- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.601
Benim kocişte evlendiğimizde 57-58 kiloyduŞimdi metobolizmanda hızlanacak yediğin için bizim kide 72 kg idi 75-80 arası gezer durur çok kolay kilo verir ramazanda deli gibi yer ama 6 kg verir kesin bende kesin alırım
Sorma yaa yanımda kocam olunca sapıtıyom ben şu haftasonu raydan çıkıp gidiyo tatlı yemicem dedim ama bu sefer yemeklerin anasını ağlattım .. bugün saf protein günüm zaten canımnapçam ben yaa
unun esmeri beyazı yok, kesiceksin, senin bence önce karbonhidrattan vazgeçmen lazım, öle 2 dilim 2 dilim ekmeklerde çok bence, tombik anne olmak istemiyoruz biz
haftasonu diyetin d'si yokpilavlar, midyeler, kokoreçlerrr, affiyet olsun +600 yine iyi valla, saf protein yap bugün mutlaka
maşallah ebruşum söle kaç gördün, bende eksiyi geç düne göre +300 var
akşam geç yedim cumartesi ve pazar günüde akşam antep fıstığı yedim yoksa yürüdüklerim yediklerimi yakar ama akşam bişeyler yediğim için + çıktı bu haftasonları napcam ben yaa tatlı yemicem dedim ama gene + geldiiBen yapıcam bugün.. Kapuska..
Artık bugunu hafif tut..
Yarın tam uyarsıın listeye...
Çokda yurumuşsun nasıl artı çıktı..
Kız horoz etini nerden buldunMenüm
Sabah 1 yumurta dukan krep 2 dilim lıght peynir
Akşam horoz eti haşlanmış fırınlanmış 1 bardak ayran
Gece az kahveli sütlü mistik çay
Spor 60 dk yürüyüş
Su 2.5
Yazdım kafaya feyzosumçantasının her yerine sarımsak sür pis pis koksun
Yürü be kaptanım sana 6lı rakamlar yaraşırkızlarr
ilk kilo bildirimi benden gelsin sabah ne kadar artı çıkacam diye korkarak çıktım tartıya ki wc ye gitmedim belirtirim
cuma 74,1
ptesi 73,3
bu kilo ile kahana çorbasına başladım hedefim cumaya en az 72 veya 71 aslında 70 i görsem hiç fena olmaz
Afiyet olsunn şifa olsunnn :)yaa kızlar çorbam cıvık olmuş ama acaip kezzetli yaa
2. kaseye başladım bol acı ve limonla muhteşem
Canım bence gece ara öğünün saati çok gec.. ben olsam yapmazdım onu herhalde. ayrıca dondurma da masum degıl.. kızlar yazmıs ne kadar esmer un olsa da hamurıslerınden uzak durman lazım. Kılona gore yazmıs lıstenı dedıgın gıbı ben bunu hergun yesem kılo alırımEki Görüntüle 1911168
Ben bu diyeti uygulamayı düşünüyorum yaaa.. Yeni başladığım için yüksekten başlatması normal bence.. 1 ay sonraya kontrol yazdı.. Ozaman düşürecektir muhakkak.. Ben diyetisyenle bir iki pazarlık yaptım
Gece ara öğününde haftada iki kez 2 top sade dondurma yicembi de ballı süt içicem meyve yemicem. 1 çay kaşığı bal atabilirsin dedi.
Onun dışında yumurtanın tamamen dışlanmış olmasına ayar oldum çünkü ben hem hergün yumurta yerim hem de kolestrolüm yok gayet düşük yani alt sınıra yakın yani alt sınır 35 benim kolestrolüm 41 üst sınır 70. benim yumurtadan yana engellenecek bi durumum yok kusura da bakmasın kontrolde de söylicem hergün 2 yumurta yerdim 1'e düşürürüm en fazla yani
Arkidişler bi itirafHaftasonu beni kandırdılar pazartesi başlarsın dediler ben bugün başladım diyete Bugün de sabah kalkamadım esmer un karışımı ile yaptığım havuçlu tarçınlı cevizli kekten 1 dilim yanında da kakaolu süt (126 cal) yedim içtim iş yerinde kuşlukta meyve yemicem 1 kakaolu süt daha aldım onu içicem meyve de yok zaten yanımda öğle arası marketten alıcam. Sabah geç kaldım servisi de kaçırdım eşim kaldırmamış giderken beni ondan böyle oldu maalesef ama ben çok da kötü bi menü olduğunu sanmıyorum kahvaltı için
p.tesı artı gelıp cumaya hep topluyosun ama gercekten bu h.sonu ısı senı cok bozuyo.. 2gerı 3ılerı yapıyosun resmen.. h.sonunu eksılı atlatsan var ya ucar gıdersın sekerım.. ama yaparsın sen cumaya kadar toplarsın o dagınıklıgı guvenıyoruz sanahaftasonu +600 gr almışım kızlar
off yaa nolcak böyle haftasonu bi düzen oturtturamadım ben ya
Suçlu kokorec ve mıdye dolmadır sayın hakim demek istiyorumhaftasonu menümü de yazayım
cumartesi
sabah 1 kase special k ve şekeriz sütsüz kahve
öğlen 11 buçuk gibi 4 kaşık pirinç pilavı ve biber turşusu
kuaföre falan gittim markete gittim yemek geç kaldı oyüzden
saat 6 gibi fırında balık yanında pişirdiğim patateslerden de yedim biraz
sabah işe gelirken 35 dk yürüdüm
kuaför market giderken 30 dk yürüdüm
su 2.5 litre kadar
pazar
saat 11 gibi avuç içi kadar karışık tost ve örgü peyniri
ara sütle yapılmış şekersiz kahve
saat 3 gibi yarım ekmek kokoreç ve 6 tane midye dolma şalgamla birlikte
ara şekersiz sütle yapılmış kahve
akşam film izlerken 2 avuç antep fıstığı yedim gene
1 fincan yeşilçay
çarşıda 45 dk kadar yürüdüm
su azdı 1.5 litre kadar
kız desene bize de ne gördünBugün çok uyumuşum ya sanki hala uyuyasım var.
