- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.121
Ayyy ciddi mi yaaAsıl göbeğe çok iyi geliyor:)
Plank grubu kuralım mı kızlar
Ne bulalım canım.Sen söyle deneyelimm.kız ebruş bi senle benim hayatımda ekşın yok gıııbak betüş jillian , nilgün 1 gün karatay bizde mi bi ekşın bulsak
nilgünden akıl almazsak hiç bir şey olmaz bitanem korkmaNe bulalım canım.Sen söyle deneyelimm.
Ama hastanelik olmayalım Feyzoşumm.
Ben seri spora bağladığım zamn bi kerelik denemiştim ama cidden zor gelmişti.Sen dene bakayım 20 sn gel sonra konuşalım
Matildacığım acaba senin için bir sakıncası yoksa yarından başlasak.Hem birbirimize hatırlatırız. Bırakmadan tammlarız.Gitmemi kız bi dene sabah ağrıyı hissetceksin
aaaaaa seni şuan watsapta bile engelliyorum haberin olsunnilgünden akıl almazsak hiç bir şey olmaz bitanem korkma@nilsub
Muhteşem menüLahana diyeti 3. Gün sebze + meyve
Sabah 1 kase çorba salata
Ara 1 elma 2 mandalina
Ara 1 kase çorba
AkŞam 1 kase çorba karnıbahar Salata
Az sonra ananas
Su 2.5
Spor yok ama olabilir bisiklet yapcam inşallah
Hahhhaa süper atışıyorsunuz.kız ne gülüyon yalan söylüyo onun gibi öğlen 122ye kadar 5 öğün yapıyo nasıl beceriyosa Allahtan bizim takımda değil batmıştık yoksa
Ya çok uzun süre aç kaldın diye yada mantardan rahatsız olmuşun. Ilık süt iyi gelir miki acabayok kız sallıyo azcık çorba birde mantarlı tavuk ste yedim ama taş gibi oturdu mideme anacım benim midede bozuk her yerim gibi
Beşte bitirdiysen sorun olmaz sanırım.Tesekkur ederım canım erken gıttıgım dogum gununde pasta patladı gıttı bugun sabah ıyı baslamıştım aslında 5 te kestım ztn inş pazartesı sabıt baslarım o zaman hedefi yakalarımmm
BEnce heyecan aksiyon sende :))Napynz fıstıklarrrr
nilgünden akıl almazsak hiç bir şey olmaz bitanem korkma@nilsub
aaaaaa seni şuan watsapta bile engelliyorum haberin olsun
Dua edın ıkıncı davette pasta yemedım valla kaptanımm fazla vermeme ızın vermıyor ondan yedımmmSen bütün pastaları fevzile ondan sonra naber kızlar. Bizim açlıktan karnımız gurulduyor cadı kadın sen yut pastaları tuuu sana
Sabah masum bır kahvaltıyla baslamıştı hersey taa kı frambuazlı cıkolatalı enfes pastaya kdr sonrasını hatırlamıyorummmnHahhhaa süper atışıyorsunuz.
=Feyza kıza iftira atmasan
Ya çok uzun süre aç kaldın diye yada mantardan rahatsız olmuşun. Ilık süt iyi gelir miki acaba
Beşte bitirdiysen sorun olmaz sanırım.
BEnce heyecan aksiyon sende :))
Neler yedin sormaya kokuyorum.
Gitmez demii??
Ne bileyim bir umutt
Betüş yakında bu hızla benide geçersin yaa korkuyorum..
Aynen canım elimden geleni yapacağım. Geçen hafta çok az yememe rağmen mens donemi sebebiyle 1.5 verebildim sadece. Şöyle haftada 2- 2.5 versek ne süper olur
Sen dene bakayım 20 sn gel sonra konuşalım
Lahana diyeti 3. Gün sebze + meyve
Sabah 1 kase çorba salata
Ara 1 elma 2 mandalina
Ara 1 kase çorba
AkŞam 1 kase çorba karnıbahar Salata
Az sonra ananas
Su 2.5
Spor yok ama olabilir bisiklet yapcam inşallah
Hadi ya buna da sevineyim o halde kilo alması ne kolay ama vermesi ne meşakkatli bir iş. Bugün en son öğlen yedim 12 de sebze yemeği ve ayran antremanda olduğum için akşamı kaçırdım şuan midem gurulduyor açlıktan
yok kız sallıyo azcık çorba birde mantarlı tavuk ste yedim ama taş gibi oturdu mideme anacım benim midede bozuk her yerim gibi
Napynz fıstıklarrrr
Sabah masum bır kahvaltıyla baslamıştı hersey taa kı frambuazlı cıkolatalı enfes pastaya kdr sonrasını hatırlamıyorummmn
5 te tukkan kapandıı bol bol limonlu su içiyorummmm
Ayy bir anda jillian yapamma ki :)bence getmez... ekstra çaba lazım jillian yapsana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?