Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarrrr kızlarrr bende geleyimmi artıkkkk dobilikkkk oldummmnasıl bir iş anlamadım kilom 76 göbek komple gitti sporrr yapıyorum ağırlık kaldırıyorum çok aşırı zayıf değilim gayet normalim ama kilom fazla gösterdi birden birebende yeniden başlayacağım bakalım tekrar başarabilecekmiyim bundan sonra düzenli liste paylaşacağım

aman zorlama sakatlık çıkmasın :) yürüyüş yapabilirsin belki...

Aynen bgunde yuruyus yaptim leslie yapicaktim ama agrim var bgunde dsardaydm yruldm galiba omuzum agriyo suan yapamadim leslie nese yarinda disari ckicam yurucem islerim var onlari halletcem evde spor yapamasmda yuruyus iyi gelir belki

maşallah.... gayet güzel....
saol canim bu ay insallah daha fazla gidicek umutluyum nedense

Bende diyordum bizim takıma gece uğrayan bir hatun vardı kayboldu hosgeldin

İnş çok güzel geçer ameliyat tez zamanda iyi ol kaptanım hangi hastanede oluyorsun ameliyatı kaptanim

günaydınlar.
zihni sinir projesi gibi olmuş
kız savurgan özlettin kendini durumlar nasıl
Bende diyordum bizim takıma gece uğrayan bir hatun vardı kayboldu hosgeldin
hatun avustralyada yaşıyor ya mevsim de farklı saatte
İnş çok güzel geçer ameliyat tez zamanda iyi ol kaptanım hangi hastanede oluyorsun ameliyatı kaptanim
canım medicana da olacağım ali şafak dağlı var kbb prof u int teki yorumlar bayaa iyi inş bi an önce atlatırım

Ben bugün itibariyle diyetisyen listesini bırakıyorum. 75.8 gittiğim diyetisyenden 77.3 kilo ile ayrılmanın haklı gururunu yaşıyorum. Hem aç kalıp hem de kilo almak bunu herkes başaramaz. Dukanin gözünü sevim diyorum başka da bişey demiyorum hem aç kalmıyorsun hem de hızlı kilo veriyorsun. Boşu boşuna diyetisyene bir ton para gömdüm. Hayır bu kadar düşük kalorili beslenilip nasıl artı görülür anlamıyorum ya da dukanla verilen kilolar mi sahte kilo anlayamıyorum. Kafam çok karışık, canım çok sıkkın, moral motivasyon 0. Kilolu gelin olacam bunu kabul ettim ben. Hayatta 63 64 olamam bu hızla kendimi kandırmaya gerek yok. Bugün paylaşım yapmak istemiyorum. Sadece dukana geri döndügümu bildiriyorum arkadaşlar.

Hoşgeldin savurgan..

Sabah sabah enerjimi emdin yaa :))
Dukanla daha iyi veriyordun. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…