- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.881
+1 kg hem deeeegel gel sende bizdensinçoğumuz + çıktık
İçine lımon attım ben bugun tarcın atanılırsın nane yada aromalı olunca ıcersınnZaten bugün çok nizami uyuyorum listeye üç aşağı beş yukarı anlayacağım bana yarayıp yaramadığını, yarınki tartı sonucumdan. Ya bişey diyeceğim kızlar siz hakikatten 10-12 bardak suyu sıkılmadan içebiliyor musunuz? Havalar soğuyunca su içmek bana kabus gibi geliyor. Çay-kahve içmekten. Mesela şuana kadar 1 pet şişeyi zorlayarak içebildim.
Bastan pes etmeyelım toparlarız kaptanımmm"kızlar anlaşılan bu haftasonu herkes + da gelmiş hedefimiz o zaman bu hafta %0,30 barajını geçmek ilk üçe girmek zor görünüyor
Bızım zamendandınız sanırım fogru muuiyiyim siz nasilsiniz kaptanim, ben de ozledim valla...
3-4 kez wc yı anlamak mumkun degıl nr guzel yaaaWalla öyle galiba akşam meyve dogradim yoğurda oglumla yedik 3-4 kez wc gittim akşam hemde öyle bi boşaltım oldu ki afedersin şifa orucundan bile daha çok 38 yaş ama sanırım metobolizmam daha 25
Becerebılırse ınş cıdden zorrr suan ıcım erıyor sankıııKız ördekcim duyuyon mu yavru ördeki emzirirken saldırmıcan öyle her tarafa @morordek
Tamam cnmMatildacım ben bugun plank1. günü yaptım.Yarında unutmazsam ölçülerimi alacağım.
Noldu:)Bilin bakalım noldu ??
Bende bişi oldu sandım diyet yapıyoz aç olcan tabii:)Çok AÇIMMMM ben gene yaaa
Ceket giymeyi unutma :) üşütüp hasta olma cnmGidip kendimi buzdolabına kitleyip orda yaşamak istiyorum
Ben deeÇok AÇIMMMM ben gene yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?