- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.341
Yok bacım ölmek var dönmek yok....Kız ver adresini ben göndericemTatlım netten sipariş verip merkezdeki bi yeri adres gösterebilirsin vardır illaki sürekli alışveriş yaptıgın tanıdık bı yer ordan gıdıp alırsın ucuz da bısey zaten al bıkac kutu bırden.
Hem robottan da cekıyodun oyle de oluyo.. ben de bısye denedım az once robottan cekıp pısınce göstericem size de
Lahanaya da gelince ben yaptıgımda kahvaltı nıyetıne de ıcıyodum bı kase. gunde en az 3kase ıcıyodum sabah ogle aksam olucak sekılde.zaten hava da sogudu ya sıcak bısey ıstıyo ınsanın canı.kalkıp cay yapana kadar ay kırandan doğuyodu corba kolayıma gelmıstı valla.dolaptan kucuk bı tencereye 3kepce alıp kaynatıp ıcıyodum hemen.. tadı da hötü degıl alısırsın.. dene artık bırını nilgünüm acil eksi görmen lazım kaybedicez seni yoksa
Ba ba ba laflara baaaSen tatlıya vur kendini nilgun bebeğim bende 70 e inim 15 20 güne sana el sallarım 80 oldugundaSonra kayin validen sana tombul gelin iması yapınca kızma kadina @nilsub
Sen olabilir mi yine var mı haftasonuna kaçamağıNapiosunuz bakalim yarina kimler eksi geliyo
Yok canim suan annemdeyim yinede kacamak yapmadim cumada gttim anneme yine kacamak yapmadim ama hala sabitim anlamis degilim bu sabah tarti 70.9 gsterdi snra tekrar tartildim 71.1 gsterdi anlamadm bgunu tartilmamis olrak sayiyorum bendeSen olabilir mi yine var mı haftasonuna kaçamağı
Geçmiş olsun cnm iyileste gelMerhaba kizlar ben rahatszm giremiyorum mide agrim var serum takildi aksama gorusuruz
Cok gecmis olsun canim iyi bak kendine dkkat et canmMerhaba kizlar ben rahatszm giremiyorum mide agrim var serum takildi aksama gorusuruz
Bazen var yaa bır salasım var bır salasım var o bıcım yanıııııııaa tabi sorucaz kaçamak yapmıcan sende sağlıklı beslenicen elaya temiz süt vericen
Kendi cani istemistr belki cocugu bahane ediyodur canimEsım az önce dıyor kı cocuga nıye kek yapmıyorsun yapıyordun ne guzel dıyorrrr
beni obez yaptın çocuğuda mı yapacan deEsım az önce dıyor kı cocuga nıye kek yapmıyorsun yapıyordun ne guzel dıyorrrr
Oldu mu şimdi obez yakışık kaldı mııııbeni obez yaptın çocuğuda mı yapacan de
Biliyorummm sensın obezşaka yapıyorum kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?