- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.141
kız ne gülüyon yalan söylüyo onun gibi öğlen 122ye kadar 5 öğün yapıyo nasıl beceriyosa Allahtan bizim takımda değil batmıştık yoksa
nilgünden akıl almazsak hiç bir şey olmaz bitanem korkma@nilsub
aaaaaa seni şuan watsapta bile engelliyorum haberin olsun
nilsub belki leslie ablamıza geri dönmeliyiz ne dersin.
Dua edın ıkıncı davette pasta yemedım valla kaptanımm fazla vermeme ızın vermıyor ondan yedımmm
Sabah masum bır kahvaltıyla baslamıştı hersey taa kı frambuazlı cıkolatalı enfes pastaya kdr sonrasını hatırlamıyorummmn
5 te tukkan kapandıı bol bol limonlu su içiyorummmm
Ayy bir anda jillian yapamma ki :)
Artık leslie de yoruluyorum.
ay kesin leslie bacımdan var faydanilsub belki leslie ablamıza geri dönmeliyiz ne dersin.
ay dün feyzayada foto attım bayıldı.... klasik kek kız ama pişirenden marifet
ay yok ya su bile içemicem kız yemeyip birden yiyince feci şişdim yaaaaaaaaa anam karatayda bana göre değilmiş kıpırdayamıyorumşimdi beyaz çay + yeşil çay demledim içiyorum sizde için bakiim...
Ne cısssssss söylede bilelimHem de ne cısssssssma haftaiçi dengelerımm
İlk gün çorba meyve 2. Gün çorba sebze bugün hepsi var evet oldu tabi 2 günde 1 kilo verdim ayşe daha çok verdi ama benim meto yavaş onunkide süper maaşallahLahana diyetinde 2 günde ne kadar bir eksilme oldu canim
nooldu birbirinize mi düştünüz şimdi :)))
ooooo çok feci gönderme var :))))
kapak gelmiş :)))
ben diyom ama duymazdan görmezden geliyor...
özrü kabahatinden büyük
haala kek soruyo yuuhh...
bu fikir suçlarının bilmem kaçıncı maddesine dayanarak kaptaaaaannnn alarmmm var burda...
Evet o saat geçmiş orlarda yicek bulamıyomusunHala antremandayim bebeğim. 9 buçukta evde oluyorum. O saatten sonra çorba bile içilmez saniim
Bugune degıl yahu mısafır gelecegı zaman içinnnn
Bu arada hedefımı tutturamazsam soz haftaya hıc odul yok cezamı ben keseyım olur muuu
Sen bu gün dene cnm bide mekik programı var onuda atayım ikisinide yapalım yarın sabah bel ve göbek ölçülerini al bakalım ne kadar gitcekAyyy ciddi mi yaa
Süper olur kuralım kuralımm. Benim göbeğim 3-4 aylık görünüyor.Çok feciyim.Spor yaptığım zamnlar çok çok düzelmişti ama şimdi felaket..
Tabi 10 dan tir tir titriyosun :))Ben seri spora bağladığım zamn bi kerelik denemiştim ama cidden zor gelmişti.
Betulun profılındekı kedı gıbı miiiay yok ya su bile içemicem kız yemeyip birden yiyince feci şişdim yaaaaaaaaa anam karatayda bana göre değilmiş kıpırdayamıyorum
Olur cnm ne sakıncası olcakMatildacığım acaba senin için bir sakıncası yoksa yarından başlasak.Hem birbirimize hatırlatırız. Bırakmadan tammlarız.
Hem benim için bir spor başlangıcı olur.
Ölçülerını ve resımi istıyorum şekerrray dün feyzayada foto attım bayıldı.... klasik kek kız ama pişirenden marifet
Malesef şehir dışında salon. pazartesinden itibaren diyetimdeki çorba için öğlenleri yanımda yağ yakıcı çorbalar yapıp götüreceğim. İnternetten epey tarifler buldum.Evet o saat geçmiş orlarda yicek bulamıyomusun
Seni saat 5 bile zor kurtarır gibi cnmSabah masum bır kahvaltıyla baslamıştı hersey taa kı frambuazlı cıkolatalı enfes pastaya kdr sonrasını hatırlamıyorummmn
5 te tukkan kapandıı bol bol limonlu su içiyorummmm
Ama 500 gr ya hedefımm ondan ayrıca haftaıcı super dıkkat edıyorum ve gece yemıyorumm tutturmama sansım yokkgöriciğiik hem pasta ye hem hedaf tutturursan seni takımca döveriz biz bence :))) hemde frambuazlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?