Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yakında daha net hissedersin cnm hem öyleki son zamanlarda içerde gerincek tekmelicek ve o küçücük elleri ayakları hissedeceksin göğsünü altında kafasını okşayacaksın hepsi olacak yeterki allah sağlık versin.
İşte şekeri yaptırmadan bilemezdik önlemimizi almış olduk cnm iyi oldu

Yaa ne guzel anlattin insallah en kisa zamanda hissetmeye baslarim :)

kız duşa girince daha cok acıktım sankı.. bu ara kendımı kaybetmemek için savas verıyorum resmen
Bende şimdi çıktım hemen yatıcam sende yat .. Hemen durma ...ay matilda sut demişsin ısıtıp içsemmi...ama neyse yatsyım bari uşendim...
Arada işe yarıyor şu üşengeçlik...

Ohhh sefan olsun kaptanim hayat sana gzellll
ayy kız aşkolsun yaaa 5 yaşında çocukla tatil ne kadan keyifli
olabilir asıl onu babaya satabileysim hayat bana güzel olacaktı bu arada seneler sonra ilk defa bu kadar kurtlarımı döktüm yediğim cosslar eridi gitti valla ameliyat öncesi de iyi oldu
şahnur ablaya sevk ediyorum ben onu
ben onun hakkından gelcem zati gitmiş yemiş bi pasta 3 te bi daha yememiş hatun kızım pasta süt yapmaz et yumurta vs yesetdin

Bgunku menum protein +sebze 2.gunum
Kahvalti 12.00
2 haslanmis yumurta
kibrit kutusu kadr peynir
Form cay

Arada su ve kiraz sapi cayi 2 kupa

Aksam ustu 17.00
1 tabagi doldurmicak kadr taze fasulye

Aksam 18.30
2 tavuk baget firinda pismis
2 kasik yulaf kepekli 3 kasik yogurt

Arada su ve form cay
1 kupa sutlu nescafe

Toplamda su 2.5 lt
Spor yok ama btun gun temizlik yaptim omuzum yzumden yapamiyodum bikac gundur bgun acisini ckardim yemk yap fln derken bgun cok oturamadim hatta hic oturamadim dyeblirim ole isde bakalim sabaha ne olcK
nilsub inatettimolacak morordek toplight

Olsun canm genede iyi gelmistir sana arada bole ufak kacamklar iyi geliyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…