Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bende koydum düdüklüye lahana çorbamı bakalım gazamız mübarek ola sabah tartılıp ne kadar gittiğine bakarız yarım lahanadan yaptım kg vermem iyi giderse kalan lahanayı da yaparım gerçi regli iken ne kadar doğru sonuç verir bilmem ama
Bende reglim kaptanim. Şişkinlik devam ediyor ama tartıda fark var veriyorum inşallah
Sizde zevk alarak içmeye çalışın çok daha iyi oluyor.

İyi sonuç verir inş bende yaparken regldim
hadi yaa
Yok canim +600 gordum 500 degil :KK70: bgunde +400 daha eder +1 kilo ve bgun dogum gnum esim pasta krabiye lokum fln almis gelmis ayy napicam bennnnnnn :mad:
mutlu yıllar canım
Bende reglim kaptanim. Şişkinlik devam ediyor ama tartıda fark var veriyorum inşallah
Sizde zevk alarak içmeye çalışın çok daha iyi oluyor.
sende mi reglisin
ayy takımca regli olmuşuz nerdeyse
ayşe cim benim çorba çok lezzetli olmuş 1 kaşık tadına baktım da ama biraz sulu olmuş o yüzden blenderdan geçirdim sorun olur mu ki sulu sulu içecem artık

Evet sabahları mutlaka içiyordu ama iştahı da kesiyordu heralde, sadece sirkeyle olsa ahh.
ya bence iştahtan çok sirke prebiyotik olduğu için bağırsakları çalıştırıyo yararlı bakterileri artırıyor sağlıklı olunca fazlada yemek yemek istemiyosun herhalde çünkü yapılan araştırmalarda .... depresyonun bağırsakların sağlıksız olmasından kaynaklandığı anlaşılmış 2. beyin bağırsak vucutta diyo uzmanlar

hadi yaa

mutlu yıllar canım

sende mi reglisin
ayşe cim benim çorba çok lezzetli olmuş 1 kaşık tadına baktım da ama biraz sulu olmuş o yüzden blenderdan geçirdim sorun olur mu ki sulu sulu içecem artık

Ayşe özellikle az su koyun diye dedi kaptanım, bi de hazır çorba koyunca koyu oluyo biraz suyu, ben çekmedim, yemek gibi yiyorum, son partiye çorbam kalmadı suyu o kadar koyu olmamış ama tadı güzel yine de :)

ya bence iştahtan çok sirke prebiyotik olduğu için bağırsakları çalıştırıyo yararlı bakterileri artırıyor sağlıklı olunca fazlada yemek yemek istemiyosun herhalde çünkü yapılan araştırmalarda .... depresyonun bağırsakların sağlıksız olmasından kaynaklandığı anlaşılmış 2. beyin bağırsak vucutta diyo uzmanlar

Evet ya, bağırsak çalışıyorsa metabolizma çalışıyo demek gibi geliyo dukanda kabızlık çok çektim aman aman bi daha olmasın :(

Hafta içi verecen hafta sonu alacan sende mehter takımına döndün :-)
offyaa gecrn hafta ama tutmustum ama kendimi yoksa 1.7 kilo nasl vericektim ya 1 cikolatadan 600 gr alinirmi dun okdr cis yedn 400 aldm ben anlamadm :(

Afiyet olsun sana...:KK66:
Orticim buzdolabım bozuldu ya yeni yoğurt mayalamıştım doktum ekşimiş...:KK43:

Ay çok zor olmuş yemezsen kızarmı..olmadı tadına bak...

Ay alemsin....:)

Ay evet karanfil Osmanlıda çok kullanılıyormuş...çokda seviyorum...
bilmiyorum kcucuk bi parca kpyucam tabaga ole ycem artik kurbiye fln yemem

Kuzum bu ara uzak kaldın da ondan, hallolacak inşallah:)

Mutlu yıllar didemcim, Allah Mutlu, sağlıklı ve zayıf etsin bu yıl seni :KK15:
aminnnn canm cok saollll ;):KK15:

hadi yaa

mutlu yıllar canım

sende mi reglisin
tesekkur ederim kaptanim ;):KK36:

Diyette de lezzetli tavuk yemek isteyenler için bi tarif fırında tavuk
Sosu
1yumurta
1 kaşık salça
Pul biber kimyon kekik
Sut
IMG_20161113_194301.webp

hadi yaa

mutlu yıllar canım

sende mi reglisin
Yapmamış olsaydın suyunu süzüp derdim ama sorun olmaz ben yemek hissi verdiği için blenderlamadim bi dahakine daha az su koyarsin olur

Yapmamış olsaydın suyunu süzüp derdim ama sorun olmaz ben yemek hissi verdiği için blenderlamadim bi dahakine daha az su koyarsin olur
tamam canım acaba susuz biraz lahana daha pişirip içine mi koysam koyulaşır mı diye düşündüm sabah bi bakimm eğer çok cıvıksa öyle bi deneyeyim

psikolojik herhalde saldı kendini sonrada topladı bilemicem tabi yorum yaptım ama ..:KK51:
çok azimli çünkü hadi ben bildiğin pisinde pisi pis boğazım ondan alıyom:kk77:
Hastalık stres doğum kontrol hapları 10 sene surekli çalışıp sonra evde olmak doğumlar kortizon ( günde 48 Gr içtim)
Vücut anca attı etkisini şimdi veriyim bi daha almam ins

Back
X