- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.841
Afiyet olsunOndan yaptim canim aslinda hatrlattgin iyi oldu ondan yapim
Afiyet olsun
Geçen gün atmıştım atayım yine:)Canim menun gzel safprotein gunun heralde elma olmasaymis daha gzelmisbu arada kac kilosun sendemi artidasin yoksa bide plank ne canm nasl yapliyo ne ise yariyo
Gormemistim canm atarsan sevinirim ne ise yariyo pekiGeçen gün atmıştım atayım yine:)
Bu sekilde sabit duruyomusun
canım çarşamba sabah 9 dan önce hastanede olcam öğleye çıkarsın ameliyattan dedi o gece kesin belki ertesi gece deKaptanım senin ameliyat hangi gün tam olarak?
Öyle di mi yaaa
maşallah iyi gidiyor sporu artırsan kaçamakta olmasa çok güzel olcakKizlar 1 aylik dukan sonunda olculerimi aldm sizinlede paylasmak istedim dukana 7 ekimde basladim 9 ekimde olcu almak aklima geldi gecde saylmaz olsundubide ben heryerimden olcu aldim galiba
9 ekim olculerim
Gögus 99
Gogus alti 83
Göbek 92
Bel 96
Kalca 110
Baldir 2 bacak bitisik sekilde olctum 106
6 kasim
Gogus 97
Gogus alti 81
Gobek 90
Bel 93
Kalca 106
Baldir iki bacak bitisik sekilde 94
Popo altindan olctugumde 101 cikti
Sizce sonuclar nasl
Sporu boynum yuzunden arttiramiyorum canim ne gzel platese baslamistim evde de leslie yapiodum ama boynum tutuldugundan beri spor yapmaya korkuyorumcanım çarşamba sabah 9 dan önce hastanede olcam öğleye çıkarsın ameliyattan dedi o gece kesin belki ertesi gece de
maşallah iyi gidiyor sporu artırsan kaçamakta olmasa çok güzel olcak
aysecim senin menü de regliye rağmen çok iyi
Kizlar 1 aylik dukan sonunda olculerimi aldm sizinlede paylasmak istedim dukana 7 ekimde basladim 9 ekimde olcu almak aklima geldi gecde saylmaz olsundubide ben heryerimden olcu aldim galiba
9 ekim olculerim
Gögus 99
Gogus alti 83
Göbek 92
Bel 96
Kalca 110
Baldir 2 bacak bitisik sekilde olctum 106
6 kasim
Gogus 97
Gogus alti 81
Gobek 90
Bel 93
Kalca 106
Baldir iki bacak bitisik sekilde 94
Popo altindan olctugumde 101 cikti
Sizce sonuclar nasl
Sporu boynum yuzunden arttiramiyorum canim ne gzel platese baslamistim evde de leslie yapiodum ama boynum tutuldugundan beri spor yapmaya korkuyorum
canım çarşamba sabah 9 dan önce hastanede olcam öğleye çıkarsın ameliyattan dedi o gece kesin belki ertesi gece de
maşallah iyi gidiyor sporu artırsan kaçamakta olmasa çok güzel olcak
aysecim senin menü de regliye rağmen çok iyi
Bu arada 76.1 le dukana basladim 1 ayda bu sabah 70.9 ciktim sizce nasil gzel verebilmismiyimmm
aa hatırladım şimdi canımSporu boynum yuzunden arttiramiyorum canim ne gzel platese baslamistim evde de leslie yapiodum ama boynum tutuldugundan beri spor yapmaya korkuyorum
yok kız dr yaşlıAllah yardımcın olsun çok tırsarım daktırlardan... olsun yakışıklı ve bekar varsa benden bahset :)))
aa hatırladım şimdi canım
yok kız dr yaşlı
Evet cnm sn ler yazıyo çoğaltıyorsun hergünBu sekilde sabit duruyomusun
Resimde kırmızı gördüğün bölgeleri çalıştırıyoGormemistim canm atarsan sevinirim ne ise yariyo peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?