Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar tam acıkma saatlerınde aklıma ata demirer geldi :D tek kişilk dev kadro 2de anlattıgı bı yer var. egeli korku filmi baslıgından :D testere mugla :D
Gafanaaa bi dene çakal gapanı takıvedimmmm :D :D :D :D biz de agzımıza mı kapan kursak napsak :D :D

Bu arada ben de 2ser 2ser kase yıyodum corbayı kızlar.. yıyın yıyebıldıgınız kadar :KK66:
Ayrıca gecen gun tavuk yaparken ben de 1yk yulaf kepeğıne baharat kattım bıber nane zerdecal fılan. pane nıyetıne tavukları onla kaplayıp fırına attım.. cıtır tavuk oldu aklınızda olsun sızın de :KK66:
Ya içinde hazır çorbada varya korkuyorum çok yesem gitmeyecek gibi geliyor.

Sabah; lahana, salatalık, karnabahar

Ara; limonlu semizotu

Öğle; haşlanmış patates, bol baharat, yarım soğan, limon

Ara; 2 tabak lahana,karnabahar

Akşam; 1 kupa 9'lu çay

Su: 1,5 lt
Spor; 25+25 yürüyüş

@morordek @toplight inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez
güzel olmuş fazla değil...
Hastalık stres doğum kontrol hapları 10 sene surekli çalışıp sonra evde olmak doğumlar kortizon ( günde 48 Gr içtim)
Vücut anca attı etkisini şimdi veriyim bi daha almam ins
inşallah canım be ngüveniyorum sana almazsın eminim...:KK9:
Sende yarına eksi görürsün inşallah bacım.

Ayy çok geçmiş olsun canım.Çok şükür kapağı uçmamış.
reglide olucam bunsabah 79.3 çıktım bacım:KK61:

Hersey cok guzel afıyet olsun canım

Kız dökmeyeydın ekşi yogurt yenır bızde.ayran yaparız hatta lahana yemegıyle offf.. içine soda koyulmus gıbı oluyo tadı sadece. hatta fırın kurusu unu deriz biz. mısır daha tazeyken buyuk fırınlarda kavurup ondan un yaparız.. onun da lapasını yaparız.ortasına sıcakken tereyagıı anaammmm.. bı de o eksı ayran..ay cocukluguma gıttım resmen

Kaptanım ben okula termosla göturucem dıye cekmıstım blenderdan daha rahat olmustu benım ıcın. hatta benımkınde kerevız var dıye durdukca koyulaştı ısıttıkca suyla actım bıle.. tam corba kıvamında tuketmıstım. nasıl hosuna gıderse oyle ye gıtsın kaptanım :KK66:

tatlım salata tuketmıstım ben bol bol sebze yerıne.. az sebze tuketmıs gıbısın..suyunu da bıraz arttırmaya calıs tatlım faydasını gorursun bılıyosun :KK66:

Afıyet olsun canım,yarasın :)
ay yoğurt ekşimiş dedim nerelere gittin bacım dön geri:KK70:
Hımm biz kapuskanın diyet versiyonunu yiyormuşuz.. :))
Bişey olmaz kız yarın kahvaltıyı normal yapıp öğle ve akşamı lahana yaparsın.
öyle yapayım bakalım:işsiz:
Ayy iyi gelir sana inş. seni tam gaz aramızda görmek istiyom artık.
bende bendeo_O

Eşimin çok yakın arkadaşına. Valla iskender yemeden yapamadım yarın büyük gün çok heyecanlıyım isveç diyeti için.

Hazır çorba yerine mısır unuda koyabilirdi aslında. Sağlık açısından daha iyi sankim.
bencede mısır unu daha iyi fikir olabilir azcık sonuçta ...
isveç zor hadi bakalım :rapci:
Ayy ama 20 kilo çok iyiymiş..
darısı bana inşallah:dua:

Ya içinde hazır çorbada varya korkuyorum çok yesem gitmeyecek gibi geliyor.
tatlım ıcıne corba koymak zorunda degılsınız ben sadece bıraz yogun olsun ıstemıstım. blenderdan cektım cunku.sız tanelı yıyosunuz zaten. hem genel olarak dusuk kalorılı bı dıyet ıcındekı corbanın da o kadar yuksek kalorısı yok.. dedıgım gıbı ben yaptıgım corbayı 4-5gun ıctım gunde en az 5kase olacak sekılde yanı bayaa fazlaydı. o 1paket corbanın kalorılerı ıhmal edılebılır hale donustu bence :D

Back
X