Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bozma bak ben sana göndericem şimdi 1 hafta yap bakalım nası etki etcek görceksin ama harfiyen uymalısın
hhahah uycamda artıları görünce moralmen çöküyorum bacım yahu ilaçlardan bi şişlik var karnımda
Ayyy nilgün ya:)

Yap sporsuz olmuyo cnm
he vallahi öyle kuzum bakalım başlıcam nasipse bugun kahve içtim şimdi spordan önce kahve daha iyi meto çalıştırıyormuş haberiniz olsun kızlar

Merkeze uzakmı söylesen getircek biri yokmu migrosta var veya netten söylücen işte
Artıları dert etme sen gider ilaçlar şişkinlik yapıyo tabi onunda etkisi vardır
Lahanada çok güzel verdiriyo
Ben sadece lahana kereviz sapı ve kremalı tavuk çorbası yla yaptım çok hoş bi tadı oldu
Bu hem ilaç ödemlerini atar hemde acayip wc ye çıkarıyo bunuda bi düşün cnm yulaf kepeği ni bulana kadar dene istersen

Slm kızlar benim misafirler gezmeye çıktı şimdi bende size bi ugrayayim dedim matilda34 cnm ben bugün lahananın et ve domates olanı yapıyorum evde misafirle sadece muz süt olmayacaktı bide gorumcelerim de burda belki dün pazardan aldığım balığı yaparım iki gün durmaz diye sen ne yapıyorsun

nilsub bu yulaf kepeği yüzünden başlayamadı ekspresse ezmesi var diyordu onu kullansin robotta çekiyordu bi ara

Ben başladım artık muz süt yarın et domates yaparım cnm

ay yok bacım çok uğraştım bulamadım burdaki migrosta yok yulaf ezmesi var kepeği satılmıyor diye getirmiyorlarmış burda kim alıcak zatti benden başka
ay çarşamba pazardan alayım bari lahana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…