- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.161
60 a düşeyim şu jillian a bende başlıcam:)bence getmez... ekstra çaba lazım jillian yapsana....
ayyy inşallah :)))
mens ne gıı amaaan ne sosyetik hatun bunlar beee... biri regl der biri mens.... hafta da 2 2,5 mu offfff bir aya victorya secret mankeni olurum valla :)))
yarın sabaha deniyim şu an pilim bitik.... bu jillian dan sonra sopa yemiş gibi oluyorum....
yarın da ben lahana yicem....
ayran içebilirdin... aç kalmak metabozlimayı ve iradeyi zayıflatır benden dimesi....
gel yarın sen de lahana ye.... haşlıcez yağsız tuzsuz üzerine nar ekşisi sıkıp yicez...
iyiyiz çeneçalıyoz sen napıyosun bakalımç....
Yanılıyorsunnn sekerımmmmmSeni saat 5 bile zor kurtarır gibi cnm
Olur cnm salata bile götürebilirsin 1 tane meyve filan iyi olurMalesef şehir dışında salon. pazartesinden itibaren diyetimdeki çorba için öğlenleri yanımda yağ yakıcı çorbalar yapıp götüreceğim. İnternetten epey tarifler buldum.
Bekleyelim ve görelim tabiki ver isteriz ama ben pasta yisem aldığımı anca verirdim 5 günde
ortada yoklarki.... hiç biri yok ... bir sürü kaptn var ortalıkta hiç biri yok... mor vak vak hadi badisini büyütsün ses etmiyom... yaa diğerleriiii hımmm nerde bu devlet....
toplight hotelde sız pastama laf edın sahnur hersey dahıl acık bufede haftasonu gecırsın buradan ıfsa edıyorummmmm
Keske sadece pasta olsaydı hersey cok daha kolay olurduuuBekleyelim ve görelim tabiki ver isteriz ama ben pasta yisem aldığımı anca verirdim 5 günde
balık baştan kokar kaptan bilmem naparsa cemaat bilmem napar :)))
Eskıden jillian ben de basen yapmıştı. Hiç basenim olmadıgı halde.artık gıtmıyorrr60 a düşeyim şu jillian a bende başlıcam:)
ondanda fena tek parmaklarım kıpırdıyor....Betulun profılındekı kedı gıbı miii
3 yumurtaÖlçülerını ve resımi istıyorum şekerrr
Cok da mutevazii yaaa
NeeeeeeeeKeske sadece pasta olsaydı hersey cok daha kolay olurduuu
Bende azcık olsa iyi olurdu sıfır basen Çubuklu balon gibiyim ya :))Eskıden jillian ben de basen yapmıştı. Hiç basenim olmadıgı halde.artık gıtmıyorrr
Tarcın ne kadar??? O gun kü kahveye donmesın işşş3 yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 vanilya 1 kabartma tozu
aldığı kadar un 3 yada 3,5 bardak alıyor
toz tarçın 2 rendelenmiş havuç istediğin kadar dövülmüş ceviz..
Bende yaparım çok güzel oluyo :)3 yumurta
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 vanilya 1 kabartma tozu
aldığı kadar un 3 yada 3,5 bardak alıyor
toz tarçın 2 rendelenmiş havuç istediğin kadar dövülmüş ceviz..
Bende azcık olsa iyi olurdu sıfır basen Çubuklu balon gibiyim ya :))
Rahat olll ben deNeeeeeeeedahası damı var bana bişiler oluyo
Yanıltma kız beni lesli yapıyodum ben hiç yapmadı ama leslie nin kendisine yapmış :))Pardon yaa leslie yapıyordum benn
Sen de leslie yap o zamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?