Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasılsın tozpembe

Süper canım.Afiyet olsun.

Evveeett biraz geç oldu ama hadi neyse :))
Nasılsın bugun??
Bende sabah sporunu severimminsanı dinçleştiriyor.

Vayy süpersin o zamn :))
Ben 30 sn anca dayanırım. Ama daha dur güçlenecek kaslarım.

Maaşallah cnm ne diyim sen baya kaslının o zaman 1 den başla madem zorlanmadıysan:)

Canım perşembe günleri yapma hem kasların şişmez hemde bir ara vermiş olursun.

ben listede değilim gıı :) eve erken gittiğim günler benim tek fırsatım onları değerlendirmem lazım... bütün gün oturuyorum ççünkü... wc ye gitmek olmasa ayaklarım var mı yok mu unutcam....

aynen canım, yağ yakımına uygun spor yapılmalı, sonra kas hareketleri işte.

Tatlı ama sert bişey
Bence güzel:))

resmi yok mu? google da değişik bissürü bişi var :)

Evveeett biraz geç oldu ama hadi neyse :))
Nasılsın bugun??
Bende sabah sporunu severimminsanı dinçleştiriyor.

iyiyim ebrucum, çok şükür, görüşemedik dün, sen nasılsın?? havalar soğudu mu kuzum orda??

Vayy süpersin o zamn :))
Ben 30 sn anca dayanırım. Ama daha dur güçlenecek kaslarım.
inşallah canım, protein ye, güzel oluyo :)
Maaşallah cnm ne diyim sen baya kaslının o zaman 1 den başla madem zorlanmadıysan:)
nete baktım zorlanmayanlar 1 dk'dan başlasın diyo zaten, bi de böyle tek ayak yan duruş falan var, onları da yapıcam 6 dk'lık bi program hazırladım kendime..

resmi yok mu? google da değişik bissürü bişi var :)
Ben 3-4 sene önce yemiştim en son.
servey le dediğimiz aynı şey olmaya bilir.Ama ben bunu peksimet adıyla hatırlıyorum.
iyiyim ebrucum, çok şükür, görüşemedik dün, sen nasılsın?? havalar soğudu mu kuzum orda??
2-3 haftadır kaloriferler yanıyor canım. Öğlen çok değil ama akşam bayağı soğuk oluyor.

matilda34 plank 2. gün tammlandı.
Mekik 1. günüde bitirmek üzereyimm.

mekik programınız ne kızlar? ben dün 2x10 yaptım, farklı bi program varsa ona başlayım.

kız biz ona keçiboynuzu (harnup) deriz. peksimet o değil sanki? kuru halka şeklinde çubuk gibi bişi geliyo aklıma ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…