Ama güzel eksiler gordum
Ay benımkı de oyledır.. ben kac aydır yemıyorum ekmek bızımkı benım payıma dusenı de yıyo sankıaynen özgecim, yemiyom yediriyomya iş dolayısıyla çok geç yiyo akşam yemeğini, sonra da sızıp kalıyo, dengesiz beslenme onunki, bi de bazen şantiyede menemen falan yapıolarmış, 1 ekmek adam başı az geliyo diyo, sen düşün nası bi zevkle yiyolar
kız dıye dıye benım de aklıma düşürdünüz.. kalan caylarımı okula getırmıstım yapıcam ben de sımdı.. benımkı doğuş canım. merkeze inince buyuk marketlere bakıver bı vardır ıllakıYa kızlar mistik çayı... Nerden alıyonuz...
Evettt kaptanim 2 gün daha uysam kesin gorurum 58'işu bardakta olan çanuk çorba varya deneme amaçlı almıştım 2 tane işyeri için ondan 1paket koydum
sen bence bozmazsan 58 i göreveksin
ben üstünü gececek kadar koymuştum orda hata yapmışım
mistik çay ne canımYa kızlar mistik çayı... Nerden alıyonuz...
hadi yaa hiç duymamıştımAy kaptanım geçen ayça kaya anlattı artık bağırsak florası nakli yapılıyormuş sağlıklı kişinin hasta kişiye konuyormuşki bağırsaktaki sağlıklı mikroorganizma çoğalsın neler var...
canım hadi kek neyse sen küçük çocukmusun kakaolu süt içiyon hep katkı oEki Görüntüle 1911168
Ben bu diyeti uygulamayı düşünüyorum yaaa.. Yeni başladığım için yüksekten başlatması normal bence.. 1 ay sonraya kontrol yazdı.. Ozaman düşürecektir muhakkak.. Ben diyetisyenle bir iki pazarlık yaptım
Gece ara öğününde haftada iki kez 2 top sade dondurma yicembi de ballı süt içicem meyve yemicem. 1 çay kaşığı bal atabilirsin dedi.
Onun dışında yumurtanın tamamen dışlanmış olmasına ayar oldum çünkü ben hem hergün yumurta yerim hem de kolestrolüm yok gayet düşük yani alt sınıra yakın yani alt sınır 35 benim kolestrolüm 41 üst sınır 70. benim yumurtadan yana engellenecek bi durumum yok kusura da bakmasın kontrolde de söylicem hergün 2 yumurta yerdim 1'e düşürürüm en fazla yani
Arkidişler bi itirafHaftasonu beni kandırdılar pazartesi başlarsın dediler ben bugün başladım diyete Bugün de sabah kalkamadım esmer un karışımı ile yaptığım havuçlu tarçınlı cevizli kekten 1 dilim yanında da kakaolu süt (126 cal) yedim içtim iş yerinde kuşlukta meyve yemicem 1 kakaolu süt daha aldım onu içicem meyve de yok zaten yanımda öğle arası marketten alıcam. Sabah geç kaldım servisi de kaçırdım eşim kaldırmamış giderken beni ondan böyle oldu maalesef ama ben çok da kötü bi menü olduğunu sanmıyorum kahvaltı için
kaç çıktın kız çatlatma söyle hadiEvettt kaptanim 2 gün daha uysam kesin gorurum 58'i
Zaten kasım sonu hedefimde 58.4 idi.. ulasacam inş
Evettt kaptanim 2 gün daha uysam kesin gorurum 58'i
Zaten kasım sonu hedefimde 58.4 idi.. ulasacam inş
sormaa beybi yaa dediğin gibi haftasonu beni mahfediyor 2 ileri 1 geri gidip duruyorum haftaiçi süper gidiyor ama haftsonları hep böyle oluyo bende sıkıldım artık pazartesi tartıdan korkuyorum bi pazartesi de eksi geleyim göbek atcam vallaGünaydınn hanımlarrrr..
