Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ne gülüyon yalan söylüyo onun gibi öğlen 122ye kadar 5 öğün yapıyo nasıl beceriyosa Allahtan bizim takımda değil batmıştık yoksa

nooldu birbirinize mi düştünüz şimdi :)))

nilgünden akıl almazsak hiç bir şey olmaz bitanem korkma @nilsub

ooooo çok feci gönderme var :))))

aaaaaa seni şuan watsapta bile engelliyorum haberin olsun

kapak gelmiş :)))

nilsub belki leslie ablamıza geri dönmeliyiz ne dersin.

ben diyom ama duymazdan görmezden geliyor...

Dua edın ıkıncı davette pasta yemedım valla kaptanımm fazla vermeme ızın vermıyor ondan yedımmm

özrü kabahatinden büyük

nilsub hacuclu tarcınlı cevızlı kekın tarıfını yazcaktın banaaa

haala kek soruyo yuuhh...

Sabah masum bır kahvaltıyla baslamıştı hersey taa kı frambuazlı cıkolatalı enfes pastaya kdr sonrasını hatırlamıyorummmn
5 te tukkan kapandıı bol bol limonlu su içiyorummmm

bu fikir suçlarının bilmem kaçıncı maddesine dayanarak kaptaaaaannnn alarmmm var burda...

Hem de ne cısssssssma haftaiçi dengelerımm
Ne cısssssss söylede bilelim
Lahana diyetinde 2 günde ne kadar bir eksilme oldu canim
İlk gün çorba meyve 2. Gün çorba sebze bugün hepsi var evet oldu tabi 2 günde 1 kilo verdim ayşe daha çok verdi ama benim meto yavaş onunkide süper maaşallah

Bugune degıl yahu mısafır gelecegı zaman içinnnn
Bu arada hedefımı tutturamazsam soz haftaya hıc odul yok cezamı ben keseyım olur muuu

Ayyy ciddi mi yaa
Süper olur kuralım kuralımm. Benim göbeğim 3-4 aylık görünüyor.Çok feciyim.Spor yaptığım zamnlar çok çok düzelmişti ama şimdi felaket..
Sen bu gün dene cnm bide mekik programı var onuda atayım ikisinide yapalım yarın sabah bel ve göbek ölçülerini al bakalım ne kadar gitcek

Matildacığım acaba senin için bir sakıncası yoksa yarından başlasak.Hem birbirimize hatırlatırız. Bırakmadan tammlarız.
Hem benim için bir spor başlangıcı olur.
Olur cnm ne sakıncası olcak Pumpkinspicelattee de yapcak galiba yarın ölçüleri alıp başlayalım bakalım program bittiğinde kaç olcaz

göriciğiik hem pasta ye hem hedaf tutturursan seni takımca döveriz biz bence :))) hemde frambuazlı....
Ama 500 gr ya hedefımm ondan ayrıca haftaıcı super dıkkat edıyorum ve gece yemıyorumm tutturmama sansım yokk
Ama hedef 1,5-2 kg olsa zor tabııı
Sen namımı bilmiyorsun herhaldee

Bır ınat edeyım yarısayım bırıyle kıtlerım agzı ama suan donem yanlışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…