- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.241
Doktoruma da sordum o da yaptir mutlaka dedi, senin anlattigin gibi diyet yapmasi gerekebiliyor bebege zarari oluyor sekerin dedi. Oyle olunca ben de tirstim yaptirayim dedimAnnede şeker varsa bebek aşırın kilolu doğuyormuş ve organları zarar görüyorMuş bence yaptırmakta fayda var
Canım 5. ayda daha net hissetceksin birde seyrimë olcak karnında oda bebeğin hıçkırı ğı olduğunu okumuştum çok güzel ya bi tane daha mı yapsam ki:)Yaa tam onun hareketleri mi emin olamiyorum ama bi kiprasma var karnimda
Yok o batma gibi olmuyo daha değişik bişi anlatması zor yaşayınca anlarsın zaten daha erkenZamanla daha cok hissederim heralde su an hic emin degilim o mu degil mi, boyle igne batmasi gibi oluyor :)) hatta dun gece sanki tekme yemisim gibi bi anda bi sey batti karnima sanki ama yok artik daha degildir heralde dedim :)
Yaptır cnm inşallah çıkmaz bende çıktı diyet yapmama rağmen kilo aldım tabi bebekte aldı ama çok şükür sağlığı yerindeDoktoruma da sordum o da yaptir mutlaka dedi, senin anlattigin gibi diyet yapmasi gerekebiliyor bebege zarari oluyor sekerin dedi. Oyle olunca ben de tirstim yaptirayim dedim
Seyrime oluyor iste ama daha erkendir diye emin olamiyorum :) boyle bi seyler kipir kipir gibi geliyor ama malum rahim falan da genisliyor, orda dunyanin olayi gerceklesiyor belki de onlari hissediyorumdur:))Canım 5. ayda daha net hissetceksin birde seyrimë olcak karnında oda bebeğin hıçkırı ğı olduğunu okumuştum çok güzel ya bi tane daha mı yapsam ki:)
Onemli olan saglikli olmasi canim, neyse ki bir sey olmamis ne guzelYaptır cnm inşallah çıkmaz bende çıktı diyet yapmama rağmen kilo aldım tabi bebekte aldı ama çok şükür sağlığı yerinde
Ya ne oluyo yaaa gıybet çekemiyolaaaa beni kıskanıyolaaa beni yaptıkça kekleri...Felaket tellalligi yapmayin kiz korktum bak simdi
Sefan olsun kaptanim benim yerime de eglen :)
Takim ayaklanmis resmen napmis bu Nilgun yahu ortaligi karistirmisyemis mi onlarin hepsini peki? Tarif verdi falan diye okudum bi de sanki.. Ona gore bi ceza mi kessek napsak
aynen yaaa hatun bide mesaj atıyo seni hatcadım diye bende ona sanatcının sesini mesaj gönderdimbundan sonra böyle muhabbetleri uzatıp gidenlere küsücem kızınca da durmuyonuz siz.. kız sana da diyom orti hanımnilsub .. kıvranıyoz burda hormonal dengeler dalgalanıyo her daim valla ateşimi salarım üstünüze hee
Ördekcim napıyo bunlar yaamorordek ben akşam yaptıgım karnıbahar kısırını atıyom diyet diyet sız de yapın dıye sabah bı bakıyom pastalar borekler havada uçuşuyo.. küstüm oynamıyom ben yeeaa gör sen de kaptanım gör toplight harcadı seni elanın anası olacak hatun hemen buralarda (oohh yaa şikayet ettim herkese )
dur sen beni harcadın bende seni harcayacam şarşım bitiyor ptesi sabaha kadar fazla giremem dedikodu yapmayın bakimmmYa sarjım bıtıyor sarj aletı yok sımdı yanımda arkamdan konusursanız fururum sızıııı
bendeAÇIMMMMM
Ben deeeeeeAÇIMMMMM
Ben deeeeeeee
Ya ne oluyo yaaa gıybet çekemiyolaaaa beni kıskanıyolaaa beni yaptıkça kekleri...
Sende inanıpta bunlara yorma yavru ordeki...
Yok kız dun misafirim gelicek diye yaptım bugün servey illa tarif ver dedi ona tarif yazdım başka suçum yok hakime hanım..butun suç serveyin yemiş pastaları daha kek tarifi istiyiii hatun...
Pasta ile doymamissa demek bi de kek tarifi istemisYa ne oluyo yaaa gıybet çekemiyolaaaa beni kıskanıyolaaa beni yaptıkça kekleri...
Sende inanıpta bunlara yorma yavru ordeki...
Yok kız dun misafirim gelicek diye yaptım bugün servey illa tarif ver dedi ona tarif yazdım başka suçum yok hakime hanım..butun suç serveyin yemiş pastaları daha kek tarifi istiyiii hatun...
kız veysiş tüm gün havuzda yüzdüm öğle yemek yemedim hamam masaj tek kaçamağım akşam yediğim profiterol yemekte bile abartmadım şimdi de canlı müzikte accık oynayıp keyif çatacam
Hep buPasta ile doymamissa demek bi de kek tarifi istemissen yemedin di mi o keklerden??
Sen aç dur bişey olmaz....Ben deeeeee
3 tte yedıgım franbuazlarrr şimdı tırmaladıııı
şahnur ablaya sevk ediyorum ben onuBu serveye düşünce suçundan teşvik suçundan cezasını kesin...servey duydunmu kız... inatettimolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?