Kız horoz etini nerden buldunafiyet olsun bu arada
Yazdım kafaya feyzosumGunaydın bu arada
Yürü be kaptanım sana 6lı rakamlar yaraşır
Afiyet olsunn şifa olsunnn :)
Canım bence gece ara öğünün saati çok gec.. ben olsam yapmazdım onu herhalde. ayrıca dondurma da masum degıl.. kızlar yazmıs ne kadar esmer un olsa da hamurıslerınden uzak durman lazım. Kılona gore yazmıs lıstenı dedıgın gıbı ben bunu hergun yesem kılo alırımkakaolu sut yerıne de lıght sut al ben aldım stokladım okula kahvaltısız kalıyorum cunku.. mesela benım ıctıgım 46 kalorıymıs.. Sonra yaparsın bi kereden bısey olmaz ye nolacak dıyenlerı de dınleme lutfen her adım senı duraklatır emeklerını baltalarsın kendıne bı koruma kalkanı olusturmanı tavsıye ederım canım
p.tesı artı gelıp cumaya hep topluyosun ama gercekten bu h.sonu ısı senı cok bozuyo.. 2gerı 3ılerı yapıyosun resmen.. h.sonunu eksılı atlatsan var ya ucar gıdersın sekerım.. ama yaparsın sen cumaya kadar toplarsın o dagınıklıgı guvenıyoruz sana
Suçlu kokorec ve mıdye dolmadır sayın hakim demek istiyorumay benım de nasıl aklımda görunce ıcım gıdıyo kosarak uzaklasıyorum sonra yememek ıcın..
kız desene bize de ne gördün
Ay benımkı de oyledır.. ben kac aydır yemıyorum ekmek bızımkı benım payıma dusenı de yıyo sankıarada kahvaltıya toplanırız bızde siparıs verıyo yuzsuz. krep,pataes kızartması,sucuklu yumurta... alıyo elıne de bı butun ekmegı supuruyo herseyı valla bunların metabolızmasını bıze taksak var ya fiyuuuuu napsam kanserı bırakıp bunu mu calıssam
Doğuş çay şokda var acaba mistik çayda varmıdır...kız dıye dıye benım de aklıma düşürdünüz.. kalan caylarımı okula getırmıstım yapıcam ben de sımdı.. benımkı doğuş canım. merkeze inince buyuk marketlere bakıver bı vardır ıllakı
Ya bir süredir var canım sutle demleniyor meto çalıştırıcıymış tadı çok guzel diyolar...mistik çay ne canım
Bende yeni duydum kaptanım ilaç ve tedavi ile geçmeyenlere yapılmaya başlamış..hadi yaa hiç duymamıştım
canım hadi kek neyse sen küçük çocukmusun kakaolu süt içiyon hep katkı o
ben 5 yaşındaki oğluma içirmiyom meyveli sütleri onları direk bırakıyorsun canım ayrıca kek falan yapmayı da unut benim evde 2 oğlan var ne kek ne börek yapıyorum ben ancak misafir gelecekse kötü annemiyim ben yahu sağlıklı yaşamak için bırakacaksın onları
bir de tatlım yemeklerden yarım saat önce çörekotu yağı iç 1tatlı kaşığı iştahı kapatıyor
hadi yaa hiç duymamıştım
canım hadi kek neyse sen küçük çocukmusun kakaolu süt içiyon hep katkı o
ben 5 yaşındaki oğluma içirmiyom meyveli sütleri onları direk bırakıyorsun canım ayrıca kek falan yapmayı da unut benim evde 2 oğlan var ne kek ne börek yapıyorum ben ancak misafir gelecekse kötü annemiyim ben yahu sağlıklı yaşamak için bırakacaksın onları
bir de tatlım yemeklerden yarım saat önce çörekotu yağı iç 1tatlı kaşığı iştahı kapatıyor
canım ben diyetıme 90kusürle başlmamıştım. doğruca kestim ekmeği. sana şimdi ye diyemem.. ama dedıgın gıbı ılk baslarda yulaf kepeğıyle mınık pankekler yapıyodum. 1yk yulaf kepeğı 1 yumurta 1kasık kadar yoğurtla harc yapıyodum avuc ıcı buyklugunde olacak sekılde pısırıyodum. kahvaltı öğle yemegı fılan dagıtıyodum gun ıcıne onu yıyodum. ekmekler de cok geldı bana menun de ama bısey dıyemıcem sımdı dıyetısyen menusune.@w e n d yinatettimolacak peki dukan ekmeği olur mu ya ben diyetisyenin de sözünden çıkmak istemiyorum malzemem var dukan ekmeği yapsam olur mu? sadece sabah ve akşam ama öğlen yemekhanede esmer ekmek yerim
Doğuş çay şokda var acaba mistik çayda varmıdır...
Cuma dişçiye gitcem o zaman bakarım bugün kocama bal söyledim çayı bulamaz... Onu ben alayım yarın sirkeli ballı suya başlıcam bakalım... İnşallah mideme dokunmazda yapabilirim...
ayy hadi yaa ilk defa duydum canım bi araştırayım internetten teşekkür ederimmYa bir süredir var canım sutle demleniyor meto çalıştırıcıymış tadı çok guzel diyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?