- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.841
Bu hafta lahana diyeti yaptım 3 tencere lahana yedim hiç aç kalmadim çok yediğim için verdim galiba son gün bitmemişti corbam bugünde sebze protein meyve yapacam lahana corbammdan yerimnasıl verdin bukadar ,sağlıklı mı verdin bukadar kiloyu maşallah canım :)
Saol cnmYeni girdim kızlar süpersin ayşe herzamanki gibi tebrikler...:)
Ohhh muhteşem olucak inş.Ebruuuuu naber bebişşşş kızz menün harikaa üzülmeeeseni dinledim kankiiimmm dün firmayı aradım bizim menülerle ayda 4 kilo veriliyor dedi kişiye özel menüymüş yarın fiyat tarifesini alıp anlaşma yapıcaz dünküüü menüm berbattı ondan yazmıyorum çoookkk güzel menülerle gelcem sözzz
Çok güzel olmuş.İnşallah daha inceleri de nasip olur.Kızlar bugün hem yuruyus olsun dedim lc waikiki ye gittim 30 beden kot denedim ama almadim yılbaşında 28 beden alaçam insEki Görüntüle 1909971
Tesekkur ederim cnmFevkaladenın fevkındeeee
anladım canım ,bana uyarmı diyetin diye sordumda ,bir hafta boyunca tek tür beslenmek bana göre değil,daha önce denedim beceremedim :)Bu hafta lahana diyeti yaptım 3 tencere lahana yedim hiç aç kalmadim çok yediğim için verdim galiba son gün bitmemişti corbam bugünde sebze protein meyve yapacam lahana corbammdan yerim
Ben tam bir metobolizmam ve dükan mucizesiyim canım 3 ay önce 95 kg idişaka gibi 48 bedenden 40 bedene kan grubunda musaitse dükan yapman öneririm hızlı ve güzel kilo verdiriyoValla yaa hakkıyla yeseydim lafları diyosunolsun ama tartı seni üzmemiş niye? dilim ince diye
hey maşallah
Benim asıl diyetim dükan ama şifa orucu yaptım 5 gün sonra oğlum hastalandı menüler karıştı biraz vücut şaşırdım diye dukana dönmeden lahana yaptım tek lahana değil izinli olan herşeyden yedim meyve sebze balık tavukanladım canım ,bana uyarmı diyetin diye sordumda ,bir hafta boyunca tek tür beslenmek bana göre değil,daha önce denedim beceremedim :)
Super canım, hemen ekliyorum listeye :)Gunaydin kizlarrrr gecmisi birazdan okurum gene ceneler acilmis
Kilom 69.4444444444444444 yuppiiiiiiii 6 li rakamlarida gordum sonundaa
Caktrmayin aslinda dun 69.6 kiloydum
Ben hesapladim yuzdemi ama emin degilim unuttum sanirim nasl hesaplanicgini oyzden kaptanve kaptan yardimcilarim bi el atarmisinizzz 69.4 kiloyumnilsub morordek inatettimolacak toplight
çok geçmiş olsun canım oğluşuna .... ben hayat boyu uygulayabileceğim şekilde besleniyorum ,yoksa hemen bozuyorum zorlama diyetleriBenim asıl diyetim dükan ama şifa orucu yaptım 5 gün sonra oğlum hastalandı menüler karıştı biraz vücut şaşırdım diye dukana dönmeden lahana yaptım tek lahana değil izinli olan herşeyden yedim meyve sebze balık tavuk
Bu hafta kendi diyetimi uygulayacağim onda da verirsem onla devam
Saol cnm güzel dileklerin için bu sefer üst bedende sporu abartacagim ona hirslansin şimdi yılbaşına alt üst esitlenecek inşOhhh muhteşem olucak inş.
Çok sevindim yemek işini halletmene
Fiyatlarıda bütçene uyar umarım.
Teşekkür ederim menü yorumun için..
Çok güzel olmuş.İnşallah daha inceleri de nasip olur.
Çok güzel masallahGunaydin kizlarrrr gecmisi birazdan okurum gene ceneler acilmis
Kilom 69.4444444444444444 yuppiiiiiiii 6 li rakamlarida gordum sonundaa
Caktrmayin aslinda dun 69.6 kiloydum
Ben hesapladim yuzdemi ama emin degilim unuttum sanirim nasl hesaplanicgini oyzden kaptanve kaptan yardimcilarim bi el atarmisinizzz 69.4 kiloyumnilsub morordek inatettimolacak toplight
Saol cnm şimdi iyi tabiki herkes kendine ne uygun geliyorsa onu yapmalı ama bu haftaki planım ise yararsa bende onu omur boyu uygulayacağim 55 olduktan sonrada çok dikkat etmem lazım bi daha kilo almak istemiyorumçok geçmiş olsun canım oğluşuna .... ben hayat boyu uygulayabileceğim şekilde besleniyorum ,yoksa hemen bozuyorum zorlama diyetleri
Haftaya cuma 115 göreceğiz okeyycandy_candy (117,7)
Vira bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?