Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

az maz görmüşsün ya bu gariban onuda göremedi:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Sende yarına eksi görürsün inşallah bacım.
Patladi ama kapagi firlamadi buhar deliginden cikartms butun buharini bide minik minik etler ay iyiki o an mutfakta degildim
Cios simit yedim ama cokk yol yurudum eritmisimdr zati hee bide 1 bardak ice tea icmistm onu yazmayi unutmsm:KK72:
Ayy çok geçmiş olsun canım.Çok şükür kapağı uçmamış.

inatettimolacak inatettimolacak @nilsub @toplight @morordek

Bugünkü menüm kendi diyetim 1.gun sp başlangıç kg 69
Sabah öğle
1yumurtadan kıymalı yumurta
Az peynir
Ara
Ayran
Akşam
Fırın tavuk
Cacık
Yatmadan yulaf kepekli yogurt
Su 2.5 litre
Spor
1saat pilates
15 dakika ust vücut hareketleri
15 dakika esneme
15 dakika yoga
45 mekik
45 sn plank
15 dakika jillian uygulama indirdim hareketleri kendi gösteriyor
Hersey cok guzel afıyet olsun canım
Afiyet olsun sana...:KK66:
Orticim buzdolabım bozuldu ya yeni yoğurt mayalamıştım doktum ekşimiş...:KK43:
Kız dökmeyeydın ekşi yogurt yenır bızde.ayran yaparız hatta lahana yemegıyle offf.. içine soda koyulmus gıbı oluyo tadı sadece. hatta fırın kurusu unu deriz biz. mısır daha tazeyken buyuk fırınlarda kavurup ondan un yaparız.. onun da lapasını yaparız.ortasına sıcakken tereyagıı anaammmm.. bı de o eksı ayran..ay cocukluguma gıttım resmen
sende mi reglisin
ayy takımca regli olmuşuz nerdeyse
ayşe cim benim çorba çok lezzetli olmuş 1 kaşık tadına baktım da ama biraz sulu olmuş o yüzden blenderdan geçirdim sorun olur mu ki sulu sulu içecem artık
Kaptanım ben okula termosla göturucem dıye cekmıstım blenderdan daha rahat olmustu benım ıcın. hatta benımkınde kerevız var dıye durdukca koyulaştı ısıttıkca suyla actım bıle.. tam corba kıvamında tuketmıstım. nasıl hosuna gıderse oyle ye gıtsın kaptanım ;)
@w e n d y inatettimolacak inatettimolacak @morordek @nilsub
Bugünki menüm
Lahana diyeti 2. Gün
Kahvaltı 10' da
1 tabak lahana çorbası
2 salatalık biraz domates
Ara:
1 havuç
3 bardak bitki çayı
Akşam:
2 salatalık
Su: 1 litre
Spor yok
tatlım salata tuketmıstım ben bol bol sebze yerıne.. az sebze tuketmıs gıbısın..suyunu da bıraz arttırmaya calıs tatlım faydasını gorursun bılıyosun ;)
Sabah; lahana, salatalık, karnabahar

Ara; limonlu semizotu

Öğle; haşlanmış patates, bol baharat, yarım soğan, limon

Ara; 2 tabak lahana,karnabahar

Akşam; 1 kupa 9'lu çay

Su: 1,5 lt
Spor; 25+25 yürüyüş

@morordek @toplight inatettimolacak inatettimolacak @nilsub ebrusonmez ebrusonmez
Afıyet olsun canım,yarasın :)

soğanı yağda kavuruyosun salçasını istiyosan kıyma koyanlar var sonra lahanaları ince doğruyosun üzerine kısık ateşte pişiriyorsun azcık su koyan var hiç koymayan var azcık pirinç yada bulgur konuyo orjinali böyle...
ben de soğanlı salçalı üzerine lahana kısık ateşte pişireyim dedim ... ama bugun yapamadım
Hımm biz kapuskanın diyet versiyonunu yiyormuşuz.. :))
Bişey olmaz kız yarın kahvaltıyı normal yapıp öğle ve akşamı lahana yaparsın.

