Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım ıcıne corba koymak zorunda degılsınız ben sadece bıraz yogun olsun ıstemıstım. blenderdan cektım cunku.sız tanelı yıyosunuz zaten. hem genel olarak dusuk kalorılı bı dıyet ıcındekı corbanın da o kadar yuksek kalorısı yok.. dedıgım gıbı ben yaptıgım corbayı 4-5gun ıctım gunde en az 5kase olacak sekılde yanı bayaa fazlaydı. o 1paket corbanın kalorılerı ıhmal edılebılır hale donustu bence :KK70:
O da doğru aslında kase başı 2-3 kaşık düşmüyor hazır çorba :))
Ya yarın düzgün olarak yerim artık.

En olmadı koyu olsun ıstıyosanız bıraz nısasta acıp koyabılırsınız bence kızlar.. mısırunun baglayıcılık özelliği o kadar fazla degıl bence

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kız sen evli miydin. Ben seni genç bekar bir kız saniyordum çok geçmiş olsun
Evliyim kiz konstuk ya cok balayi dugun falan :ukala:belki unutnusundr 4 yasindada oglum var
Hahah, haftasonu çozutucam diyodu, buralara bile ugrayamadı heralde :)

Ay onunla geçmiş olsun canım, iyi mi patlamamış :KK43: çok kötü bişi o :KK43:

İyi kaçamaklar yapmışsın ha, 1 hafta yetsin bu sana :)
Allah korusun valla patlayip yalabilirdide

Bu kacamk bana 1 ay yeter kiz 6 aydr ilk defa cips yedim
banucum herzaman bekleriz tatlım sende güzel kg vermeye başladın eminim yaza kadar gayet güzel olacaksın
bu arada tebrikler birinci oldunuz devamını da bekliyoruz tatlım
canım geçmiş olsun yaaa aksilikler ğst üste gelmiş
Sagol kaptanim sorma valla aynen ole oldu
kızlar bende koydum düdüklüye lahana çorbamı bakalım gazamız mübarek ola sabah tartılıp ne kadar gittiğine bakarız yarım lahanadan yaptım kg vermem iyi giderse kalan lahanayı da yaparım gerçi regli iken ne kadar doğru sonuç verir bilmem ama
Bende regli iken yapmstm ama cok halsiz dusurdu beni

Evliyim kiz konstuk ya cok balayi dugun falan :ukala:belki unutnusundr 4 yasindada oglum var
Kız hatta bana benım hayırsız ördeki nasıl ikna edeyım dıye taktık verıyo ya ban :D merve kovmus enişteyi bı ara sonra accık da yarasına tuz basmıs enıste imana gelmıs :D :D @Pdr93 merve bır nevi psikolojik savascı ;) :D :D

Selamlar kızlar menüyü yazayım şu kenarcıgaa

sabah
2yumurtadan peynırlı omlet
kucuk bı yesıl salata cay

Ara
2yk yagsız tuzsuz lor (minzi deriz biz hatta :) )
1tatlı kasıgı keten tohumu pul bıber katıp yedım

ikindi gibi
3parca et ızgara
yanına bı tane kırmızı bıber ve 1orta boy sogan da attım
koca bı salata
bıraz jalepeno bıber

Ara
1sade turk kahvesı
6tane badem 2mınık hurma

Akşam (bunu henuz yapmadım 1-2 saat sonra yaparım)
1kase pul bıberlı zerdacallı yogurt

Su: 2,5 bıttı yesılcayımı yapıcam sımdı
Spor 1saat yürüyüş
@toplight @morordek nilsub nilsub
Jalepone biber ne kiz
Menun cok iyi olmus ozgecik
Yok canim +600 gordum 500 degil :KK70: bgunde +400 daha eder +1 kilo ve bgun dogum gnum esim pasta krabiye lokum fln almis gelmis ayy napicam bennnnnnn :mad:
Didem noluyo kuzum sna azcik silkelen kendine gel kac gundur aglamalardasin yakisiyomu hic sana
inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub @toplight @morordek

Bugünkü menüm kendi diyetim 1.gun sp başlangıç kg 69
Sabah öğle
1yumurtadan kıymalı yumurta
Az peynir
Ara
Ayran
Akşam
Fırın tavuk
Cacık
Yatmadan yulaf kepekli yogurt
Su 2.5 litre
Spor
1saat pilates
15 dakika ust vücut hareketleri
15 dakika esneme
15 dakika yoga
45 mekik
45 sn plank
15 dakika jillian uygulama indirdim hareketleri kendi gösteriyor
Lahana bittimi
Spor mihtesem

Jalepone biber ne kiz
Menun cok iyi olmus ozgecik
bizim cin biberi degıl de bı tursu acı bıber daha satılıyo ya. koyu yesıl hatta dılımlı olur hep.. acı bıber tursusu dıyıp konuyu baglayalım ;) sagol bu arada sekerım.. bı toplanmam lazımdı kendımı kandırmaya calısıyom caktırma ;)

Hazır çorbayı bende sevmem ama normalde hazırladım kalorisi çok dusuk bide koca kazana konuyo ben hepsine de kattim kiloda verdim

Ay koca kazan dedim ama 1 buçuk gün yetti eşimle bana, o da yapıyo bakalım o ne kadar verecek, o benden çok verir büyük ihtimalle öncesinde diyet yapmıyodu, ay adamı da başlattım inşallah işe yarar ya :) kendin etleri yedin dukan diye bana gelince lahana yiyoz diyo :) :)

bizim cin biberi degıl de bı tursu acı bıber daha satılıyo ya. koyu yesıl hatta dılımlı olur hep.. acı bıber tursusu dıyıp konuyu baglayalım :KK66: sagol bu arada sekerım.. bı toplanmam lazımdı kendımı kandırmaya calısıyom caktırma :KK66:
Benim eşim turşu çok sever her çeşit biberide biliriz masallah biz çubuktan alıyoruz turşuyu

Ay koca kazan dedim ama 1 buçuk gün yetti eşimle bana, o da yapıyo bakalım o ne kadar verecek, o benden çok verir büyük ihtimalle öncesinde diyet yapmıyodu, ay adamı da başlattım inşallah işe yarar ya :) kendin etleri yedin dukan diye bana gelince lahana yiyoz diyo :) :)
O daha çok verir bence tam uyarsan belki 8 kg verir

Back
X