- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.401
Kıskandım..
Devamı da gelir inşşallhhahah çatla yeni geldim yürüyüşten 3 mile yaptım yürüyüşe çıktım şimdi geldim ... sadece bir kase limonlu mercimek çorbası içicem şimdi...
ay sorma attım üstümdeki ölü toprağını
Ben sana bu hafta amigoluk yapacaktım. Seni yanlız bırakmam. :))öpicim seniii
İyi ördekciğim çene çalıyoruz. Sen ne yapıyorsun yavru ördek nasıl??Napıyorsunuz kızlar? Nasıl geciyor hafta sonu? :)
Ben sana bu hafta amigoluk yapacaktım. Seni yanlız bırakmam. :))
Neyi kiskaniyon kiz ,ben şahidim kiskanacak birşey yokKıskandım..
Bebek nazil ordekcimmm kuu vak vakkk vakkNapıyorsunuz kızlar? Nasıl geciyor hafta sonu? :)
Telden konusmuyoz muuu,whatsappta sesli konusmuyozmu,beni yalancimi cikaricann sennpaçamı kurtaramıyom kız sürekli telde değil watsaptan msj laşıyoz
Kız tabi söyleyecek ne yediğini uapmasın kaçamak... Dinine vuruyo pastaların...Kanma bunlara bacım kanma :) Böyle kanına girip söyletirler sonra da pisman ederler seni :)
Bu sefer demedım ztn artık yemezler. Bugun tava boregı yaptıgımı demeyecegım onlara sozzzzz kandıramazlar benıııKanma bunlara bacım kanma :) Böyle kanına girip söyletirler sonra da pisman ederler seni :)
Insaf yaaa kadın kesecektı kestırmedım ıncecık dılım kesmıştım ıkncı dogumgununde de yemedımmmKız tabi söyleyecek ne yediğini uapmasın kaçamak... Dinine vuruyo pastaların...
Kustuk muuuuuBugün yaramazlık yapan oldu mu ona göre küsücem
Tamam cnmyok kız yemicem canım dedim ya şuan lahan alıcak bir yer yok burda çarşamba sabahı pazar kurulıyor kapıya o gün alıp hemen yapıcam
Ben :)Napiosunuz bakalim yarina kimler eksi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?