ya sorma ben streste yemeğe vuranlardanım kendimi malesef ... neyse yarın tartılıp bildirim yapayım bakayım neler olucak sağol canım ...ay buraya girmeyince insan motive olamıyo ya işlerimi yetiştiremedim ondan giremedim artık oğluşumda iyi...
canım sen demiştin dimi sirkeli su diye yarın bal alıp başlamak istiyorum.... sabahları sirkeli suya çok iyiymiş bağırsaklar için
Ayy iyi gelir sana inş. seni tam gaz aramızda görmek istiyom artık.

Bu arada ben de 2ser 2ser kase yıyodum corbayı kızlar.. yıyın yıyebıldıgınız kadar ;)
Ayrıca gecen gun tavuk yaparken ben de 1yk yulaf kepeğıne baharat kattım bıber nane zerdecal fılan. pane nıyetıne tavukları onla kaplayıp fırına attım.. cıtır tavuk oldu aklınızda olsun sızın de ;)

Bende hep 2 tabak yedim bende işe yaradı sende yarar ins
İnşallah canım emek var o kadar ya hu :)
Hersey cok guzel afıyet olsun canım

Kız dökmeyeydın ekşi yogurt yenır bızde.ayran yaparız hatta lahana yemegıyle offf.. içine soda koyulmus gıbı oluyo tadı sadece. hatta fırın kurusu unu deriz biz. mısır daha tazeyken buyuk fırınlarda kavurup ondan un yaparız.. onun da lapasını yaparız.ortasına sıcakken tereyagıı anaammmm.. bı de o eksı ayran..ay cocukluguma gıttım resmen

Kaptanım ben okula termosla göturucem dıye cekmıstım blenderdan daha rahat olmustu benım ıcın. hatta benımkınde kerevız var dıye durdukca koyulaştı ısıttıkca suyla actım bıle.. tam corba kıvamında tuketmıstım. nasıl hosuna gıderse oyle ye gıtsın kaptanım :KK66:

tatlım salata tuketmıstım ben bol bol sebze yerıne.. az sebze tuketmıs gıbısın..suyunu da bıraz arttırmaya calıs tatlım faydasını gorursun bılıyosun :KK66:

Afıyet olsun canım,yarasın :)
Teşekkür ederim özgecim, Eksi görmeye yarasın inşallah :)
Tadida çok güzeldi tavuk yaparken dene çok kolay ama lezzetli

Protein gününe yapayım :)

Kime bakacaksınız kızı ..
Hayırlısı olsun diyelim o zaman...

Eşimin çok yakın arkadaşına. Valla iskender yemeden yapamadım yarın büyük gün çok heyecanlıyım isveç diyeti için.

Ayşe lahana aldım hiç yağ koymuyormuyuz şimdi başka neler koyucam...

Yok yağ koymuyoruz. Ama bi paket hazır çorba koy kıvamı bağlasın.
Hazır çorba yerine mısır unuda koyabilirdi aslında. Sağlık açısından daha iyi sankim.

Bu arada ben de 2ser 2ser kase yıyodum corbayı kızlar.. yıyın yıyebıldıgınız kadar :KK66:
Ayrıca gecen gun tavuk yaparken ben de 1yk yulaf kepeğıne baharat kattım bıber nane zerdecal fılan. pane nıyetıne tavukları onla kaplayıp fırına attım.. cıtır tavuk oldu aklınızda olsun sızın de :KK66:

Yarın Eksi görürsem 2 tabak 2 tabak yicem valla şu an korkuyorum biraz :(

Bugün malum gezdik baya. Spor açısından kendimi iyi hissediyorum. 12 000 adım yürümüşüm gözüküyor. Önümüzde ki dört gün hayatımın dönüşünü yapacağım:KK76:

Back
X