- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.301
Bozma bak ben sana göndericem şimdi 1 hafta yap bakalım nası etki etcek görceksin ama harfiyen uymalısınnasıl oluyor canım o evet hemde feci artı şok oldum sabah vallahi iyice moralim bozuldu
Ayyy nilgün ya:)ay ben en iyisi liposacsin yaptırayım malum diyetle veremicem
İnternetten söyle nerde oturuyor cnmya baktım şimdi dukan exprestede yulaf kepeği var onu bulmak sorun benim için...
Yap sporsuz olmuyo cnmay şimdi kalıp 4 mile 2+2 şeklinde yapayım diyodum içimi okudun
balıkesirde canım ama merkezde değil ufak bir belediyesindeİnternetten söyle nerde oturuyor cnm
hhahah uycamda artıları görünce moralmen çöküyorum bacım yahu ilaçlardan bi şişlik var karnımdaBozma bak ben sana göndericem şimdi 1 hafta yap bakalım nası etki etcek görceksin ama harfiyen uymalısın
Ayyy nilgün ya:)
he vallahi öyle kuzum bakalım başlıcam nasipse bugun kahve içtim şimdi spordan önce kahve daha iyi meto çalıştırıyormuş haberiniz olsun kızlarYap sporsuz olmuyo cnm
ahanda servey kaçkını geldi bu sabah ne yedin kızIyı paxarlar kızlarrrr
Bak soruyorlar anlatınca suclu oluyorsun snr anlatayım mı sız karar verınnnahanda servey kaçkını geldi bu sabah ne yedin kız
kimi kime şikayet ediyon kız bende kaptan yardımcısıyım yaaaaaBak soruyorlar anlatınca suclu oluyorsun snr anlatayım mı sız karar verınnn
Duyunnnn kaptanlarrrrmorordek toplight inatettimolacak
Merkeze uzakmı söylesen getircek biri yokmu migrosta var veya netten söylücen iştehhahah uycamda artıları görünce moralmen çöküyorum bacım yahu ilaçlardan bi şişlik var karnımda
he vallahi öyle kuzum bakalım başlıcam nasipse bugun kahve içtim şimdi spordan önce kahve daha iyi meto çalıştırıyormuş haberiniz olsun kızlar
Ooooovvvv daha ıyı yaaaa o zaman sana sıkayet edeyım kaptanım bakkimi kime şikayet ediyon kız bende kaptan yardımcısıyım yaaaaa
bakam aeli maşalı değilim de ondan kızmıyom
Merkeze uzakmı söylesen getircek biri yokmu migrosta var veya netten söylücen işte
Artıları dert etme sen gider ilaçlar şişkinlik yapıyo tabi onunda etkisi vardır
Lahanada çok güzel verdiriyo
Ben sadece lahana kereviz sapı ve kremalı tavuk çorbası yla yaptım çok hoş bi tadı oldu
Bu hem ilaç ödemlerini atar hemde acayip wc ye çıkarıyo bunuda bi düşün cnm yulaf kepeği ni bulana kadar dene istersen
Ben başladım artık muz süt yarın et domates yaparım cnmSlm kızlar benim misafirler gezmeye çıktı şimdi bende size bi ugrayayim dedimmatilda34 cnm ben bugün lahananın et ve domates olanı yapıyorum evde misafirle sadece muz süt olmayacaktı bide gorumcelerim de burda belki dün pazardan aldığım balığı yaparım iki gün durmaz diye sen ne yapıyorsun
Evet öyle de yapabilir istesin yeterki :))nilsub bu yulaf kepeği yüzünden başlayamadı ekspresse ezmesi var diyordu onu kullansin robotta çekiyordu bi ara
ay yok bacım çok uğraştım bulamadım burdaki migrosta yok yulaf ezmesi var kepeği satılmıyor diye getirmiyorlarmış burda kim alıcak zatti benden başkaMerkeze uzakmı söylesen getircek biri yokmu migrosta var veya netten söylücen işte
Artıları dert etme sen gider ilaçlar şişkinlik yapıyo tabi onunda etkisi vardır
Lahanada çok güzel verdiriyo
Ben sadece lahana kereviz sapı ve kremalı tavuk çorbası yla yaptım çok hoş bi tadı oldu
Bu hem ilaç ödemlerini atar hemde acayip wc ye çıkarıyo bunuda bi düşün cnm yulaf kepeği ni bulana kadar dene istersen
aa tabi sorucaz kaçamak yapmıcan sende sağlıklı beslenicen elaya temiz süt vericenOoooovvvv daha ıyı yaaaa o zaman sana sıkayet edeyım kaptanım baknilsub hem soruyor snr suc ben de oluyor deyınceee
ay oda 2 gün sonra tiksindirdi beni yaaa...nilsub bu yulaf kepeği yüzünden başlayamadı ekspresse ezmesi var diyordu onu kullansin robotta çekiyordu bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?