- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.381
Kızı rahat bırak yaaağaçlar kurudu,yapraklar döküldü,inekler mee ledi nilgün gelmez oldu dımdımdıdmbide sesli mesaj bırakayım bari kız ben ders çalışmaya gidiom bekledim bekledim yoksun
Ama ama amasen köşeye geç kendi kendine açıkla ben gidiom
niçin ama niçinnnn niçinnn öyle diyorsunKızı rahat bırak yaa
Niye kiibugün çok kötüyüm ya ayy kendimden nefret ettim
oyy kıyamadım tamam açıkla kız niye spor yapmadın bakıyımAma ama ama
O artık benim derdim ama iş farklı boyutlara kaymasınnn.niçin ama niçinnnn niçinnn öyle diyorsun
aman onun yüzünden ne olacak onunla zaten sabahtan beri konuşuyoruz telefondaNiye kii
Bunlar hep nilgün gelmedi diye mi??
Dikkat çekme çabaları mı
Canım istemedioyy kıyamadım tamam açıkla kız niye spor yapmadın bakıyım
Siz bayaa samimisiniz yaniaman onun yüzünden ne olacak onunla zaten sabahtan beri konuşuyoruz telefondason 1 saattir konuşmuyoruz galiba
geçmiş olsun ...Merhaba kizlar ben rahatszm giremiyorum mide agrim var serum takildi aksama gorusuruz
abooo birde ayak yapıyo yok emzirmesem görürdünüz falan diyeBazen var yaa bır salasım var bır salasım var o bıcım yanııııııısabahtan berı saldım demedım yok ya dedım mı demedım demedımmm 5 ten snr kapatcam nasılsaaaa
hee yap yeni tarif aldım arkadaşımdan de....Esım az önce dıyor kı cocuga nıye kek yapmıyorsun yapıyordun ne guzel dıyorrrr
hahah çatla yeni geldim yürüyüşten 3 mile yaptım yürüyüşe çıktım şimdi geldim ... sadece bir kase limonlu mercimek çorbası içicem şimdi...
ay sorma attım üstümdeki ölü toprağınıSüpersin canım.Bak yeşil çayı ve bir bardak form çayını da iç.Kesin eksisin.Sana inanıyorum.
öpicim seniiiBir kere o spor yapmışş.
Ya sen yaa sennn??
Yaptın mı gııı söyle :))))
ay ben hareket ediyom senin gibi mutfakta geçirmiyom günümüağaçlar kurudu,yapraklar döküldü,inekler mee ledi nilgün gelmez oldu dımdımdıdmbide sesli mesaj bırakayım bari kız ben ders çalışmaya gidiom bekledim bekledim yoksun
nilsub
bensiz duramıyo kızzzzNiye kii
Bunlar hep nilgün gelmedi diye mi??
Dikkat çekme çabaları mı
paçamı kurtaramıyom kız sürekli telde değil watsaptan msj laşıyozSiz bayaa samimisiniz yani
Kanma bunlara bacım kanma :) Böyle kanına girip söyletirler sonra da pisman ederler seni :)Bak soruyorlar anlatınca suclu oluyorsun snr anlatayım mı sız karar verınnn
Duyunnnn kaptanlarrrrmorordek @toplight @inatettimolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?