- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #220.461
Lahananın kalorisi çok dusuk zaten sonuçta kilo aldıracak bisey yemiyosunAy iyi bari kızlar, kendimi çok yemiş gibi hissediyodum, inşallah dukan sonrası hata olmaz benim için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lahananın kalorisi çok dusuk zaten sonuçta kilo aldıracak bisey yemiyosunAy iyi bari kızlar, kendimi çok yemiş gibi hissediyodum, inşallah dukan sonrası hata olmaz benim için![]()
Ay ben de cok severım de bu senekı tursum gelmedı hala. belımı ıncıttıgım ıcın ben gelırken getıremedım ama anacıgım yapmıs gelırken getırecekler.. bız de sade fasulye tursusu olur, karısık yaparız bı de beyaz lahana havuc salatalık fılan.. trabzonda hıc tursu satın aldıgımızı hatırlamıyorum ben yaparız cesıt cesıt.. patlıcandan,karnıbahardan,pazı sapından,tomara diye bı ot vardır bızden onun da tursusu guzel olur.. ama kendısı odemın en ıyı kankası oldugundan tursucuklarım gelınce naparım bılmıyom :)Benim eşim turşu çok sever her çeşit biberide biliriz masallah biz çubuktan alıyoruz turşuyu
Kızlar tam acıkma saatlerınde aklıma ata demirer gelditek kişilk dev kadro 2de anlattıgı bı yer var. egeli korku filmi baslıgından
testere mugla
Gafanaaa bi dene çakal gapanı takıvedimmmm![]()
![]()
![]()
biz de agzımıza mı kapan kursak napsak
![]()
![]()
Kac kilo artidasn 77 degilmiydin kiz sengüzel olmuş fazla değil...
inşallah canım be ngüveniyorum sana almazsın eminim...
reglide olucam bunsabah 79.3 çıktım bacım![]()
kız nasıl bilmiyonnBen bunu bilemedm ama kapan iyi fikir topragim
Benimki de aldığımda 82 ydi, 96 olmuş şimdi, iyi bakmışım dimi, allahtan göstermiyor boy 182.Sen diyorsun koca adam bak işte azcik kuculsunbenimki 185 boy 75 kg
Lahananın kalorisi çok dusuk zaten sonuçta kilo aldıracak bisey yemiyosun
Benim kaynanamda yapiyo karışık fasulye turşusu falanda bizim çubuktan aldığımız hazır gibi değil eşimin arkadaşı oralı onlardan alıyoruz onların tursusunu kimse tutturamiyo eşim ezmeydi salatalikti fasulyeydi hepsini yer de ben sadece ince salatalık ve tombul Çin biberin yüzünü severimAy ben de cok severım de bu senekı tursum gelmedı hala. belımı ıncıttıgım ıcın ben gelırken getıremedım ama anacıgım yapmıs gelırken getırecekler.. bız de sade fasulye tursusu olur, karısık yaparız bı de beyaz lahana havuc salatalık fılan.. trabzonda hıc tursu satın aldıgımızı hatırlamıyorum ben yaparız cesıt cesıt.. patlıcandan,karnıbahardan,pazı sapından,tomara diye bı ot vardır bızden onun da tursusu guzel olur.. ama kendısı odemın en ıyı kankası oldugundan tursucuklarım gelınce naparım bılmıyom :)
Asure kralicesinden sonra Psikoljk savasci he bunuda sevdimKız hatta bana benım hayırsız ördeki nasıl ikna edeyım dıye taktık verıyo ya banmerve kovmus enişteyi bı ara sonra accık da yarasına tuz basmıs enıste imana gelmıs
![]()
@Pdr93 merve bır nevi psikolojik savascı
![]()
![]()
![]()
O zman aci biber tursusu de banabizim cin biberi degıl de bı tursu acı bıber daha satılıyo ya. koyu yesıl hatta dılımlı olur hep.. acı bıber tursusu dıyıp konuyu baglayalımsagol bu arada sekerım.. bı toplanmam lazımdı kendımı kandırmaya calısıyom caktırma
![]()
Şimdi metobolizmanda hızlanacak yediğin için bizim kide 72 kg idi 75-80 arası gezer durur çok kolay kilo verir ramazanda deli gibi yer ama 6 kg verir kesin bende kesin alırımBenimki de aldığımda 82 ydi, 96 olmuş şimdi, iyi bakmışım dimi, allahtan göstermiyor boy 182.
Ay ne biliyim o kadar uzun zamandır doya doya yemiyorum ya garip geliyo, diyetteyken doydum valla, dukanda da sınır yok ya iyiymiş böyle, hakkaten açlıktan alıyomuşum kiloyu ben :)
Esin kac kilo vendy adamida ayarttin heAy koca kazan dedim ama 1 buçuk gün yetti eşimle bana, o da yapıyo bakalım o ne kadar verecek, o benden çok verir büyük ihtimalle öncesinde diyet yapmıyodu, ay adamı da başlattım inşallah işe yarar ya :) kendin etleri yedin dukan diye bana gelince lahana yiyoz diyo :) :)
Insallh canm kac kiloyla basladn lahanayaAy iyi bari kızlar, kendimi çok yemiş gibi hissediyodum, inşallah dukan sonrası hata olmaz benim için![]()
Yazdı ya bana 96Esin kac kilo vendy adamida ayarttin he![]()
kız nasıl bilmiyonngahpe geçii
![]()
bak atıyom o kısmı izle
Ben gecmisten geliyom ne bilemYazdı ya bana 96
Insallh canm kac kiloyla basladn lahanaya
Heh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime
Iste monum
Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk
Ogle
6top kirmizi uzum
Ikindi
1 bardak tarcinli sut
Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt
Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank
Dipnotamacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem
susuz kaldm ya
toplight
morordek
inatettimolacak
nilsub
Pilavi bende sevmedm ya gerek yokmus yani yazinca farkettimBi pilavı sevmedim, üzüm diyodun bi ara, sanki üzüm ayrımı yok, hepsi yüksek şeker diye biliom ben.