- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.721
ay olda benim +7 unutulsun senin + 15 konuşalımhe normal düzen diyince aklıma kuru-pilav falan geldi, canım çok istiyo ondan mı acaba
kuzum sen yine iyi almışsın, kız ben şimdi diyeti bi bıraksam var yaa +15 olurum kesin
Mayıs da hazirana benzer diyebiliriz o zamanBen birini aralıkta birini haziranda doğurmuş biri olarak en güzel haziran derim
Tesekkur edeeımmmm sekerım bak hakkımı veren cıktıııı
Walla öyle galiba akşam meyve dogradim yoğurda oglumla yedik 3-4 kez wc gittim akşam hemde öyle bi boşaltım oldu ki afedersin şifa orucundan bile daha çok 38 yaş ama sanırım metobolizmam daha 25ay mevsim geçişi mi acaba? inşallah yarına toparlarım azıcık özge yaa, yeme ihtiyacını bastıramıyorum resmen, içim yemek yemek diyo, aç bu çocuk aççç
kuzum hangi diyet olursa olsun öyle hemen normal düzene geçersen senin +7 gibi hoop yapışır bünyeye, sadece dukan değil ki
kızım sana robocop diyoruz hiç duymuyo musun bizi??? senin metabolizma 1 yaşında anında yakıosun maşallah sen yediğin her şeyi
ne 25 kız 18 benceWalla öyle galiba akşam meyve dogradim yoğurda oglumla yedik 3-4 kez wc gittim akşam hemde öyle bi boşaltım oldu ki afedersin şifa orucundan bile daha çok 38 yaş ama sanırım metobolizmam daha 25
ay olda benim +7 unutulsun senin + 15 konuşalım
Mayıs da hazirana benzer diyebiliriz o zaman
eee boşuna vasfiye demiyoanam bugün nolmuş sana çok fenasın sen bugün lafta söylenmiyo hatuna
hazirandan daha güzeli diyebiliriz, nerdeyse 40n çıkmış olcak hatta :) bu arada bebeğin 40 cidden önemli bişiymiş yaşayınca görürsün, eskiler saymışta 40 demiş heralde diyodum bi anda değişiveriyo
Mayıs da hazirana benzer diyebiliriz o zaman
Walla öyle galiba akşam meyve dogradim yoğurda oglumla yedik 3-4 kez wc gittim akşam hemde öyle bi boşaltım oldu ki afedersin şifa orucundan bile daha çok 38 yaş ama sanırım metobolizmam daha 25
Gelecek sene yazın zor tutariz ya dedigin gibi :) iste tam kış aylarında 3-4 aylık olmus olacak eve kapanmak zorunda kalacagiz belki soğuktan ondan sey ettimdi :)
Bizde ailecek bi takim yok valla canim, ayrı telden çalıyoruzben Fenerbahçeliyim, eşim ise Galatasarayli
Senin icin 200 gr bizim icin 2 kg gibi :)
O konuda da haklisin lohusalik yaza denk geliyor. Cok iyi zaman diyenler de var senin gibi, yaşayıp göreceğiz :)
Al accık tebrık edelim seni
kız öyle anlatıp anlatıp gıcık etmeseneeee
kolaydı o öle kuzum lafta neler yapıodum bende
anam betüş haklıymış lafta söylenmiyo valla
Hahahaha illahi ayıp ettin bebeğim para bizim isimiz
betüşle banada yolla gııı azcıkHahahaha illahi ayıp ettin bebeğim para bizim isimiz
kıskandınmı 4 mile yap seninde olsun...200 gr verdim beni tebrik etmedin bunu mu ediyon...
Hahahaha bombasin ya. Şişman olunca para mutlu edemiyobetüşle banada yolla gııı azcık
Ooy oyy oyy hanimis benin pisi pisimm.. Hanimis çıtır çıtır hatunum.. hem diyet yapiyiii hem spor yapiyiii agzim acik izliyom valla seni betusum.. helal sana valla200 gr verdim beni tebrik etmedin bunu mu ediyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?