigimiz geride kaldi biz onumuze bakalimAhaha bi sen kaldın zaten yemediğim.. yiye yiye yarım dünya olduk resmenkız nasıl hayvan gibi yiyodum valla 200kilo olmadıgıma şaşırıyorum
Evet ya 2 puancikla kacmis olsun 3.lukte guzel yaKızlar ücüncü olmusuz bu hafta, hatta ikinciligi de kıl payı kacırmısız. Hepinizi tebrik ediyorum tekrar
Su icmednmiBugünkü menüm.
Sabah
2 dilim ekmek
4 kaşık menemen
3 zeytin
peynir kb kutusu
Akşam yemeği
Bir kase mercimek çorbası
1 adet fırında palamut
Spor kayınvalidem gidene kadar ara verdim gidince daha fazla yapacağım.
Evet masallahımız var, bu ara hep ilk 3'teyizEvet ya 2 puancikla kacmis olsun 3.lukte guzel ya
Kapısalım mı bu hafta diyosun yanı.. hmmmYedigimiz geride kaldi biz onumuze bakalimhadi bana yetis bu hafta aramizda tam 1kilo var benim gaza gelmem lazm ya onumuzdeki ay bebis calismalrina basliycaz mezun olmaliyim
Ya cokmu iciyosun bitki cayi acabaBgunku menum sebze+protein 1.gun
Kahvalti 13.00
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates
Arada su 1 kupa 5'bi yerde
1 kupa form cay
1 kupa sutlu nescafe
Aksam 19.30
3 haslanmis tavuk baget
1 tabak kirmizi lahana salatasi
2 kasik yogurt
Arada 3 kupa kiraz sapi icmeyi dusunuyorum form cayindanda icebilirim
Su zamana kadr 2 lt su ictim 3 bardak daha icicem
Spor yok boynumdan dolayi yapmaya korkuyorum bakalim sabah tarti yuzume gulucekmi
Ugurlu geldim sizeEvet masallahımız var, bu ara hep ilk 3'teyiz
Evet gördüm sanırım pes etti artıkAynen yine ilk 3e gırmısız ama seabaharın yazdıgını gördunuz mu?? Artık sonuc lıstesı hazırlamıcakmıs üzüldüm
Himm diyorum.yaniiKapısalım mı bu hafta diyosun yanı.. hmmm
Gordum kadini bunalttilar ama karar defterini okuyun diye diye bi hal olduAynen yine ilk 3e gırmısız ama seabaharın yazdıgını gördunuz mu?? Artık sonuc lıstesı hazırlamıcakmıs üzüldüm
Allah kolaylik versin yaa bunca hastaligin ustune musait degilim deseydin yaNetim bitmişti akşam aldım sonra bide haber aldım kv gelmiş gorumcemdeler yatmaya bize geçerler Yarinda gorumcenin kızı ders çalışmaya gelecek çocuk yeni iyileşti ev temizlemekle uğraşıyorum çocuk kusarkwn her yeri batırdı bi ohh demeden misafir hiç keyfim yok bi fırsat bulursam menunude paylasacam
birisi yazmıs bırısı yardım etsın sana dıye.. güzel öneri aslında.. hepımız motıve oluyoduk acıkcası. bırakırsa bu ısı gercekten dagılır bence buralarGordum kadini bunalttilar ama karar defterini okuyun diye diye bi hal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?