Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur edeeımmmm sekerım bak hakkımı veren cıktıııı

maşallah serveycim sana valla ben emzirirken o kadar diyet yaptım bişi yaptım 1 kilo bile verememiştim ne yalan sölim, emzirme bende işe yaramadı diyorum ben, seni gerçekten tebrik ederim, yapamadığımı yapıosun şu an.

Walla öyle galiba akşam meyve dogradim yoğurda oglumla yedik 3-4 kez wc gittim akşam hemde öyle bi boşaltım oldu ki afedersin şifa orucundan bile daha çok 38 yaş ama sanırım metobolizmam daha 25

ay olda benim +7 unutulsun senin + 15 konuşalım

anam bugün nolmuş sana çok fenasın sen bugün lafta söylenmiyo hatuna

Mayıs da hazirana benzer diyebiliriz o zaman

hazirandan daha güzeli diyebiliriz, nerdeyse 40n çıkmış olcak hatta :) bu arada bebeğin 40 cidden önemli bişiymiş yaşayınca görürsün, eskiler saymışta 40 demiş heralde diyodum bi anda değişiveriyo

eee boşuna vasfiye demiyo btlbetul bana

Ya 2 Side sezeryan ama aralıkta çok zorlanmıştır çok farklıydı 2. De hastanede yaptığım halde çok çabuk iyilestim cok iyi bir ekibe denk geldim doktor olarak dikisim bile çok estetikte hemşire dedi en iyi doktora denk gelmisin hemde epidural di ilk doğum zor geldi ikincide çok rahattır doktor çok farkediyo cnm
Mayıs da hazirana benzer diyebiliriz o zaman

Walla öyle galiba akşam meyve dogradim yoğurda oglumla yedik 3-4 kez wc gittim akşam hemde öyle bi boşaltım oldu ki afedersin şifa orucundan bile daha çok 38 yaş ama sanırım metobolizmam daha 25

kız öyle anlatıp anlatıp gıcık etmeseneeee

Kız ördekcim duyuyon mu yavru ördeki emzirirken saldırmıcan öyle her tarafa morordek

kolaydı o öle kuzum lafta neler yapıodum bende

eee boşuna vasfiye demiyo btlbetul bana

anam betüş haklıymış lafta söylenmiyo valla

övdün mü sövdün mü anlayamadım :))))

200 gr verdim beni tebrik etmedin bunu mu ediyon...
Ooy oyy oyy hanimis benin pisi pisimm.. Hanimis çıtır çıtır hatunum.. hem diyet yapiyiii hem spor yapiyiii agzim acik izliyom valla seni betusum.. helal sana valla
Kiz totem yapiyom belki bilerek bisey demiyom sana kilo vermen durmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…