Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyetisyen bize göre diil canım ya bence herkes kendi vücudunu tanımalı ne yediğinde ne zaman yediğinde kilo alıyorsan ona göre hareket etmelisin.. ayrıca sıkma canını ne kadar versen düğüne kadar kardır hem denemiş oldun neden denemedim demezsin kendine kızmazsın sağlık olsun.. şimdi güçlü bi şekilde geri dön o hayalindeki gelinliği düşün.. diyetisyene verdiğin paraya bi spor salonuna yazıl sıkılaşmak için süper olur haftada 3 gün gitsen gene faydasını görürsün şu benim ders sınav durumum olmasa yazılcam evimin yakınına spor salonu açıldı açılışa özel 3 aylık 180 tl hiçç bişey ama dershaneye gitme durumum var oyüzden hergün önünden geçerken iç geçiriyorum
Evvveeett takımın güzel hatunları niirrrdeee
ben burdayımmm

kızlar dünkü menümüde yazayım

sabah yulaf kepekli yoğurt ve su yerine sütle hazırladığım şekersiz kahve

ara yeşilçay

öğlen tavuk döner ve yoğurt ayranla bereber

ara sütle hazırladığım şekersiz kahve

akşam yemedim

işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt kadar su içtim

Günaydın kızlar
Savurganim hosgeldin ya nerelerdesin? Özlettin kendini valla, sorunlarin halloldu mu?

Geçmiş olsun kaptanım inşallah biran önce sağlıkla atlatırsın

Ama sadece nilsub değil tabi servet ve toplight kaptanının hakkımızda etmeyelim baklavici güzeli kendini haftasonu tatlıya ve gomen ölümüm fasulyeden olsun diyen toz pembemizide unutmayalım
off süper anlatmışsınn özellikle de bennii resmen harakiri yaptım haftasonu
Bu arada 76.1 le dukana basladim 1 ayda bu sabah 70.9 ciktim sizce nasil gzel verebilmismiyimmm
harika sonuçççç canımm süpersinn
kızz bu resimdeki kadın bana benziyor basenli bacakları kalın

Canim menun gzel safprotein gunun heralde elma olmasaymis daha gzelmis bu arada kac kilosun sendemi artidasin yoksa bide plank ne canm nasl yapliyo ne ise yariyo

elma da saf protein benim için didoşum :) yoksa barsaklar kilitleniyo malum

off deme ohh de :)))

jillian yapçam şimdi asıl off bana yani...

günaydın betüşş :) jillian güzel etki etmeye başladı mı?

Bu arada 76.1 le dukana basladim 1 ayda bu sabah 70.9 ciktim sizce nasil gzel verebilmismiyimmm

didoşş maşallah, süpersin, direkt basenlerden gitmiş sanki??

11 de 2 peksimet,2yumurtalı omlet,peynir,mistik çay,10 fındık
3te elma,
4te nohut
5te chali zencefilli zerdecallı yoğurt
Humana tea
Sade tkahvesi
2lt su
Rezene

kızz peksimet yiyip duruosun, o ne ki? çubuk gibi bişi mi??

Zorla 2 yap bence sıcak ıcecekler harıc olmalı mesela cay diüretik

tamam, zorlayacagım kendimi

hahahaha, serveyim müthişsin

Aç aç calisabildin mi sınava bi havuç yiyeydin zihni aciyormus aklında bulunsun

ben hep ondan yiyorum havuçu zaten, kafam zehir gibi

Sabah sabah enerjimi emdin yaa :))
Dukanla daha iyi veriyordun. Kolay gelsin

hahaha, günaydın ebruşum

Evvveeett takımın güzel hatunları niirrrdeee

geldik geldik

Aaaa kimsecikler uyanmadı mı??
nilsub canım neredesin??

nilsub kuzum hakkaten nerdesin? meraklarda koma bizi.

kızz akşamları değil mi kurs? sabah uynaınca kalkıp gitsen? çok severim sabah sporunu

ee işe geliyom sabah uyandığımda hava kapkaranlık oluyo

ilk günden beri etkili buluyorum ama kilo vermemi yavaşlatıyo sanki... bir de çok halsiz kalıyorum yaptıktan sonra sızıyorum resmen...

ilk günden beri etkili buluyorum ama kilo vermemi yavaşlatıyo sanki... bir de çok halsiz kalıyorum yaptıktan sonra sızıyorum resmen...

kasın güçleniyo bence?? bi çok yerde kilonuzu verin sonra sporunuzu yapın eğer kg takıntınız varsa diyodu, ben ona uyuyorum şahsen.

kızlar ben bu plankı bayaa yaptım yaa, bi deneyim dedim 1 dakika kadar rahatlıkla durdum demek ki kaslarım protein dolayısıyla bayaa güçlenmişler eşime yaptırdım zorla son saniyeleri koşar adım sayıp 1 dakikaya tamamladı sonlarda titriyodu resmen bi de yaparken sıpa kızım üstüme çıkıyodu düşünün, acaba ben direkt 1 dakikadan mı başlasam??

matilda34 @keremcemim

Vaay bravo canim ilk seferde 1 dakika durmak kolay degil bilirim :) ben o kadar yoga pilates yapip anca kasları guclendirdikten sonra 1 dakika durabilmistim, sonra artirmistim. Bence sen de direkt 1 dakikadan başla, yavas yavas artir

kasın güçleniyo bence?? bi çok yerde kilonuzu verin sonra sporunuzu yapın eğer kg takıntınız varsa diyodu, ben ona uyuyorum şahsen.

güçlendiğim doğrudur.... mesela bu sabah 66 çıktım.... ama dün ne yediğim ortada... eninde sonunda gidecek bu kilolar....

ya aslında tam olarak öyle değil verilmesi gereken fazla kilo varsa kardio yapılmalı tempolu yürüyüş koşu bandı bisiklet yada şu leslie tarzında ama verilemesi gereken kilonun büyük kısmı gittikten sonra ağırlık ve kas güçlendirici hareketler yapılmalı plank squat gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…