- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.281
Bizimkiler ondan anlamaz cnm sormaAllah kolaylik versin yaa bunca hastaligin ustune musait degilim deseydin ya
Kaptanım hayırdır ne ameliyatı? Ben yokken bir seyleri kacırdım sanırımayy kız aşkolsun yaaa 5 yaşında çocukla tatil ne kadan keyifli
olabilir asıl onu babaya satabileysim hayat bana güzel olacaktı bu arada seneler sonra ilk defa bu kadar kurtlarımı döktüm yediğim cosslar eridi gitti valla ameliyat öncesi de iyi oldu
Günaydın ordekcim.. burnundan ameliyat olacak deviasyon varmisGunaydın hatunlar
Kaptanım hayırdır ne ameliyatı? Ben yokken bir seyleri kacırdım sanırım
Neyse ki basit bir ameliyatmıs, ben de ciddi bir durum var diye endiselenmistim :)Günaydın ordekcim.. burnundan ameliyat olacak deviasyon varmis
Gunaydin orticim.. napiyosun bakiymGünaydın kızlar...
öğlen oldu öğlenGünaydın kızlar...
kız orticim bu karatay beni fena yapmışGunaydin orticim.. napiyosun bakiym
sana akşam olması lazım malum saat 8 de yatmışsın...öğlen oldu öğlen
Artı demi her bünye için değil bu karatay gel sen dukan ekspres yap o hem güzel verdiriyo hemde yapması zevkli 1 hafta denesene nilgüncümkız orticim bu karatay beni fena yapmışsöylemicem tartımı
kız matılda da yazmıs bı haftalık dukan ekspress mı yapsan sen acaba??kız orticim bu karatay beni fena yapmışsöylemicem tartımı
nasıl oluyor canım o evet hemde feci artı şok oldum sabah vallahi iyice moralim bozulduArtı demi her bünye için değil bu karatay gel sen dukan ekspres yap o hem güzel verdiriyo hemde yapması zevkli 1 hafta denesene nilgüncüm
ay ben en iyisi liposacsin yaptırayım malum diyetle veremicemkız matılda da yazmıs bı haftalık dukan ekspress mı yapsan sen acaba??
spora baslasan ıyı gelecek bence ama.. basla leslıeye canım.. bı suru sey de alıp yıgmıstın.. ufaktan ufaktan basla bence..ay ben en iyisi liposacsin yaptırayım malum diyetle veremicem
ay şimdi kalıp 4 mile 2+2 şeklinde yapayım diyodum içimi okudunspora baslasan ıyı gelecek bence ama.. basla leslıeye canım.. bı suru sey de alıp yıgmıstın.. ufaktan ufaktan basla bence..
ekspresı de bı bak netten ben de yapmadım matılda yapmıstı sanırım yazar o sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?