Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim eşim turşu çok sever her çeşit biberide biliriz masallah biz çubuktan alıyoruz turşuyu
Ay ben de cok severım de bu senekı tursum gelmedı hala. belımı ıncıttıgım ıcın ben gelırken getıremedım ama anacıgım yapmıs gelırken getırecekler.. bız de sade fasulye tursusu olur, karısık yaparız bı de beyaz lahana havuc salatalık fılan.. trabzonda hıc tursu satın aldıgımızı hatırlamıyorum ben yaparız cesıt cesıt.. patlıcandan,karnıbahardan,pazı sapından,tomara diye bı ot vardır bızden onun da tursusu guzel olur.. ama kendısı odemın en ıyı kankası oldugundan tursucuklarım gelınce naparım bılmıyom :)

Kızlar tam acıkma saatlerınde aklıma ata demirer geldi :KK70: tek kişilk dev kadro 2de anlattıgı bı yer var. egeli korku filmi baslıgından :KK70: testere mugla :KK70:
Gafanaaa bi dene çakal gapanı takıvedimmmm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: biz de agzımıza mı kapan kursak napsak :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70:Ben bunu bilemedm ama kapan iyi fikir topragim

Sen diyorsun koca adam bak işte azcik kuculsun:-) benimki 185 boy 75 kg
Benimki de aldığımda 82 ydi, 96 olmuş şimdi, iyi bakmışım dimi, allahtan göstermiyor boy 182.
Lahananın kalorisi çok dusuk zaten sonuçta kilo aldıracak bisey yemiyosun

Ay ne biliyim o kadar uzun zamandır doya doya yemiyorum ya garip geliyo, diyetteyken doydum valla, dukanda da sınır yok ya iyiymiş böyle, hakkaten açlıktan alıyomuşum kiloyu ben :)

Ay ben de cok severım de bu senekı tursum gelmedı hala. belımı ıncıttıgım ıcın ben gelırken getıremedım ama anacıgım yapmıs gelırken getırecekler.. bız de sade fasulye tursusu olur, karısık yaparız bı de beyaz lahana havuc salatalık fılan.. trabzonda hıc tursu satın aldıgımızı hatırlamıyorum ben yaparız cesıt cesıt.. patlıcandan,karnıbahardan,pazı sapından,tomara diye bı ot vardır bızden onun da tursusu guzel olur.. ama kendısı odemın en ıyı kankası oldugundan tursucuklarım gelınce naparım bılmıyom :)
Benim kaynanamda yapiyo karışık fasulye turşusu falanda bizim çubuktan aldığımız hazır gibi değil eşimin arkadaşı oralı onlardan alıyoruz onların tursusunu kimse tutturamiyo eşim ezmeydi salatalikti fasulyeydi hepsini yer de ben sadece ince salatalık ve tombul Çin biberin yüzünü severim

Kız hatta bana benım hayırsız ördeki nasıl ikna edeyım dıye taktık verıyo ya ban :KK70: merve kovmus enişteyi bı ara sonra accık da yarasına tuz basmıs enıste imana gelmıs :KK70: :KK70: @Pdr93 merve bır nevi psikolojik savascı :KK66: :KK70: :KK70:
Asure kralicesinden sonra Psikoljk savasci he bunuda sevdim :KK70:
Sineme lafim yok gelin olcak o akli her yerdedr simdi beni nasil aklinda tutsun:p

bizim cin biberi degıl de bı tursu acı bıber daha satılıyo ya. koyu yesıl hatta dılımlı olur hep.. acı bıber tursusu dıyıp konuyu baglayalım :KK66: sagol bu arada sekerım.. bı toplanmam lazımdı kendımı kandırmaya calısıyom caktırma :KK66:
O zman aci biber tursusu de bana :confused:
Ben sosyetik isimleri bilemem:KK72:

Benimki de aldığımda 82 ydi, 96 olmuş şimdi, iyi bakmışım dimi, allahtan göstermiyor boy 182.

Ay ne biliyim o kadar uzun zamandır doya doya yemiyorum ya garip geliyo, diyetteyken doydum valla, dukanda da sınır yok ya iyiymiş böyle, hakkaten açlıktan alıyomuşum kiloyu ben :)
Şimdi metobolizmanda hızlanacak yediğin için bizim kide 72 kg idi 75-80 arası gezer durur çok kolay kilo verir ramazanda deli gibi yer ama 6 kg verir kesin bende kesin alırım

Ay koca kazan dedim ama 1 buçuk gün yetti eşimle bana, o da yapıyo bakalım o ne kadar verecek, o benden çok verir büyük ihtimalle öncesinde diyet yapmıyodu, ay adamı da başlattım inşallah işe yarar ya :) kendin etleri yedin dukan diye bana gelince lahana yiyoz diyo :) :)
Esin kac kilo vendy adamida ayarttin he :-)

Heh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime :-)
Iste monum:KK75:

Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk

Ogle
6top kirmizi uzum

Ikindi
1 bardak tarcinli sut

Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt

Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank

Dipnot:KK70:damacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem :kusmuk: susuz kaldm ya:KK51:

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Heh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime :-)
Iste monum:KK75:

Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk

Ogle
6top kirmizi uzum

Ikindi
1 bardak tarcinli sut

Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt

Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank

Dipnot:KK70:amacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem :kusmuk: susuz kaldm ya:KK51:

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Bi pilavı sevmedim, üzüm diyodun bi ara, sanki üzüm ayrımı yok, hepsi yüksek şeker diye biliom ben.

Back
X