- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.361
kabul ediyorumBiliyorummm sensın obez
Demi ay 1 miles de olsa dönelim artık.ay kesin leslie bacımdan var fayda
Ya ben mesalını yemi gördümSen bu gün dene cnm bide mekik programı var onuda atayım ikisinide yapalım yarın sabah bel ve göbek ölçülerini al bakalım ne kadar gitcek
Hep birlikte çok daha zevkli olacak.
O emzirdiği için bizi yakıp geçiyor.Sorma sorma nasıl içimiz acıyor..Bekleyelim ve görelim tabiki ver isteriz ama ben pasta yisem aldığımı anca verirdim 5 günde
Ayy çok almamışsın.Dikkat ettin mi? Yaptığın özel bişey var mıydıKeyfını sur bence de ben 13 kg aldım sekerımmm
Duyda inanmaa
Canım şişkinliktir üzülmekız orticim bu karatay beni fena yapmışsöylemicem tartımı
İlk pro gününde 800 gram vermiştim ben.spora baslasan ıyı gelecek bence ama.. basla leslıeye canım.. bı suru sey de alıp yıgmıstın.. ufaktan ufaktan basla bence..
ekspresı de bı bak netten ben de yapmadım matılda yapmıstı sanırım yazar o sana
Seninki yulafsız olsun ya boşver yap yinedeya baktım şimdi dukan exprestede yulaf kepeği var onu bulmak sorun benim için...
Süpersin canım.Bak yeşil çayı ve bir bardak form çayını da iç.Kesin eksisin.Sana inanıyorum.Ay ancak geldim @inatettimolacak @Pdr93 birdeebrusonmez 3 mile yaptım betuşun dediği gibi atlamalı zıplamalı olandan yarında 4mile geçicem 46 dk canım çıktı sade maden suyu içiyorum şimdide yürüyüşe çıkacağım yarın eksi görsem bari
Geçmiş olsun yaMerhaba kizlar ben rahatszm giremiyorum mide agrim var serum takildi aksama gorusuruz
Bir kere o spor yapmışş.
Haahhhaaa birde kabul ediyorrkabul ediyorum
100 tane yarı mekik çektim ,100 de squat yapıcam yatana kadar... sen yaptın mı söyle bakemBir kere o spor yapmışş.
Ya sen yaa sennn??
Yaptın mı gııı söyle :))))
bende yalan olmaz çok dürüst insanım benHaahhhaaa birde kabul ediyorr
Vvuuuvv utandım bak şimdi100 tane yarı mekik çektim ,100 de squat yapıcam yatana kadar... sen yaptın mı söyle bakem
bende yalan olmaz çok dürüst insanım ben
heee şey şey anladım ben seniVvuuuvv utandım bak şimdi
Benn benn ııııı şeyyy
Ama açıklayabilirim.heee şey şey anladım ben seni
çok geçmiş olsun canım , bende yaptırdım endoskopi boğazını uyuşturtmadan yaptırma biraz zor oluyor ...inşallah ciddi bir rahatsızlığın yokturAğrım geçti dedim ama bugün tekrar hafiften başladı. Ben de anlamadim ne var midemde. Evime gidince endoskopi yaptırmayı düşünüyorum.
Çok sağol canim.
Bugün Kayin validye gectim
sen köşeye geç kendi kendine açıkla ben gidiomAma açıklayabilirim.
Umarım bişeycik yoktur.Diyet nasıl gidiyor.Kaçamak var mı??Ağrım geçti dedim ama bugün tekrar hafiften başladı. Ben de anlamadim ne var midemde. Evime gidince endoskopi yaptırmayı düşünüyorum.
Çok sağol canim.
Bugün Kayin validye gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?