Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi metobolizmanda hızlanacak yediğin için bizim kide 72 kg idi 75-80 arası gezer durur çok kolay kilo verir ramazanda deli gibi yer ama 6 kg verir kesin bende kesin alırım
Benim kocişte evlendiğimizde 57-58 kiloydu
Şimdi 68 kilo :)
Sen beni ne hale getirdin diyip duruyor
Ama boyu da uzun 186 falandi
Bence böyle ideal

Sorma yaa yanımda kocam olunca sapıtıyom ben şu haftasonu raydan çıkıp gidiyo tatlı yemicem dedim ama bu sefer yemeklerin anasını ağlattım .. bugün saf protein günüm zaten canım
Ben yapıcam bugün.. Kapuska..

Artık bugunu hafif tut..
Yarın tam uyarsıın listeye...

Çokda yurumuşsun nasıl artı çıktı..
akşam geç yedim cumartesi ve pazar günüde akşam antep fıstığı yedim yoksa yürüdüklerim yediklerimi yakar ama akşam bişeyler yediğim için + çıktı bu haftasonları napcam ben yaa tatlı yemicem dedim ama gene + geldii

kapuskadan banada gönderr yaa bende lahana yok lahana almam lazım önce

Günaydınn hanımlarrrr..

Menüm
Sabah 1 yumurta dukan krep 2 dilim lıght peynir

Akşam horoz eti haşlanmış fırınlanmış 1 bardak ayran

Gece az kahveli sütlü mistik çay

Spor 60 dk yürüyüş
Su 2.5
Kız horoz etini nerden buldun afiyet olsun bu arada
çantasının her yerine sarımsak sür pis pis koksun
Yazdım kafaya feyzosum Gunaydın bu arada
Yürü be kaptanım sana 6lı rakamlar yaraşır
yaa kızlar çorbam cıvık olmuş ama acaip kezzetli yaa
2. kaseye başladım bol acı ve limonla muhteşem
Afiyet olsunn şifa olsunnn :)
Canım bence gece ara öğünün saati çok gec.. ben olsam yapmazdım onu herhalde. ayrıca dondurma da masum degıl.. kızlar yazmıs ne kadar esmer un olsa da hamurıslerınden uzak durman lazım. Kılona gore yazmıs lıstenı dedıgın gıbı ben bunu hergun yesem kılo alırım kakaolu sut yerıne de lıght sut al ben aldım stokladım okula kahvaltısız kalıyorum cunku.. mesela benım ıctıgım 46 kalorıymıs.. Sonra yaparsın bi kereden bısey olmaz ye nolacak dıyenlerı de dınleme lutfen her adım senı duraklatır emeklerını baltalarsın kendıne bı koruma kalkanı olusturmanı tavsıye ederım canım
haftasonu +600 gr almışım kızlar
off yaa nolcak böyle haftasonu bi düzen oturtturamadım ben ya
p.tesı artı gelıp cumaya hep topluyosun ama gercekten bu h.sonu ısı senı cok bozuyo.. 2gerı 3ılerı yapıyosun resmen.. h.sonunu eksılı atlatsan var ya ucar gıdersın sekerım.. ama yaparsın sen cumaya kadar toplarsın o dagınıklıgı guvenıyoruz sana
Suçlu kokorec ve mıdye dolmadır sayın hakim demek istiyorum ay benım de nasıl aklımda görunce ıcım gıdıyo kosarak uzaklasıyorum sonra yememek ıcın..
Bugün çok uyumuşum ya sanki hala uyuyasım var.
Ama güzel eksiler gordum
kız desene bize de ne gördün
Ay benımkı de oyledır.. ben kac aydır yemıyorum ekmek bızımkı benım payıma dusenı de yıyo sankı arada kahvaltıya toplanırız bızde siparıs verıyo yuzsuz. krep,pataes kızartması,sucuklu yumurta... alıyo elıne de bı butun ekmegı supuruyo herseyı valla bunların metabolızmasını bıze taksak var ya fiyuuuuu napsam kanserı bırakıp bunu mu calıssam

şu bardakta olan çanuk çorba varya deneme amaçlı almıştım 2 tane işyeri için ondan 1paket koydum

sen bence bozmazsan 58 i göreveksin

ben üstünü gececek kadar koymuştum orda hata yapmışım
Evettt kaptanim 2 gün daha uysam kesin gorurum 58'i
Zaten kasım sonu hedefimde 58.4 idi.. ulasacam inş

hadi yaa hiç duymamıştım
canım hadi kek neyse sen küçük çocukmusun kakaolu süt içiyon hep katkı o
ben 5 yaşındaki oğluma içirmiyom meyveli sütleri onları direk bırakıyorsun canım ayrıca kek falan yapmayı da unut benim evde 2 oğlan var ne kek ne börek yapıyorum ben ancak misafir gelecekse kötü annemiyim ben yahu sağlıklı yaşamak için bırakacaksın onları
bir de tatlım yemeklerden yarım saat önce çörekotu yağı iç 1tatlı kaşığı iştahı kapatıyor

sormaa beybi yaa dediğin gibi haftasonu beni mahfediyor 2 ileri 1 geri gidip duruyorum haftaiçi süper gidiyor ama haftsonları hep böyle oluyo bende sıkıldım artık pazartesi tartıdan korkuyorum bi pazartesi de eksi geleyim göbek atcam valla
evet o kokoreç yenmicekti ben balık yiyelim dedim eşime bi gün önce yedik balığı dedi .. meret te çok güzel kokuyo yaa yanından geçerken insan kendini tutamıyor işte

Doğuş çay şokda var acaba mistik çayda varmıdır...
Cuma dişçiye gitcem o zaman bakarım bugün kocama bal söyledim çayı bulamaz... Onu ben alayım yarın sirkeli ballı suya başlıcam bakalım... İnşallah mideme dokunmazda yapabilirim...

Bende yeni duydum kaptanım ilaç ve tedavi ile geçmeyenlere yapılmaya başlamış..
Doktor ayça kaya trt1de anlattı bende şaşırdım neler var...

ben korunduğum için çörek otu yağı içemiyorum. ikinci sütü içmedim arada bıraktım siz öyle diyince ama 120 kalori çok düşük bi kalori yaaa proteinde içeriyor ne bileyim bana masum geldi yani.. arkadaş böyle ben 2000 kaloriyi nerden alacam

@w e n d y inatettimolacak peki dukan ekmeği olur mu ya ben diyetisyenin de sözünden çıkmak istemiyorum malzemem var dukan ekmeği yapsam olur mu? sadece sabah ve akşam ama öğlen yemekhanede esmer ekmek yerim
canım ben diyetıme 90kusürle başlmamıştım. doğruca kestim ekmeği. sana şimdi ye diyemem.. ama dedıgın gıbı ılk baslarda yulaf kepeğıyle mınık pankekler yapıyodum. 1yk yulaf kepeğı 1 yumurta 1kasık kadar yoğurtla harc yapıyodum avuc ıcı buyklugunde olacak sekılde pısırıyodum. kahvaltı öğle yemegı fılan dagıtıyodum gun ıcıne onu yıyodum. ekmekler de cok geldı bana menun de ama bısey dıyemıcem sımdı dıyetısyen menusune.

Şokta yok canım ama Migrosta olabilir ben netten sipariş ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…